تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827642900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قنواتی: درام طی 10 سال گذشته دوباره بین ما متولد شده است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > ادیبات ایران رونمایی رمان «زیر تیغت می‌آم»/
قنواتی: درام طی 10 سال گذشته دوباره بین ما متولد شده است
علی قنواتی در جلسه رونمایی از رمان «زیر تیغت می‌آم» گفت: تا 10 سال پیش در فیلم‌ها، سریال‌ها و کتاب‌هایمان به دنبال یک درام خوب بودیم و به دنبال اثری بودیم که فراز و نشیب داشته باشد. به نظرم طی این 10 سال، درام دوباره بین ما متولد شده است.



به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از رمان «زیر تیغت می‌آم» نوشته زویا طاووسیان، عصر یکشنبه 27 مهر در کانون فرهنگ و اندیشه برگزار شد. در ابتدای این برنامه میثم امیری گفت: از این دست کتاب‌ها که نویسنده‌اش در حوزه‌ دیگری تجربه تخصصی دارد، در کشور ما کم است. از این جهت کتاب «زیر تیغت می‌آم» اهمیت فرهنگی دارد. یکی از مسائل فراموش‌شده در کشورمان این است که نویسنده‌ها کمتر سفر می‌روند و روایت‌های ناب مشاغل مختلف را می‌شنوند. همین که خانم طاووسیان که خود پزشک است، در این کتاب برای ما از پزشکی می‌گوید، ارزشمند است. وی افزود: جلسه رونمایی، جلسه نقد و گفتن ایرادات نیست. شاید رونمایی، جلسه دیدن نیمه پر لیوان باشد. خانم طاووسیان فکر کرده یکی از راه‌هایی که می‌تواند مردم را با جهان پزشکان آشنا کند، داستان و روایت است. این کوشش را به نفع جامعه ادبی و ادبیات می‌دانم. این داستان‌نویس گفت:‌ این کتاب قصه دارد. یعنی حاوی یک ماجرای پرکشش است و من را علاقه‌مند کرد تا صفحات پایانی آن را دنبال کنم. هسته مرکزی‌اش هم این است که «عاقبت خیاط توی کوزه افتاد». به نظرم داستان پایان‌بندی خوبی دارد و می‌تواند مخاطب را بگیرد. اما نکته منفی کتاب این است که لحن گزارشی دارد کاش نویسنده می‌توانست لحن داستانی ویژه‌ای به آن بدهد. نثر در مقاطعی ضعیف است. شخصیت اصلی هم در همه‌جای کتاب حرف می‌زند و ای کاش در مقاطعی سکوت می‌کرد. در ادامه این جلسه، علی قنواتی گفت: این کتاب به عنوان سومین اثر خانم طاووسیان، نوید تولد یک نویسنده خوب و حرفه‌ای را می‌دهد. کتاب به لحاظ روایی، غنی است و یک درام خوش‌ساخت و خوب دارد. تا 10 سال پیش در فیلم‌ها، سریال‌ها و کتاب‌هایمان به دنبال یک درام خوب بودیم و به دنبال اثری بودیم که فراز و نشیب داشته باشد. به نظرم طی این 10 سال، درام دوباره بین ما متولد شده است. این روزها در فیلم‌سازی هم کارگردانی را داریم که متن‌هایش جزو بهترین درام‌ها در جهان است. این روزنامه‌نگار ادامه داد: کتاب، داستان بسیار زیبایی دارد و به لحاظ سوژه و فضا، جا دارد تا از آن اقتباس سینمایی بشود. یک جنبه دیگر کتاب هم که به آن اشاره شد، جنبه استنادی‌اش به حرفه پزشکی است. به هر حال خیلی از مسائل پزشکی و جراحی در این کتاب به چالش کشیده شده است. در کل در توسعه‌یافتگی هر حوزه، چنین آثاری به ویژه نوع ادبی، کمک خواهد کرد. به نظرم خانم طاووسیان هرچه بیشتر بتواند از ویراستاران بهتری کمک بگیرد و تن به ویراستاری بدهد، اثر پخته‌تری خواهد داشت. به ایشان پیشنهاد می‌کنم عضو یکی از گروه‌ها و گعده‌های ادبی زیادی که در کشور وجود دارند، بشود. طاووسیان نیز در این برنامه گفت: اوایل داستان‌نویسی‌ام، دغدغه‌ام این بود که چیزی که ذهنم را مشغول کرده و دغدغه‌ام است، بنویسم. زیاد هم به اصول حرفه‌ای توجه نمی‌کردم. اما حالا موضوع فرق می‌کند. یکی از منتقدان جدی‌ام خواهرم بود که چرا به سراغ چنین سوژه‌ای رفته‌ای؟ به هر حال پزشکان آن‌قدر با صحنه‌های اضطراب‌آور و تراژدی روبرو هستند که وقتی هم بخواهند تفنّنی داشته باشند، دوست دارند از این فضا دور شوند. وی گفت: پاسخم چنین است که واقعیت این است که من همین را بلد هستم و از 18 سالگی در این فضا بزرگ شده‌ام. شخصیت‌ داستان‌هایم حسی هستند و آدم‌هایی را که در داستان می‌خوانیدشان، همه را دیده و درک‌ کرده‌ام.  


۱۳۹۳/۷/۲۸ - ۰۹:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن