واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر بهداشت: ۶۰ درصد مرگها در جامعه قابل پیشگیری است
سید حسن هاشمی با اشاره به اینکه 60 درصد مرگها در جامعه قابل پیشگیری است، گفت: همایش مشارکتهای اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت جزو با نشاط ترین جلسات در حوزه وزارتی است و افرادی که عشق به خدمت به مردم را دارند و میدانند، هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نیست، در آن مشارکت دارند. در حوزه سلامت برای انجام کار خیر و خدمت به مردم فرصتهای بسیاری پیش رو است که باید از آنها حداکثر استفاده را کرد.
آفتاب: او گفت: البته مشکلات مردم در حوزه سلامت را فقط نباید از طریق مشارکت خیرین برطرف ساخت، بلکه وظیفه اصلی بر عهده دولت و حاکمیت است. ولی فرصتهایی از قبیل کار خیر به سالم ماندن و حفظ طراوت و رافت در جامعه پزشکی کمک میکند.
هاشمی با اشاره به اینکه ایجاد فرصت برای خیرین جهت انجام امور خیر بسیار مهم است، ادامه داد: خیرین باید بدانند که از چه مسیری و در چه زمینهای میتوانند در حوزه سلامت خدمت رسانی کنند. در این زمینه دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور باید فرصتها و اولویتها را در این حوزه برای خیرین مشخص کنند.
وزیر بهداشت گفت: اگر بنا است خیرین در ساخت مراکز بهداشتی و درمانی مشارکت داشته باشند، باید در اداره و ارائه خدمت در این مراکز نیز نقش آفرینی کنند تا بروز برخی مشکلات و عدم بهره برداری مناسب از این مراکز، انگیزه آنها را برای انجام امور خیر کاهش ندهد.
به گفته هاشمی در حوزه وقف نیز باید دقت کنیم که حقی از واقفان ضایع نشود و انگیزه آنها را برای مشارکتهای مردمی کاهش ندهد.
وزیر بهداشت در ادامه عنوان کرد: در حوزه بهداشت مشکلات فراوانی وجود دارد و این حوزه نیازمند جدی مشارکتهای مردمی است. در حال حاضر 60 درصد مرگهایی که در جامعه اتفاق میافتد، با ایجاد تغییراتی از سوی دولت قابل کاهش و پیشگیری است و در این حوزه خیرین و مردم می توانند نقش آفرینی کنند.
هاشمی در همایش مشارکتهای اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت همچنین گفت: باید به تدریج فضایی ایجاد کنیم که مشکلات پیش رو در امر خدمت رسانی خیرین از سر راه برداشته شود. در این زمینه موانعی که در صدور برخی مجوزها وجود دارد را نیز باید هرچه سریعتر برداریم.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه اگر مشکلی در حوزه مشارکتهای مردمی وجود دارد، نباید آن را پُر رنگ کنیم، گفت: ضروری است در صدد اصلاح آن حرکت کنیم. در این زمینه دانشگاههای علوم پزشکی استانهای مختلف وظیفه دارند به مشکلات خیرین رسیدگی کرده و آنها را برطرف کنند.
او با بیان اینکه در حوزه مشارکتهای مردمی باید به عنوان مسئولان دولت امانتداری خود را به مردم ثابت کنیم، ادامه داد: در حال حاضر در وزارت بهداشت و تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور اقدام به تعیین قائم مقام در حوزه مشارکتهای مردمی کردیم و میخواهیم مجموعه ای ایجاد کنیم که نیکوکاران برای حل مشکلات حوزه سلامت انگیزه بیشتری داشته باشند.
به گزارش تسنیم، به گفته هاشمی حوزه سلامت فرصت خوبی برای سرمایه گذاری خیرین است و در این حوزه مشوقهایی را تعیین کردیم تا حضور خیرین را مستمرتر کند.
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]