واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > کرمانشاه آزرمی:
شیوع پدیده طلاق توافقی آفت اجتماعی تلخ استان کرمانشاه است
کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، شیوع پدیده طلاق را آفت اجتماعی تلخ استان دانست و گفت: متاسفانه موضوع طلاق در خانواده های کرمانشاهی به یک آسیب جدی تبدیل شده و قریب 70درصد موارد ثبت شده طلاق ها در استان بصورت توافقی است که جای نگرانی دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله آزرمی در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه زنان بخش اعظمی از جمعیت استان را تشکیل می دهند و از این بین زنان روستایی قریب 15 درصد هستند٬ لذا می طلبد مسئولین ذیربط استانی در خصوص اشتغال و رفع موانع بیکاری در درون جامعه زنان روستایی استان تلاش و اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی افزود: خوشبختانه با تاکیدی که استاندار محترم در خصوص طرح توسعه روستایی استان دارد٬ کارگروهی تحت همین عنوان «توسعه روستایی و عشایری استان» در قالب کمیته های عمران٬ اقتصاد و همچنین پیگیری مباحث مربوط به مسائل فرهنگی و اجتماعی روستاهای استان شروع بکار کرده است که قطعا از پرتو همین کارگروه می توان حقوق زنان روستایی که نقش بسزایی در پایه های اجتماعی جامعه دارند را مورد پیگیری و شناسایی قرار داد.
آزرمی همچنین توانمند کردن اقتصاد خانواده های روستایی استان را یکی از اولویت های مدیریت ارشد استان برشمرد و گفت: طرح توسعه روستاها به مفهوم عام علی الخصوص اشتغال پایدار در درون جامعه زنان روستایی از اهم موضوعاتی است که بصورت ویژه در دست پیگیری و اقدام مسئولین ذیربط است.
وی خاطرنشان کرد: یقینا جامعه روستایی استان فاصله زیادی با توسعه کلان دارد که مستلزم تلاش و حمایت بیشتر مسئولین و همت خود مردم روستاها است.
آزرمی در ادامه شیوع پدیده طلاق در استان را آفت اجتماعی تلخ استان دانست و گفت: متاسفانه موضوع طلاق در خانواده های استان کرمانشاه آسیب جدی شده و قریب 70درصد موارد ثبت شده طلاق ها در استان بصورت توافقی است که جای نگرانی دارد.
وی گفت: طرح پیشگیری از طلاق در جامعه استان بایستی نهادینه شود چون که بیشترین طلاق ها مربوط است به عدم شناخت زوجین و می طلبد که کانون های مشاوره ای ازدواج بصورت رسمی در استان فعالیت کنند تا اینکه ازدواج ها کمتر منجر به طلاق گردد.
آزرمی همچنین تاکید کرد: در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی نیاز است که مدیریت کشوری در این خصوص به اتخاذ تصمیمات جدی تری بپردازد و برای این موضوع اجتماعی در جامعه وقت و هزینه بیشتری صرف شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در ادامه سخنان خود٬ تصریح کرد: بنده بصورت ویژه دغدغه مشکلات اجتماعی استان را دارم و حتی یک ذره غفلت از این موضوع برایم پذیرفتنی نیست و نقش زنان در این خصوص را بسیار موثر و کارآمد می دانم.
وی اضافه کرد: زنان استان باید در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی نهضت سازشکارانه در خانواده ها را بکار گیرند چون که اساس و بنیان خانواده ها به تربیت نسلی است که زنان در دامان خود تربیت می کنند.
وی در ادامه نقش آموزش نسل ها در خانواده را ناکافی دانست و گفت: مطمئنا تربیت بچه ها باید از همان ابتدا بصورت خودجوش و استقلال طلبانه باشد و بگذارند بچه ها خود پیگیر امور خود باشند و وظیفه والدین فقط در حوزه هشدارها و مراقبت دورادور از آنان باشد.
شایان ذکر است در این نشست از سوی مسئولین سازمان جهادکشاورزی استان٬ برنامه های ارائه شده در خصوص زنان روستایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
۱۳۹۳/۷/۳۰ - ۰۹:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]