تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829962169




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

7 عامل مؤثر در کاهش عمر مردهای میانسال


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
7 عامل مؤثر در کاهش عمر مردهای میانسال بسیاری از محققان در پژوهشهای خود، از عوامل مؤثر زیادی نام برده‌اند که در افزایش عمر افراد دخیل است اما پژوهشی دیگر ۷ عامل را نیز مطرح کرده که بیشتر مربوط به مردهای بالای ۴۰ ساله است و گویا سبب کاهش عمر آن‌ها می‌شود.

به گفته محققان مذکور، مرد‌ها بهتر است برای افزایش طول عمر خود از عواملی که در ادامه به نقل از شفاف ذکر شده، دوری کنید:تجرد و تنهاییبررسی‌های متعدد نشان می‌دهند که مردان متاهل به ویژه در دهه ۵۰، ۶۰ و ۷۰ زندگی خود از سلامتی بیشتری برخوردارند و میزان مرگ و میر آن‌ها نسبت به مردانی که هرگز ازدواج نکرده‌اند، جدا شده و یا همسران آنان فوت کرده‌اند، کمتر است. خطر مرگ در اثر بیماری‌های قلبی- عروقی در مردانی که هرگز ازدواج نکرده‌اند، ۳ برابر بیشتر از سایر مردان است. بعد از ۵۰ سالگی وضعیت سلامتی مردان جدا شده نسبت به مردان متاهل به سرعت افت می‌کند.
 تحقیقات نشان می‌دهند که ازدواج، استرس و افسردگی را کاهش داده و در نتیجه از ابتلا به بیماری‌های مزمن پیشگیری می‌نماید. مردان غیر متاهل معمولا عادات غذایی نامناسبی را دنبال می‌کنند، کمتر به پزشک مراجعه می‌کنند و رفتارهای پرخطر بیشتری دارند. البته متخصصان معتقدند که مجرد بودن بهتر از ازدواج و روابط ناموفق است. ازدواج در مردان بالای ۲۵ سال موجب افزایش طول عمر می‌شود و هر چه طول مدت ازدواج طولانی‌تر باشد، اثرات مثبت آن بر سلامتی بیشتر است.
افراط در استفاده از وسایل الکترونیکیروان‌شناسان معتقدند که اعتیاد به اینترنت، تلویزیون و بازی‌های کامپیوتری موجب کاهش عادت‌های درست مانند تحرک، ارتباط با طبیعت و روابط اجتماعی می‌شود. دوری از جامعه خطر افسردگی و زوال عقل را افزایش می‌دهد و شیوه زندگی موسوم به «بیماری نشستن» موجب بالا بردن خطر بیماری‌های قلبی، دیابت نوع دو، چاقی و مرگ زودرس می‌شود.
 در مطالعه‌ای در استرالیا که در سال ۲۰۱۲ بر روی بیش از ۲۲۰۰۰۰ فرد بزرگسال ۴۵ سال به بالا انجام شد، مشخص گردید که نشستن به مدت ۱۱ ساعت در روز، خطر مرگ در ۳ سال آینده را ۴۰ درصد افزایش می‌دهد. متخصصان معتقدند که نشستن و استفاده از کامپیو‌تر و تلویزیون، بیش از۳ ساعت در روز، احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن و مرگ ناشی از آن‌ها را افزایش می‌دهد. محققان استرالیایی می‌گویند: برخاستن و تحرک به مدت ۵ دقیقه در هر ساعت اثرات بسیار مثبتی بر وضعیت سلامتی بدن دارد.
اشعه ماوراء بنفش خورشیدبر اساس یافته‌های موسسه بین المللی پوست، مردان در سنین ۴۰ سال به بالا با بیشترین آسیب ناشی از اشعه ماوراء بنفش روبرو می‌باشند. مردان ۲ برابر زنان به سرطان پوست مبتلا می‌شوند و در اثر این بیماری جان خود را از دست می‌دهند و ۶ مورد از ۱۰ مرد ملانوما (کشنده‌ترین نوع سرطان پوست) در مردان بالای ۵۰ سال مشاهده می‌شود.
 مردان بیشتر از زنان تمایل به ورزش در محیط باز دارند، موهای کوتاهتری داشته و از پوشش کمتری استفاده می‌کنند. متاسفانه در این گروه سنی، بیماری‌های بدخیم به موقع تشخیص داده نشده و درمان نمی‌شوند زیرا معاینات فردی و مراجعه به پزشک در این سنین کم انجام می‌گیرد. همچنین این مردان از عوامل محافظتی در برابر آفتاب استفاده نمی‌کنند و موارد بدخیم معمولا در سنین بالای ۶۵ سال تشخیص داده می‌شوند. 
تغذیه نامناسبتغذیه نامناسب با بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان (اولین علت مرگ در مردان بالای ۴۰ سال) در ارتباط است. مردان جوان اغلب از گوشت قرمز، غذاهای آماده و میان وعده‌های ناسالم استفاده می‌کنند که منجر به افزایش وزن، کلسترول بالا و پرفشاری خون می‌شود.
 بر اساس آمار مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها، در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰، درصد چاقی مردان از ۲۷/۵ درصد به ۳۵/۵ درصد رسیده است.
 انجمن رژیم‌شناسان امریکا برای مردان بالای ۵۰ سال کم تحرک، روزانه ۲۰۰۰ کالری و برای مردان فعال، ۲۴۰۰ کالری انرژی توصیه می‌کند.
عدم دقت در رانندگیتصادفات اتومبیل معمولا در میان مردان بیشتر از زنان مشاهده می‌شود و مرگ ناشی از این حوادث در دهه ۵۰ و ۶۰ زندگی مردان ۲ برابر زنان است. صدمات غیر عمدی اولین علت مرگ در مردان ۴۰ تا ۴۴ سال، سومین علت در مردان ۴۵ تا ۶۴ سال و هشتمین دلیل در مردان بالای ۶۵ سال است. در مردان میانسال، مرگ بیشتر ناشی از خوابیدن پشت فرمان، تجاوز از سرعت مجاز، تصادفات در چهارراه‌ها و یا در نیمه شب می‌باشد. بر اساس مطالعات، مردان در دوره سالمندی رانندگی ایمنتری نسبت به دوران جوانی دارند.
افسردگی درمان نشدهاگرچه زنان ۳ برابر مردان اقدام به خودکشی می‌کنند اما بر اساس آمارهای موسسه پیشگیری از خودکشی امریکا، خودکشی در مردان اغلب به مرگ منتهی می‌شود. در سال ۲۰۰۹، ۷۹ درصد کل موارد خودکشی به مردان اختصاص داشت. میزان خودکشی در مردان بالای ۶۵ سال افزایش می‌یابد (۷ برابر زنان در همین سنین). بیش از۶۰ درصد مرگ‌های ناشی از خودکشی به دلیل افسردگی شدید می‌باشد. دوری از جامعه و از دست دادن همسر از دیگر عوامل موثر در اقدام به خودکشی در مردان است.
 مردان اغلب افسردگی را با ناراحتی یکسان می‌دانند در حالی که شایع‌ترین علایم افسردگی عبارتند از: خستگی، خواب زیاد، آشفتگی، بی‌قراری، عدم تمرکز، تحریک پذیری و تغییر در اشت‌ها یا خواب.
 متخصصان انستیتو ملی سلامت روان معتقدند که افسردگی در هر سنی قابل درمان است و اغلب بیماران به درمان پاسخ می‌دهند.
سیگاراثرات منفی سیگار بر کسی پوشیده نیست اما با افزایش سن این عوارض تشدید می‌شوند. مردان سیگاری بالای ۶۵ سال، ۲ برابر بیشتر از سایرین در اثر سکته مغزی جان خود را از دست می‌دهند. مصرف سیگار عامل ۹۰ درصد از موارد ابتلا به بیماری‌های مزمن انسدادی ریوی (چهارمین دلیل مرگ در میان مردان و عامل ۸۰ تا ۹۰ درصد موارد سرطان ریه) است.
 همچنین سیگار موجب افزایش خطر ابتلا به آلزایمر (ششمین علت مرگ) می‌شود. ترک سیگار در سالمندان بسیار کمتر از جوانان سیگاری مشاهده می‌شود. صرف نظر از سنی که اقدام به ترک سیگار می‌کنید، خطربیماری‌های قلبی بعد از ۱ سال به نصف می‌رسد. خطر سکته مغزی، بیماری‌های ریوی و سرطان نیز به سرعت کاهش می‌یابد.سلامانهمطالب مرتبط:علائم بزرگ شدگي پروستات در مردان ميانسالپنج عامل در افزايش طول عمر انساندعایی که 11 سال بر عمر می افزاید

چهارشنبه 30 مهر 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن