واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ مهر ۱۳۹۳ (۱۰:۴۶ق.ظ)
تصويب نظامنامه پژوهشي به منظور بوميسازي مهندسي ساختمان معاون آموزش و فناوري سازمان نظام مهندسي ساختمان گيلان از تصويب نظامنامه پژوهشي به منظور بوميسازي مهندسي ساختمان در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا شعباني در همايش بهسازي لرزهاي ساختمانهاي موجود و کاهش آثار تخريبي زلزله با اشاره به تصويب نظامنامه پژوهشي سازمان نظام مهندسي ساختمان گيلان اظهار کرد: نظامنامه مذکور به منظور حمايت از پروژههاي تحقيقاتي و مشکلاتي که در استان با آن مواجه هستيم در کميته آموزش سازمان نظام مهندسي ساختمان گيلان پيشنهاد شد و در ۲۴ شهريور ماه سال جاري به تصويب هيئت مديره سازمان رسيده است.
وي ادامه داد: نظامنامه پژوهشي نظام مهندسي ساختمان گيلان اکنون قابليت اجرا دارد و به معاون آموزش و فناوري اين سازمان ابلاغ شده است.
شعباني با بيان اينکه طبق ماده يک نظامنامه مذکور در حالتهاي مختلف ميتوانيم از اختراعها، اکتشافها و پاياننامهها تا مقطع دکترا حمايت کنيم، تصريح کرد: حمايت مالي از پروژههاي تحقيقاتي با شرايط ويژه ارائه طرح، سيستم داوري و مديريت زمانبندي پروژه امکانپذير است.
معاون آموزش و فناوري سازمان نظام مهندسي ساختمان گيلان با اشاره به رويکرد کلي سازمان نظام مهندسي کشور، بيان کرد: بهدنبال بوميسازي موضوعهاي مربوط به ساختمان در کشور بهويژه در گيلان هستيم.
وي به مشکل کشورهاي حاشيه اقيانوسها مانند فيليپين، آمريکا، چين و تايوان اشاره کرد و گفت: در کشورهاي مذکور توفانهاي بسيار سهمگيني اتفاق ميافتد اما مشکل ايران زلزله است.
شعباني با بيان اينکه بارندگي نعمت خدادادي در گيلان محسوب ميشود، يادآور شد: به دليل بالا بودن آبهاي زيرزميني مشکلاتي به لحاظ ژئوتکنيک و زيربنايي ساختمانها در گودبرداريها در گيلان ايجاد ميشود.
معاون آموزش و فناوري سازمان نظام مهندسي ساختمان گيلان بر مهار بارندگي در ساختمانها تاکيد کرد و گفت: نفوذ رطوبت از طريق ديوار و پنجره ميتواند موجب ايجاد مشکلاتي براي مردم شود و با راهکارهاي مهندسي و استفاده از روشهاي اجرايي و مواد مناسب ميتوان اين مشکلات را در استان مديريت کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]