واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ مهر ۱۳۹۳ (۱۹:۲۰ب.ظ)
افتتاح ساختمان دفتر نظام مهندسي در شهرستان سياهکل دفتر نظام مهندسي ساختمان شهرستان سياهکل با حضور رئيس سازمان نظام مهندسي استان گيلان، اعضاي هيأت مديره، هيأت رئيسه دفتر نمايندگي سياهکل، شهرداران شهرهاي سياهکل و ديلمان، محمديان، معاون فرماندار سياهکل، جمع کثيري از مهندسين و مردم شهرستان سياهکل افتتاح و به بهره برداري رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، در ابتدا مجري در خصوص پيشينه تاريخي شهرستان سياهکل مطالبي عنوان نمود و افزود: سياهکل از سال ۱۳۰۴ داراي شهرداري و جز ۱۶ شهر اوليهاي بودکه داراي شهرداري شد، اما؛ طي اين مدت در اين شهرستان خدمات صورت گرفت و نارساييهايي هم دارد که امروز شاهد يکي از بزرگترين خدمات در اين شهرستان هستيم.
سپس رئيس دفتر نظام مهندسي شهرستان سياهکل ضمن تشکر از حاضرين در جلسه گفت: خدمات رساني در اين شهرستان به دليل وسعت و پراکندگي جمعيت به راحتي صورت نميگرفت و بعد مسافت و دوري راه همواره مشکلاتي براي مردم ايجاد مي کرد که استقرار دفتر نمايندگي اين سازمان با حمايتهاي هيات مديره دوره ششم، در شهرستان سياهکل باعث سهولت در انجام فعاليتهاي تخصصي ميشود.
مهندس شيرين کام با اعلام اين مطلب که در ۸ سال گذشته ساخت و ساز زيادي انجام نميپذيرفت، اظهار داشت: يکي از دلايل افزايش ساخت و ساز مسکن مهر بود که در سالهاي اخير موجب رونق اين حرفه شد و هميشه زحمت نظارت بر دوش دوستان نظام مهندسي لاهيجان بود، لذا ضرورت ايجاد کرد که اين کار از اين پس در شهرستان سياهکل انجام پذيرد و ما امروز شاهد افتتاح ساختمان آن ميباشيم.
وي با اشاره به اين مطلب که ايجاد دفتر نظام مهندسي در شهرستانها هزينه زيادي را بر دوش نظام مهندسي استان گذاشت، اذعان کرد: تمام هزينه ها از سوي نظام مهندسي ساختمان استان گيلان تأمين ميشود و هيچ گونه اعتبار دولتي در اين زمينه اخذ نميشود.
رئيس دفتر نظام مهندسي شهرستان سياهکل ريسک پذيري را عامل موفقيت يک مدير دانست و تصريح کرد: هر کاري بايد توجيهي داشته باشد اميدوارم ريسک مديريتي که در جهت ايجاد اين دفتر در اين شهرستان انجام گرفته جواب گو باشد، لذا اين کار نياز به حمايت همه مردم؛ علي الخصوص مهندسين دارد تا با ارائه خدمات مناسب علاوه بر رضايت مردم شهرستان بتوانيم اعتمادي را که از سوي هيأت مديره در راه اندازي دفتر نمايندگي سياهکل داشتهاند به خوبي پاسخگو باشيم.
مهندس شيرين کام خاطر نشان کرد: راه اندازي اين دفتر حدود ۳۰۰ ميليون تومان براي نظام مهندسي هزينه در بر داشته است.
وي تجربه و دانش را عامل مهم جهت پيشرفت کار عنوان کرد و اضافه نمود. هيأت مديره نظام مهندسي استان تشکيل شده از افراد باتجربه و جوان که ميتواند پيشرفت خوبي براي استان به همراه آورد.
رئيس دفتر نظام مهندسي شهرستان سياهکل يادآور شد: نبايد به نظام مهندسي به چشم مجمع يا صنف نگاه کرد، بلکه در اينجا بحث استفاده از فکر، نيرو و انديشه ميباشد.
مهندس شيرين کام در پايان از مهندس الماسي، رئيس نظام مهندسي ساختمان استان، اعضاي هيأت رئيسه لاهيجان و پرسنل آنان و شخص مهندس ملکزاده، رئيس دفتر مهندسي لاهيجان، تقدير و تشکر نمود.
در ادامه معاون فرماندار سياهکل با اعلام اين مطلب که فرمانداري سياهکل سال ۷۶ تأسيس شد، اما؛ هنوز بعضي ادارات در اين شهرستان مستقر نيستند، اما؛ طي ۲ سال اخير اکثر ادارات در اين شهرستان استقرار يافتهاند و در آينده نزديک شاهد افتتاح اداره اوقاف و تبليغات اسلامي در اين شهرستان خواهيم شد.
محمديان تشکيل دفتر نظام مهندسي در هر شهرستان را بسيار مثبت ارزيابي نمود و اذعان داشت؛ تشکيل اين دفتر موجب کاهش بلاياي طبيعي مثل زلزله خواهد شد اگر نظارت در شهرستان توسط اين دفتر بخوبي انجام پذيرد ميتواند درصد اين آمار را هم کاهش دهد.
وي با اشاره به اين مطلب که اشتغال يکي از مشکلات اساسي همه دولتمردان بود تصريح کرد: تشکيل اين دفتر ميتواند بر کاهش آمار بيکاري اثرگذار باشد، لذا از اعضاي دفتر نظام مهندسي درخواست دارم که در کارگروه اشتغال شهرستان حضور داشته باشند.
معاون فرماندار شهرستان سياهکل با اشاره به اينکه وجود اين دفتر حتي در ورود سرمايه گذاران مفيد است، عنوان کرد: آنچه از دفتر نمايندگي نظام مهندسي انتظار ميرود اين است که در کنار نظارت، پژوهش و تحقيق را هم دنبال نمايند.
در ادامه دکتر ربيع منتصر کوهساري از اساتيد دانشگاه و از افراد بومي سياهکل نيز در اين رابطه مطالبي را عنوان نمود.
سپس مهندس هادي الماسي، رئيس نظام مهندسي استان گيلان، گفت: بعضا نگاه کشور در جهت برنامه ريزي و استقرار واحدهاي اداري کمي است نه کيفي، لذا اين شهرستان به دليل جمعيت کمتر زير نظر فرمانداري لاهيجان قرار داشت، اما؛ در سال ۷۶ سياهکل مستقل شد با اين حال سيستم ساخت و ساز در شهرستان زيرنظر نظام مهندسي لاهيجان بود که با تلاشهاي هيأت مديره اين شهرستان امروز داراي دفتر نمايندگي مستقل شد.
مهندس الماسي با اشاره به اينکه در اين استان ۱۰ دفتر نمايندگي وجود داشت، افزود: از سوي هيأت مديره نظام مهندسي استان تصميم گرفته شد ۵ شهرستان ديگر داراي دفتر نمايندگي شوند که تاکنون افتتاح دفتر نمايندگي در شهرستان هاي املش، رضوانشهر، ماسال انجام شده و امروز هم شاهد افتتاح دفتر نمايندگي سياهکل هستيم و اميدوارم دفتر نمايندگي نظام مهندسي شفت هم در آينده نزديک افتتاح و به بهره برداري برسد.
وي تعداد اعضاي سازمان نظام مهندسي استان گيلان را ۱۷ هزار و پانصد نفر عنوان کرد و اضافه نمود: دفتر نمايندگي اين شهرستان تاکنون ۸۳ نفر عضو دارد .
رئيس نظام مهندسي استان گيلان خاطر نشان کرد: در بين اين پنج نمايندگي تنها دفتر نمايندگي شهرستان سياهکل داراي ساختمان خريداري شده ميباشد و بقيه به صورت اجاره اي اداره ميشوند.
مهندس الماسي اذعان داشت: اعضاي هيأت رئيسه دفتر نمايندگي سياهکل وظيفه خطيري را بر عهده دارند؛ زيرا به عنوان پايه گذاران اين دفتر نمايندگي ميتوانند با نقش خود نحوه فعاليت آن را رقم بزنند.
مهندس شيرين کام، مهندس باباخاني و مهندس قاسمي سه عضوي هستند که ميتوانند با فعاليتهاي مثبت خود نه تنها باعث رشد شهرستان خود شوند، بلکه نام خود را به عنوان افراد تأثير گذار در تاريخ شهرستان ثبت نمايند.
وي شهرستان سياهکل را قسمتي از تاريخ پرافتخار گيلان عنوان کرد و اضافه نمود: هر وقت به موسيقي بومي محلي، جاهاي ديدني استان و تاريخ گيلان نگاه کنيم هميشه نام سياهکل را در اين بخشها و تأثير فرهنگ آن را پر رنگ ميبينيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]