تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):در پاسخ به كسى كه عرض كرد: من در عمل ناتوانم و نماز و روزه كم به جا مى آورم اما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867638700




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدای طبل چینی در عزاداری ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
صدای طبل چینی در عزاداری ایرانی




در حالی در بازار تهران طبل‌های چینی و ژاپنی مشاهده می‌شود که در لیست آمارهای وارداتی ایران نامی از ژاپن وجود ندارد. اما کشور چین بزرگترین مبدا طبل‌های وارداتی ایران در نیمه نخست امسال بوده است.





اقتصاد نیوز: در حالی در بازار تهران طبل‌های چینی و ژاپنی مشاهده می‌شود که در لیست آمارهای وارداتی ایران نامی از ژاپن وجود ندارد. اما کشور چین بزرگترین مبدا طبل‌های وارداتی ایران در نیمه نخست امسال بوده است.

همزمان با نزدیک شدن به ماه محرم نگاهی به طبل‌های در معرض فروش در حوالی راسته پارچه فروشی‌های بازار تهران این سوال به ذهن می‌رسد که این طبل‌ها ساخت کدام کشور است؟ پاسخ به این سوال را در برچسب‌هایی که "Made in China" و "Made in japan" روی آنها نقش بسته‌اند می‌توان دریافت.

قیمت این طبل‌ها بر اساس سایز آنها متفاوت است و گاهی نیز طبل‌های ساخت ایران به چشم می‌خورد. بر اساس مشاهدات، جنس این طبل‌ها عمدتا از استیل و آهن است و چوب استفاده شده در آنها نیز "توپوز" نام دارد.

بر این اساس، متوسط قیمت یک طبل کوچک 63 هزار تومان است اما قیمت این کالا به طور میانگین از 90 هزار تومان تا 600 هزار تومان متغیر به نظر می‌رسد.

طبل بزرگ که جنس آن به "مشهدی" معروف و ساخت ایران است نیز با قیمت 440 هزار تومان به فروش می‌رسد.

واردات سه هزار دلار طبل چینی

آمارهای منتشر شده از میزان واردات طبل به ایران در شش ماهه اول سال جاری نیز گویای این است که کشور چین به لحاظ وزنی اولین واردکننده این کالا به کشور است. این درحالی است که امارات متحده عربی به لحاظ ریالی و ارزش دلاری بزرگ‌ترین واردکننده طبل‌ به ایران بوده است.

بر اساس آمارهای منتشر شده از گمرک، واردات طبل از کشور چین با شماره تعرفه 92060000 در شش ماهه اول امسال در حدود سه هزار و 716 کیلوگرم به ارزش ریالی 88 میلیون و 136 هزار ریال،معادل سه هزار و 403 دلار بوده‌ است.

کشور های دیگری نیز در این میان تلاش کرده‌اند که در بازار ایران جایی برای طبل‌های خود پیدا کنند که از این میان می‌توان به امارات متحده عربی، هلند، ترکیه و آلمان اشاره کرد.

امارات متحده عربی بعد از چین بزرگ‌ترین مبدا طبل‌های وارداتی به ایران است که از این کشور به وزن دو هزار و 971 کیلوگرم طبل به ارزش ریالی 235 میلیون و 338 هزار ریال معادل 9 هزار 180 دلار وارد شده است.

هلند هم سومین کشور واردکننده طبل به ایران در نیمه اول سال جاری بوده که از این کشور 934 کیلوگرم طبل به ارزش 70 میلیون و 231 هزار ریال معادل دو هزار و 701 دلار به بازار ایران وارد شده‌ است.

پس از آن نیز ترکیه 360 کیلوگرم طبل را با ارزش 52 میلیون و 133 هزار ریال معادل ارزش دلاری یک هزار و 960 دلار به ایران فروخته‌ است.

آلمان نیز از این بازار سهمی را کسب کرده و 241 کیلو‌گرم طبل با ارزش 12 میلیون و 519 هزار معادل ارزش 492 دلار به ایران صادر کرده‌ است.

بنابر این مجموع طبل‌های وارد شده به ایران در شش ماهه نخست سال جاری ارزشی معادل 458 میلیون و 359 هزار ریال معادل 17 هزار و 736 دلار داشته‌است.

موضوع قابل توجه این است که در میان این کشورها نامی از کشور ژاپن دیده نمی‌شود که این شائبه را به وجود می‌آورد که طبل‌های ژاپنی از مبادی غیررسمی به کشور وارده شده‌اند.







تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن