تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شب و روز بر هر كس بگذرد، او را ادب مى‏كند، فرسوده‏اش مى‏نمايد و به مرگ نزديكش مى‏س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868161188




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصرف انرژی ایران 5 برابر میانگین دنیا


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مصرف انرژی ایران 5 برابر میانگین دنیا
رییس پژوهشگاه استاندارد کشور با بیان این‌که تدوین استاندارد یکی از ماموریت‌های مهم سازمان استاندارد است، گفت: استان خوزستان از جمله استان‌های فعال در حوزه تدوین استاندارد محسوب می‌شود.
ایسنا: رحمت ستوده‌ قره‌باغ در مراسم تجلیل از برترین‌های استاندارد به مناسبت روز جهانی استاندارد که امروز، 27 مهرماه در اهواز برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز جهانی استاندارد افزود: این روز در 163 کشور جهان گرامی داشته می‌شود که نشانگر اهمیت مقوله استاندارد است.

ستوده‌قره‌باغ تصریح‌کرد: ‌باید در تمام شئونات به استاندارد توجه کنیم. استاندارد اصل وزن کیفی هر کالا است و چیزی جز دانش یا دانش متراکم نیست که می‌تواند در یک کالا یا خدمت متبلور شود.

وی عنوان‌کرد:‌ امروز ما باید پای خود را از استاندارد محصول فراتر بگذاریم، یعنی نه‌تنها کالای کارخانه استاندارد باشد بلکه باید فرآیند تولید کالا نیز استاندارد باشد.

رییس پژوهشگاه استاندارد کشور ادامه‌داد: شدت مصرف انرژی در کشور ما شاید 5 یا 6 برابر میزان متوسط دنیا است و این مساله برای ما پرهزینه است؛ بنابراین حتما باید سراغ استانداردهای خوب و تدوین استانداردهای جدید برویم تا بتوانیم شدت مصرف انرژی را کاهش دهیم.

وی اظهارکرد: فرآیند تولید ما باید از نظر مصرف انرژی بهینه باشد و فرآیند تولید ما نباید به محیط زیست آسیب برساند. ما اجازه نداریم در ازای تولید کالای استاندارد، محیط زیست را تخریب کنیم. استاندارد باید به گونه‌ای به‌کار گرفته شود که با منافع زیست‌محیطی در تعارض نباشد.

ستوده‌قره‌باغ گفت: ما باید به سمتی برویم که کشور با یافته‌های علمی دانشمندان و جوانان اداره شود. در حال حاضر رتبه 16 تا 20 را در تولید علم دارد. ما در سال 2.5 میلیارد دلار هزینه می‌کنیم تا یافته‌های علمی دانشمندان کشور در مخازن علمی دنیا ثبت شود که کار بسیار ارزشمند و خوبی است و باید به این کار ادامه دهیم اما در کنار آن باید تلاش کنیم یافته‌های علمی شاه‌کلید حل مشکلات ما شود و این دانش متراکم بتواند خود را در مسیر تدوین استانداردهای کالا و خدمات سوق دهد.

وی بیان‌کرد: ‌ترویج استاندارد باید از مدارس، مهدکودک‌ها و دانشگاه‌ها‌ به صورت جدی شروع و تقویت شود و توسعه یابد.

ستوده در ادامه با بیان این‌که سازمان استاندارد به صورت جدی بر بازار نظارت دارد، خاطرنشان‌کرد: ‌انجام 350 هزار مورد بازرسی، بررسی فنی و تاییدیه 170 هزار اظهارنامه، کنترل 63 هزار دستگاه نازل سوخت و 23 هزار دستگاه باسکول از جمله اقدامات سازمان در سطح ملی بوده است.

وی افزود: تلاش ما این است که بتوانیم از ظرفیت تمام دستگاه‌ها برای اجرای استانداردها استفاده کنیم و تمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های بخشی در این زمینه فعال شوند.





تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن