تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860466908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران را باید بعنوان یک قدرت کلیدی منطقه به رسمیت شناخت/رسیدن به یک توافق هسته ای بهتر از نرسیدن است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جک استراو: ایران را باید بعنوان یک قدرت کلیدی منطقه به رسمیت شناخت/رسیدن به یک توافق هسته ای بهتر از نرسیدن است لندن- ایرنا- جک استراو وزیر خارجه پیشین انگلیس خطاب به دولت دیوید کامرون گفت: باید ایران را به عنوان یک شریک خوب بالقوه و یک قدرت کلیدی منطقه به رسمیت شناخت .


به گزارش ایرنا، نماینده پارلمان انگلیس روز چهارشنبه در جریان نشست اروپا و ایران در لندن افزود: باید این مساله را بپذیریم که ایران با بسیاری از منافع راهبردی ما گره خورده است.
وی همچنین خطاب به دولت انگلیس اضافه کرد: "باید بپذیریم که حتی درصورت نرسیدن به توافق در جریان مذاکرات هسته ای، نباید این موضوع به عنوان یک مساله کلیدی بر روابط تهران و لندن تاثیر گذارد؛ در این مورد باید از فرانسه و آلمان پیروی کرد؛ آنها با وجود اینکه از اعضای فعال مذاکره کننده اند اما در همان حال به دنبال بسط روابط دوجانبه با ایران هستند.
استراو افزود: در واقع انگلیس به دلیل سیاستش در قبال جمهوری اسلامی ایران که مبتنی بر عدم تشویق تجاری است، به خود صدمه وارد می کند در حالی که می توان تحت رژیم تحریم ها نیز اقدام به تشویق تجاری با تهران کرد.
وی با اشاره به کاهش صادرات انگلیس به ایران از 759 میلیون دلار در سال 2008 میلادی به 125 میلیون دلار در سال2013 میلادی اضافه کرد: ما باید امیدوارانه برای زمان مناسب آماده باشیم تا زمانی که تحریم های تهران لغو و روابط اقتصادی و سیاسی این کشور شروع به عادی شدن می کند.
وی همچنین با ابراز خوشحالی از دیدار دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس با حسن روحانی رییس جمهوری ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل که برای نخستین بار بعد از انقلاب اسلامی ایران در سطح سران دو کشور صورت گرفت، با لحنی انتقادی این پرسش را مطرح کرد که "آیا واقع این معقول و یا لازم بود که کامرون در سخنانش در مجمع عمومی سازمان ملل از کلمات تند (درباره ایران) استفاده کند؟"
استروا با بیان اینکه نخست وزیر انگلیس در سخنانش در مجمع عمومی به عدم توافق های جدی میان لندن و تهران اشاره کرد، گفت: ما با توجه به آثاری که این سخنان می توانند در روابط دوجانبه و راهبردی داشته باشند، باید با دقت از زبان خود استفاده کنیم.
وی با یادآوری مذاکرات هسته ای ایران با قدرت های غربی در سال های گذشته و حضورش در این مذاکرات گفت: روند این مذاکرات که به دنبال انتخاب احمدی نژاد در سال 2005 میلادی (به ریاست جمهوری) بدون نتیجه ماند، نمونه ای از دست دادن فرصت ها و تخریب روابط است.
وی گفت: در زمانی که مذاکرات در سال 2005 میلادی بی نتیجه ماند، ایران کمتر از 200 سانتریفیوژ داشت اما در حال حاضر که مذاکرات از سرگرفته می شود ایران دارای 18 هزار و 800 سانتریفیوژ است.
وزیر خارجه پیشین انگلیس اظهار امیدواری کرد که مذاکرات هسته ای ایران و گروه پنج به علاوه یک، در زمان و مهلت تعیین شده بتواند به توافق منجر شود.
استراو در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحولات اخیر در منطقه خاورمیانه گفت: "قضاوت من این است، با توجه به حقایق عینی در این منطقه که در حال وقوع هستند، نقش ایران در حال گسترش است؛ و این به معنای آن است که باید با ایران کار کرد و نه اینکه در مقابل آن قرار گرفت؛ هر چند که این رهیافت ممکن است دارای خطراتی باشد اما فراهم کننده فرصت های زیادی برای ما و ایران است."
جک استراو با یادآوری تحولات منطقه ای و مفاهم جدید ژئوپلتیکی صورت گرفته، گفت: این شرایط ضرورت رسیدن به یک توافق هسته ای با ایران را بیشتر کرده است و نباید این فرصت ایجاد شده از بین برود.
وی اضافه کرد: ایران وغرب در بسیاری از موارد دارای منافع راهبردی هستند از جمله افزایش تهدید گروه تروریستی وحشی داعش برای امنیت منطقه و جامعه بین الملل، از نمونه های آن است.
وزیر خارجه پیشین انگلیس افزود: "مطمئن هستم برای ایران و جامعه بین الملل رسیدن به یک توافق بهتر از نرسیدن است که این بهتر بودن برای امنیت و ثبات منطقه خاورمیانه نیز صدق خواهد کرد."
وی گفت: همانطور که آقای ظریف وزیر خارجه ایران نیز گفته، نباید فرصت ایجاد شده دراین زمان برای رسیدن به توافق هسته ای را از دست داد و در صورت رسیدن به این توافق، آغازی برای لغو تحریم ها و باز شدن فضایی برای تجارت خواهد بود.
استراو با بیان اینکه هیچکس دقیقا نمی تواند پیش بینی کند در صورت نرسیدن به این توافق در مهلت تعیین شده تا آخر نوامبر چه اتفاقی خواهد افتاد، اضافه کرد: "احتمال پایان تحریم ها و یا افزایش فشارها از سوی کشورهای اروپایی ممکن است از جمله عواقب نرسیدن به این توافق باشد."
وزیر خارجه پیشین انگلیس همچنین گفت که تنها شمار اندکی از مردم این کشور از جمله بسیاری از سیاستمداران نسبت به اهمیت جایگاه ایران به لحاظ موقعیت ژئوپلتیکی، انسانی و اقتصادی آن اگاه هستند.
وی با بیان اینکه ایران از یک حس قوی متکی به نفس برخوردار است، اعتراف کرد که این حس در طول سالیان طولانی به واسطه رفتار قدرت های غربی از جمله انگلیس زخمی شده است.
استراو خاطرنشان کرد: اشغال ایران در طی جنگ جهانی دوم از سوی شوروی سابق و انگلیس، کودتای نظامی بریتانیا علیه مصدق نخست وزیر قانونی ایران در سال 1953 میلادی، برخی بدفهمی ها درباره قدرت های اجتماعی و اقتصادی در ایران که منجر به انقلاب 1979 میلادی شد و حمایت غرب از تجاوز عراق علیه ایران بین سال های 1980 تا 1988 میلادی آثار و میراث عمیقی را در میان ایرانیان برجا گذاشته است که سوءظن به قدرت های خارجی از آن جمله است.
نخستین «مجمع ایران و اروپا» با عنوان «آماده سازی برای سرمایه گذاری و تجارت بعد از تحریم ها» روز چهارشنبه با حضور شمار زیادی از سیاستمداران، صاحب نظران و دست اندرکاران اقتصادی در لندن گشایش یافت.
علاوه بر "جک استراو" وزیر امور خارجه پیشین انگلیس و نماینده مجلس عوام این کشور، "اوبر ودرین" وزیر امور خارجه پیشین فرانسه و "ریچارد دالتون" دیپلمات سابق انگلیسی و عضو موسسه مطالعاتی "چتم هاوس" از جمله سخنرانان این همایش بودند.
این همایش دو روزه که نزدیک به 60 سخنران خواهد داشت که شماری از متخصصان و صاحبان کسب و کار ایرانی از جمله آنها هستند.
اروپام** 4** 1552 ** 2023


24/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن