واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: منطقه بندی جدید دانشگاه های سراسر کشور
معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،از منطقه بندی جدید دانشگاه های سراسر کشور خبر داد و گفت: در این تقسیم بندی 10 منطقه در کشور وجود خواهد داشت.
کد خبر: ۴۴۳۹۵۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۲ - 22 October 2014
معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،از منطقه بندی جدید دانشگاه های سراسر کشور خبر داد و گفت: در این تقسیم بندی 10 منطقه در کشور وجود خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، "امید" عصر چهارشنبه در سومین کارگاه تخصصی آشنایی با روال های مقاوم سازی ساختمان های دانشگاه های کشور، افزود: در منطقه بندی جدید دانشگاه ها، به دبیران و شورای مناطق اختیارات و امکانات بیشتری داده می شود تا با افزایش انگیزه، در ازای آن مسئولیت های بیشتری نیز از آنان خواسته شود.
وی ابراز امیدواری کرد که در برنامه ششم توسعه، بتوان حداقل بخشی از ساختمان های میراثی و با ارزش در دانشگاه ها را مقاوم سازی کرد.
معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، به زلزله بم اشاره کرد و گفت: در واقعه بم حدود 500 نفر از دانشجویان جان خود را از دست دادند و پس از این زنگ خطر، بحث نوسازی، بازسازی و مقاوم سازی خوابگاه ها مطرح شد که در ابتدا در دوره ای به این امر پرداخته شد ولی پس از مدتی متوقف شد و هم اکنون اگر اتفاقی در تهران بیفتد کمتر از یک سوم خوابگاه های شهر تهران در مقابل زلزله مقاوم هستند.
امید، با اشاره به دیدگاه متفاوت مجلس شورای اسلامی و دولت به آموزش و پرورش و آموزش عالی خاطرنشان کرد: در آموزش و پرورش بحث گستره آن مطرح است و شاید این نگاه به صورت سنتی باقی مانده است؛ ولی هم اکنون 13 میلیون دانش آموز و 5 میلیون دانشجو در سراسر کشور داریم و نسبت تعداد دانشجویان به دانش آموزان نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
وی افزود: امیدوارم این نگاه و باوری که همکاران آموزش و پرورش در مجلس شورای اسلامی و دولت ایجاد کردند و قدم های خوبی که برداشته اند و بیش از دو سوم مدارس کشور مقاوم سازی شد، در آموزش عالی نیز اتفاق بیافتد.
معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم با اشاره به اینکه سالی یکهزار میلیارد تومان از سوی خیرین به آموزش و پرورش کمک می شود و این امر کمک بزرگی برای این مجموعه است، تصریح کرد: ورود خیرین به آموزش عالی نیز بسیار چشمگیر بوده است و 170 هزار مترمربع پروژه توسط خیرین در مرحله بهره برداری قرار دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون 3 میلیون مترمربع پروژه در آموزش عالی در دست ساخت است افزود: امیدواریم ساختمان های ساخته شده، از نظر طراحی و اجرا، استفاده از انرژی های نو و مقاوم سازی، ساختمان هایی سبز باشند.
امید افزود: تلاش می کنیم سرانه فضاهای آموزشی، پژوهشی و خدمات رفاهی را به بالای 20 متر مربع برسانیم و اگر چنین مسیری را طی کنیم شاید در برنامه ششم توسعه بتوانیم حجم قابل ملاحظه ای از ساختمان های جدید را در آموزش عالی کشور بنا کنیم.
شرکت کنندگان در پایان این نشست از آزمایشگاه های مهندسی سازه، مهندسی ژئوتکنیک و شبکه ملی لرزه نگاری باند پهن پژوهشگاه بین المللی ز لزله شناسی و مهندسی زلزله بازدید کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]