محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843248923
انجام سالانه 1.5 میلیون تردد ترانزیتی از 24 مرز رسمی کشور
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
انجام سالانه 1.5 میلیون تردد ترانزیتی از 24 مرز رسمی کشور
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری از برنامهریزی برای یکسانسازی، سادهسازی و بازنگری قوانین حملونقل در ترانزیت خبر داد و گفت: در 6 ماهه ابتدایی امسال میزان ترانزیت کالا از کشور ایران نسبت به مدت مشابه سال قبل 5.2 درصد رشد داشته است.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، محمد جواد عطرچیان درباره توسعه ترانزیت در کشور، اظهار داشت: امروزه ترانزیت در دنیا یک عامل مهم اقتصادی است که تمام کشورها سعی میکنند، بیشترین سهم را با ایجاد بازاریابی و زیرساخت مناسب، تحکیم روابط بینالمللی و عضویت در کنوانسیون مختلف به خود اختصاص دهند.
وی ادامه داد: کشور ایران در بخش ترانزیت با بسیاری از کشورهای همسایه نظیر عراق، افغانستان، پاکستان کشورهای CIS و از این قبیل، مبادلات تجاری دارد.
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای اضافه کرد: وضعیت جغرافیایی ایران از نظر ترانزیت بسیار مطلوب بوده و از همین جهت موقعیت استراتژیکی برای این کشورها در زمینه ترانزیت کالا داریم.
عطرچیان با بیان اینکه کوتاه شدن مسیر کریدور شمال-جنوب به وسیله بنادر ایران از مزیتهای ترانزیت از طریق ایران است، گفت: تأمین نیازهای اقتصاد ملی، کسب درآمدهای ارزی از بخش حمل و نقل و تأمین نیازهای کشورهای همسایه، از جمله دلایل توجیه اقتصادی ترانزیت در ایران است.
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای یادآور شد: افزایش درآمد، ایجاد اشتغال، ایجاد پنجره واحد بین کشورها و تحکیم روابط کشورها، از جمله مزایای ترانزیت است.
* برنامهریزی برای یکسانسازی، سادهسازی و بازنگری قوانین حملونقل در ترانزیت
وی اضافه کرد: برنامهریزی توسعه ترانزیت ایران با توجه به مسائلی که در توسعه اقتصادی و تجاری دنیا دارای اهمیت است، بهسازی و بازسازی شبکههای حمل و نقلی، استانداردسازی زیرساختها، تأکید بر توسعه کریدورهای بینالمللی و یکسانسازی، سادهسازی و بازنگری قوانین حمل و نقل، است.
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به استانداردسازی رویههای تردد بین مرزها، ایجاد هماهنگی در زمینه روانسازی عبور و مرور از مرزها و تبدیل فرصتها به سرمایهگذاری پایدار و بلندمدت به عنوان دیگر برنامهها در اینباره اشاره کرد.
عطرچیان اظهار داشت: امید است زمینه برای تجار کشورهای دیگر فراهم شد، تا بتوانند با هزینه کمتر، در زمانی کوتاهتر و با ایمنی بیشتر کالاهای خود را از کشور ایران عبور دهند.
* انجام سالانه 1.5 میلیون تردد از 24 مرز رسمی کشور
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای بیان کرد: کشور ایران در بخش ترانزیت با کشورهای همسایه روابط ترانزیتی حمل کالا در بخش صادرات و واردات دارد.
عطرچیان با اشاره به اینکه حجم زیادی از بار در بخش صادرات و واردات و ترانزیت از طریق سیستم حمل و نقل جادهای و کامیون جابهجا میشود، ادامه داد: سالانه 1.5 میلیون تردد از 24 مرز رسمی کشور انجام میشود.
وی اضافه کرد: انجام 1.5 میلیون تردد در سال رقم بالایی است که مشکلات خاص خود را دارد، ضمن اینکه در ایران بیشتر کامیونهایی که در بخش صادرات و توسعه ترانزیت فعال هستند، خود مالکی بوده نیازمند حمایت دولت هستند.
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای اظهار داشت: در این راستا سیاست دولت، حمایت از ناوگان کامیونی کشور و رانندگان است که در اینباره میتوان به مسأله اخیر درباره درخواست ترکیه برای عدم دریافت مابهالتفاوت نرخ سوخت از کامیونها آنها اشاره کرد، در حالی که ما معتقدیم سوخت ایران، حق کامیونهای ایرانی است، ضمن آنکه باید در این شرایط رقابتی از کامیونهای خودمان حمایت کنیم.
عطرچیان توضیح داد: کامیونهای ترک در ایران سوخت یارانهای دریافت میکنند، در حالی که کامیونهای ما در کشور ترکیه سوخت با قیمت گران دریافت میکنند و این شرایط ناپایدار و متعادلی برای ناوگان ایرانی است؛ در هر حالتی قیمت سوخت در ایران ارزانتر از ترکیه است، بنابراین در راستای حمایت از ناوگان ایرانی به ناوگان دیگر کشورها سوخت یارانهای ارائه نمیدهیم.
وی این را هم گفت که قرار نیست، قطعا به ناوگان کشورهای دیگر نظیر ترکیه، افغانستان، عراق و دیگر کشورها سوخت یارانهای ارائه شود، زیرا این سوخت متعلق به مردم ایران است، به هیچ عنوان ما سوخت یارانهای به کامیونهای ترک ارائه نمیدهیم، زیرا سوخت یک موضوع ملی است و قطعا حق مردم ایران است.
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای اظهار داشت: توسعه شرکتهای حمل و نقلی و حمایت از آنها در راستای افزایش بهرهوری در رقابت با سایر شرکتهای بینالمللی حمل و نقلی، تأثیر به سزایی در توسعه ترانزیت خواهد داشت.
* رشد 5.2 درصدی ترانزیت در 6 ماه اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل
عطرچیان اظهار داشت: کشور ایران با ظرفیتهای موجود در زمینه ترانزیت پل محکمی برای اروپا و آسیا است که میان سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا قرار گرفته و سهم به سزایی در مسائل اقتصادی و ترانزیت کشورهای این قارهها دارد.
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای بیان کرد: عامل افزایش ترانزیت از کشور ایجاد زیرساختهای مناسب است، ایران میتواند بیشترین سهم ترانزیت اروپا و آسیا را به خود اختصاص دهد؛ مثلاً با ایجاد زیربناها و ظرفیتها در بنادری نظیر چابهار، این بندر میتواند به عنوان قطب ترانزیت کشور بوده و برای کشورهای همسایه و منطقه نظیر هند و افغانستان مؤثر باشد.
وی با بیان اینکه ایران در آیندهای نزدیکنقش مهمی در مبادلات کالا بین آسیا و اروپا خواهد داشت، اظهار داشت: برنامهریزی کردهایم، سهم خود را در حمل و نقل بینالمللی و ترانزیت طبق فرمایشات مقام معظم رهبری افزایش دهیم.
عطرچیان یادآور شد: قطعا این موارد به نفع توسعه اقتصادی کشور است و تلاش میکنیم در بخش توسعه ترانزیت فعال شویم.
وی بیان کرد: در 6 ماه ابتدایی امسال میزان ترانزیت کالا از کشور ایران نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 5.2 درصد رشد داشته است که امیدواریم این ارقام افزایش یابد.
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای افزود: فعالترین مرزها در کشور در مورد ترانزیت ورود کالا بندرعباس، پایانه پرویزخان، بازرگان، باشماق، سرخس و لطفآباد و به فعالترین مرزها در مورد ترانزیت خروج کالا بندر امام خمینی(ره)، دوغارون، باشماق، سرخس، بندرعباس و لطفآباد است.
عطرچیان اظهار داشت: توسعه پایانههای مرزی و عبور سریع کالا از مرزهای کشورهای همسایه در کنار فعال بودن اجلاسهای ترانزیتی دوجانبه و چندجانبه بین ایران و سایر کشورها، تأثیر به سزایی در توسعه ترانزیت دارد.
به گزارش فارس امروزه ترانزیت به عنوان یک موضوع درآمدزا و اشتغالزا مطرح است، ضمن آنکه توسعه ترانزیت به افزایش روابط سیاسی کشورها میانجامد.
موقعیت کشور ایران از نظر جغرافیایی مطلوب است، زیرا ایران بر سر راه کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب قرار دارد و در صورتی که هر یک از این کریدورها فعال شود، خود به خود به اروپا متصل میشویم.
ایران از طرف جنوب و از طریق خلیج فارس، در مجاورت آبهای آزاد قرار دارد و از طرف شمال به کشورهای تازه استقلال یافته نزدیک است؛ این کشورها مراکز تولید هستند و به دنبال بازار فروش هستند، از طرف دیگر در جنوب خلیجفارس بازار مصرف زیاد است که همین مورد موجب میشود، ایران بر سر شاهراه ترانزیت شمال به جنوب کالا قرار گیرد.
از طرف دیگر کشور چین به عنوان تولید کننده عمده دنیا در شرق ایران و اروپا به عنوان بازار مصرف برخی کالاهای آسیایی در غرب ایران قرار دارد؛ همچنین اروپا به عنوان تولید کننده اصلی کالاهای صنعتی در غرب ایران و آسیا به عنوان مصرف کننده کالاهای صنعتی در شرق و مجاورت ایران قرار دارد که این امر موقعیت استراتژیک ایران را در امر ترانزیت شرق به غرب مشخص میکند.
به عقیده کارشناسان در بحث توسعه ترانزیت کشور باید چندین موضوع پیگیری میشود؛ اولین موضوع در این مبحث، مقوله «تقاضا» است، ایران باید به دنبال جذب بازارهای جدید با ایجاد روابط مناسب بازرگانی و اقتصادی بین کشورها باشد، ظرفیتهای داخل باید افزایش یابد، یعنی لازم است شبکههای راه و راهآهن و مبادی ورودی نظیر بنادر و پایانهها توسعه یابد.
همچنین لازم است عبور ترانزیت با صرف زمان کم و هزینه پایین انجام شود؛ در کشور ایران هزینههای عبور ترانزیت خود به خود پایین است، زیرا هماکنون مالیات چندانی در مرزها اخذ نمیشود.
اما لازم است زمان عبور هم کاهش یابد یعنی کالا به سرعت از پایانههای مرزی وارد شبکه راههای کشور شده و به سرعت خارج شود؛ البته با اجرای آییننامه روانسازی عبور کالای ترانزیت در کشور برخی مشکلات در اینباره برطرف شده است./فارس/110
۰۲/۰۸/۱۳۹۳ - ۲۰:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری در گفتوگو با فارس خبر داد انجام سالانه 1.5 میلیون تردد ترانزیتی از 24 مرز رسمی
مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری در گفتوگو با فارس خبر دادانجام سالانه 1 5 میلیون تردد ترانزیتی از 24 مرز رسمی کشور رشد 5 2 درصدی ترانزیت در سال جاریمدیرکل ترانزیت سازمان راهداری از برنامهریزی برای یکسانسازی سادهسازی و بازنگری قوانین حملونقل در ترانزیت خبر داد و گفت در 6انجام بیش از دو میلیون بازرسی از واحدهای صنفی سراسر کشور
اتاق اصناف ایران اعلام کرد انجام بیش از دو میلیون بازرسی از واحدهای صنفی سراسر کشور بیش از 2 میلیون و 161 هزار و 374 فقره بازرسی در شش ماهه نخست سال جاری از واحدهای صنفی سراسر کشور توسط بازرسان واحد بازرسی و نظارت اتاق های اصناف سراسر کشور صورت گرفت به گزارش گروه اقتصادی باشگاهتولید بنزین یورو ٤ کشور به مرز ٢٢ میلیون لیتر می رسد
اواخر پاییز با راه اندازی فاز سوم پالایشگاه آبادان تولید بنزین یورو ٤ کشور به مرز ٢٢ میلیون لیتر می رسد مجموع بنزین یورو ٤ کشور با راه اندازی کامل واحد بنزین سازی فاز سوم پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده به مرز ٢٢ میلیون لیتر در روز می رسد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگارانترانزیت 6 میلیون و700 هزار تن کالا طی شش ماهه نخست امسال/پرویز خان فعالترین مرز کشور شناخته شد
رییس سازمان راهدرای و حمل ونقل جاده ای به باشگاه خبرنگاران خبر داد ترانزیت 6 میلیون و700 هزار تن کالا طی شش ماهه نخست امسال پرویز خان فعالترین مرز کشور شناخته شد کشاورزیان گفت طي شش ماهه سال 93 در حدود شش ميليون و هفتصد هزار تن كالا از كشور ترانزيت شده است 96 درصد از طريق جادصدور 30 ميليون تن كالا از مرزهاي زميني و آبي كشور
صدور 30 ميليون تن كالا از مرزهاي زميني و آبي كشور 21 ميليون و 500 هزار تن كالاهاي نفتي و غيرنفتي در نيمه نخست سال جاري از مرزهاي زميني و آبي وارد و 30 ميليون و 800 هزار تن كالا از مرزهاي کشور صادر شد كه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ميزان واردات 19 6 درصد افزايش و صادرات كالا 5مصرف بنزین کشور به مرز 70 میلیون لیتر رسید
در طی هفته گذشته صورت گرفت مصرف بنزین کشور به مرز 70 میلیون لیتر رسید میانگین مصرف بنزین کشور در هفته گذشته با اندکی افزایش به مرز٧٠ میلیون لیتر رسید به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران براساس آمار شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران میانگین مصرف بنزین کل کشور در طی هفته1.8 میلیون نفر در مرز بیکاری و اشتغال/ از هر دو شاغل یکی اضافه کاری میکند
اقتصادی کار و تعاون 11 حرکت مهم در بنبست بازارکار 1 8 میلیون نفر در مرز بیکاری و اشتغال از هر دو شاغل یکی اضافه کاری میکند خبرگزاری مهر-گروه اقتصادی بیکاری 106هزارنفر با تحصیلات عالی در بخش کشاورزی ایجاد تحرکاتی جدید در اشتغال زایی بخش های صنعت و خدمات ریزش 160هزار زن شا100 میلیون دلار کالا از خراسان شمالی به خارج از کشور شد
100 میلیون دلار کالا از خراسان شمالی به خارج از کشور شد بجنورد - ایرنا - مدیرکل صنعت معدن و تجارت خراسان شمالی از صدور 100 میلیون دلار کالا از این استان به 13 کشور در شش ماه نخست امسال خبر داد یحیی نیکدل روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد کالاهای صادر شده به وزن 413 هزمحدودیت تردد در باند غربی آزاد راه چالوس - مرزن آباد
وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد محدودیت تردد در باند غربی آزاد راه چالوس - مرزن آباد تهران- ایرنا - بنابه اعلام مرکز مدیریت راهها باند غربی آزاد راه چالوس – مرزن آباد تا اطلاع بعدی به علت احتمال ریزش کوه و ایمنی بیشتر رانندگان و مسافران مسدود است و تردد به صورت رفت و برگشت از محو100 میلیون دلار کالای خراسان شمالی به خارج از کشور صادر شد
100 میلیون دلار کالای خراسان شمالی به خارج از کشور صادر شد بجنورد - ایرنا - مدیرکل صنعت معدن و تجارت خراسان شمالی از صدور 100 میلیون دلار کالا از این استان به 13 کشور در شش ماه نخست امسال خبر داد به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی این اداره در روز پنجشنبه یحیی نیکدل گفت کاارزش معاملات اوراق آتي در مرز 200 ميليون ريال
۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۵ ۴۷ب ظ ارزش معاملات اوراق آتي در مرز 200 ميليون ريال در جريان معاملات امروز بازار مشتقه طي 4 نوبت معاملاتي و 4 قرارداد آتي سهام ارزش معاملات اين بازار به رقم 191 ميليون ريال بالغ شده است به گزارش خبرگزاري موج امروز همزمان با انجام معاملات در بازار نقدي در بازار26 میلیون تردد در جاده های لرستان ثبت شد
26 میلیون تردد در جاده های لرستان ثبت شد خرم آباد - ایرنا - مدیر کل حمل و نقل و پایانه های لرستان گفت 26 میلیون تردد طی شش ماهه امسال در جاده ها و محورهای ارتباطی استان ثبت شده است حسن رحمانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود این در حالی است که در برخی محورهای ارتباطی استانتردد جادهای 11.9 درصد کاهش یافت / 10 محور پرتردد کشور
وضعیت راههای كشور بیست و نهم مهر ماه 93 تردد جادهای 11 9 درصد کاهش یافت 10 محور پرتردد کشور طی 24 ساعت گذشته كل تردد ثبت شده در محورهای برون شهری كشور نسبت به روز قبل از آن 11 9 درصد کاهش نشان میدهد به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران از مرکز مدیریت راه های کشورورود سامانه بارشی جدید از مرزهاي غربی کشور/ تهران ، قسمتی ابری و 19 درجه
سازمان هواشناسی کشور ورود سامانه بارشی جدید از مرزهاي غربی کشور تهران قسمتی ابری و 19 درجه با ورود یک سامانه بارشی از اواخر وقت در برخی مناطق مرزهاي غرب کشور ابرناکی و بارش شروع می شود و فردا در غرب جنوب غرب بخش هایی از شمال غرب نواحی مرکزي و دامنه هاي غربی و مرکزي البرز احدود 18 میلیون قطعه مرغ مازاد بر نیاز سالانه در استان بوشهر تولید می شود
حدود 18 میلیون قطعه مرغ مازاد بر نیاز سالانه در استان بوشهر تولید می شود بوشهر- ایرنا- مدیرعامل تعاونی مرغداران استان بوشهر گفت سالانه حدود 18 میلیون قطعه مرغ مازاد بر نیاز در استان بوشهر تولید می شود وهیب حاجی دشتی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود هم اکنون 200 واحد مرغداریتولید سیمان از مرز 35 میلیون و 800 هزار تن گذشت
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی تولید سیمان از مرز 35 میلیون و 800 هزار تن گذشت دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان ایران گفت تولید سیمان در6 ماهه نخست امسال به 35میلیون و842هزار و 464 تن رسید به گزارش خبرگزاری مهر عبدالرضا شیخان گفت تولید سیمان در شهریورماه امسال بالغ بر692 درصد صادرات به کشورهای آسیایی انجام میشود
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۴ نایب رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت 92 درصد میزان صادرات ما به کشورهای آسیایی انجام می شود و در بازارهای سایر کشورها جایگاه قابل قبولی نداریم امیر عابدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد پنج کشور چین امارات عراق افغانستان و ه-
اقتصادی
پربازدیدترینها