واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی در تقابل با جنگ نرم به کار گرفته شوند تویسرکان- ایرنا- جانشین سپاه انصار الحسین(ع) استان همدان گفت: باید از همه ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی جامعه برای تقابل با جنگ نرم دشمنان بهره گرفت.
به گزارش ایرنا سردار "مظاهر مجیدی" روز شنبه در ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر شهرستان تویسرکان افزود: در هر بخش از جامعه که بستر مناسب برای ترویج فرهنگ اسلام وجود دارد شاهد شناسایی زودتر آن توسط دشمن و برنامه ریزی برای آسیب رسانی به ایران اسلامی هستیم.
وی اضافه کرد: ما هم باید از همه ظرفیت ها و قابلیت های خود مانند دو محور اصیل مجالس سوگواری و وعظ در ایام محرم برای ترویج فرهنگ اسلام و امربه معروف و نهی از منکر نهایت استفاده را ببریم.
به گفته سردار مجیدی بهره وری حداکثری از ظرفیت های فرهنگی اسلام، پاتکی اثر گذار در برابر تهاجم همه جانبه دشمنان است.
وی تاسیس شبکه های ماهواره ای به ظاهر مذهبی مانند شبکه های سنی و شیعه را از ترفندهای پیچیده دشمن برای اختلاف و شبهه افکنی میان مسلمانان دانست و تصریح کرد: تا حدود یک دهه قبل بیشتر مباحث مطرح شده در شبکه های ماهواره ای سیاسی بودند اما دشمن در چند سال اخیر بر روی مقوله های فرهنگی و اجتماعی تمرکز بیشتری دارد.
سردار مجیدی تاکید کرد: دشمن با طراحی یک سریال چند قسمتی، اهداف خود یعنی کمرنگ کردن عقاید و باورهای دینی مانند اصل عفاف و حجاب و رعایت محدوده های شرعی میان دختران و پسران را دنبال می کند.
وی ابراز کرد: در سال های اخیر آسیب های متعدد شبکه های ماهواره ای از طریق هشت هزار حلقه صالحین در سطح استان تبیین و تشریح شد و امروز شاهد واگذاری داوطلبانه بیش از دو هزار و 900 تجهیزات ماهواره در سطح استان در 45 روز اخیر هستیم.
سردار مجیدی تاکید کرد: در زمینه احیا فریضه امربه معروف و نهی از منکر و فعالیت های فرهنگی نباید اصل رابطه صمیمی و نرم خویی با مردم به فراموشی سپرده شود.
وی با اشاره به شهید شاخص شهرستان تویسرکان "شهید محسن عینعلی" در سال جاری گفت: اگر بتوانیم چنین الگوهای موفقی را در سطح جامعه معرفی کنیم ، شاهد اثر گذاری بالای آنها خواهیم بود.
امام جمعه تویسرکان نیز در این نشست گفت: یکی از مهمترین ویژگی های اسلام، بی تفاوت نبودن مسلمانان در برابر جامعه خود و جان، مال و آبروی دیگران از طریق احیای فریضه امربه معروف و نهی از منکر است.
حجت الاسلام "مرتضی موحدی" افزود: باید به گونه ای از آمران به معروف در سطح جامعه حمایت شود که بزهکاران خشن نتوانند با واکنش های شدید خود، هزینه امربه معروف و نهی از منکر در جامعه را بالا ببرند.
وی با تاکید بر اینکه باید از نیروهای انسانی با تجربه، خوش نام و مورد مقبولیت و اعتماد مردمی در گروه های سازماندهی شده تذکر لسانی استفاده کرد اذعان کرد: دهه اول محرم فرصتی کم نظیر برای برگزاری گفتمان های دینی و تبیین اصول امربه معروف و نهی از منکر به عنوان اصلی ترین انگیزه قیام عاشورا، است.
فرماندار تویسرکان نیز گفت:امربه معروف و نهی از منکر از ویژگی ها و مولفه های ظریف و پیچیده ای برخوردار است به طوری که فعالان سازمان دهی شده در این بخش به آموزش های لازم نیاز دارند.
"مهرداد موسوی" افزود: در روند احیا امربه معروف و نهی از منکر باید نتیجه گرا باشیم و با هدف گذاری های صحیح موجب اصلاح امور در بخش های متنوع بشویم.
وی خاطر نشان کرد: اگر ظرافت های موجود در اصل امربه معروف و نهی از منکر مورد توجه ویژه قرار نگیرند شاید شاهد اثر گذاری معکوس آنها باشیم.
ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر شهرستان تویسرکان امروز(شنبه) با حضور جانشین فرماندهی سپاه انصارالحسین(ع) در تویسرکان برگزار شد.
تویسرکان یکی از شهرهای استان همدان واقع در جنوب کوه الوند است که بیش از 750 شهید را به اسلام و انقلاب تقدیم کرده است.
7531/576
26/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]