واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار چهارمحال و بختیاری : بازگشایی جاده شهرکرد - خوزستان از مسیر کارون 4 تا پایان امسال خبرگزاری پانا: استاندار چهارمحال وبختیاری در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه گفت: جاده شهرکرد - خوزستان از مسیر کارون 4 تا پایان امسال بازگشائی می شود.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۰ مهر ساعت 15:39
به گزارش خبرگزاری پانا، سلیمانی دشتکی با بیان این که جاده شهرکرد به خوزستان از مسیر کارون 4 که از شاهراه های ارتباطی استان است افزود: برای تکمیل این جاده به 500 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی افزود:تاکنون 220 میلیارد ریال از این اعتبار تخصیص یافته است و پیمانکاران این طرح نیز در حال انجام کار هستند و امیدواریم این طرح تا پایان سال جاری بهره برداری شود.
سلیمانی دشتکی روند پیشرفت کار را در این پروژه قابل قبول خواند و افزود: هشت تونل در این جاده ساخته شده است.
استاندار چهارمحال وبختیار ی همچنین در خصوص اجرای طرح های انتقال آب از استان به استان های دیگر افزود:بر اساس مصوبه شورای عالی آب کشور، برای انتقال آب از بهشت آباد، باید لوله جایگزین حفر تونل شود.
سلیمانی افزود: اصلاح سیستم آبیاری از غرقابی به نوین و استفاده کارخانه های در مسیر از سیستم پساب صنعتی را از دیگر مصوبات شورای عالی آب کشور در خصوص زاینده رود است.
وی در ادامه میزان برداشت آب از منابع و نحوه انتقال را از موضوعات مهم در اجرای این طرح ها خواند و تصریح کرد :تغییر مسیر زاینده رود بر اساس قوانین زیست محیطی قابل قبول نیست و این مهم نیز باید در اجرای این طرح ها در نظر گرفته شود.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه تونل گلاب 2 تاکنون مجوز زیست محیطی و مجوز 215 ندارد و برای اجرا حتما باید مجوزها را کسب کند، گفت:بر اساس رژیم زیستی، زاینده رود باید سالانه 130 میلیون متر مکعب به این رودخانه اختصاص یابد، تخصیص 85 میلیون متر مکعبی چهارمحال وبختیاری مدنظر گرفته شود، تخصیص آب استان یزد به میزان 90 میلیون متر مکعب منظور شود و به تصفیه خانه بابا شیخعلی نیز سالانه 300 میلیون متر مکعب تخصیص یابد.
استاندار چهارمحال وبختیاری در بخش دیگری از سخنان خود در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های استان اضافه کرد:مجموع اعتبارات بند 10 و 12 ستاد حوادث از سال 88 تا نیمه نخست 92 که به استان اختصاص یافت، 510 میلیارد ریال بود که این اعتبار طی 11 ماه گذشته به هزار و 350 میلیارد ریال افزایش یافت.
وی افزود:500 میلیارد ریال اعتبار نیز از سوی وزارت راه و شهرسازی به جاده های چهارمحال وبختیاری اختصاص یافت و 180 هزار تن قیر نیز از سوی این وزارت به استان اختصاص یافت که توانستیم 180 کیلومتر از جاده ارتباطی را آسفالت کنیم.
سلیمانی دشتکی همچنین با تشریح روند تکمیل دیگر طرح های راهسازی استان، گفت:حدود 25 کیلومتر از جاده شهرکرد به خوزستان از مسیر مسجدسلیمان در محدوده گردنه تاراز آسفالت شده است و با خرید ماشین آلات راهسازی از سوی ستاد حوادث غیرمترقبه و تحویل آن به راه و شهرسازی، برخی از مشکلات ارتباطی مردم دهستان موگویی در زمستان رفع می شود.
استاندار افزود:زیرسازی و شن ریزی حدود 53 کیلومتر از جاده های این دهستان انجام شده است و در راستای خروج این دهستان از بن بست ارتباطی نیز اقداماتی در دست انجام است.
استاندار چهارمحال وبختیاری در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح روند پیگیری اجرای مصوبات سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به این استان در مردادماه، افزود:اجرای پروژه راه آهن اصفهان -شهرکرد- خوزستان، تکمیل طرح های فولادی، سرعت بخشی اجرای طرح های انتقال آب و رونق بخشی گردشگری و تهیه سند جامع این صنعت در استان و تکمیل جاده ارتباطی به استان خوزستان از مهم ترین مصوبات این سفر بود.
سلیمانی خاطر نشان کرد :در این سفر همچنین مصوب شد که 84 پروژه زیربنایی استان چهارمحال وبختیاری تا پایان سال جاری و سال آینده تکمیل و بهره برداری شود که از این مصوبات می توان به تکمیل جاده های چهارخطه و طرح های اشتغالزا نام برد.
وی گفت:در مجموع برای تکمیل این طرح ها دو هزار و 220 میلیارد ریال اعتبار تخصیص می یابد که 150 میلیارد ریال آن در سال آینده و دو هزار و 70 میلیارد ریال آن نیز در سال جاری اختصاص می یابد.
استاندار چهارمحال وبختیاری تاکید کرد:از مجموع اعتباراتی که سال جاری باید اختصاص یابد، 750 میلیارد ریال از بند 10 و 12 و مناطق محروم ابلاغ شده و 100 میلیارد ریال اعتبار نیز از تبصره بودجه ماده 185 قانون برنامه پنجم توسعه کشور به صورت کامل تخصیص یافته است.
وی اضافه کرد:در حال حاضر، همه طرح های راهسازی استان نظیر چهارخطه بن- شهرکرد، شهرکرد-شلمزار، کمربندی شمال شهرکرد، جاده شهرکرد-سامان و جاده ارتباطی بروجن-لردگان فعال است و با تکمیل این طرح ها، تحول عظیمی در رونق اقتصادی استان و خروج از بن بست انجام می شود.
سلیمانی دشتکی همچنین با بیان دستاوردها در جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی، اضافه کرد:سرمایه گذار بخش خصوصی برای اجرای دهکده سلامت و ورزشی استان چهارمحال وبختیاری با هزینه 610 میلیارد تومان اعلام آمادگی کرده است که این سرمایه گذار در حال اخذ مجوزهای لازم است.
وی اجرای طرح سرمایه گذاری با موضوع اکو انرژی با مشارکت سرمایه گذار خارجی و اعتبار 2.5 میلیارد دلار را از دیگر دستاوردها خواند و افزود:این سرمایه گذار نیز امور مقدماتی اجرای کار را می گذراند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]