تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 دی 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848777675




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با این طرح می‌توان بدون دریافت بودجه تروریست‌ها را ناکام کرد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: با این طرح می‌توان بدون دریافت بودجه تروریست‌ها را ناکام کرد
سالهای سال است که تا اتفاق شومی در مرزهای شرقی کشورمان رخ می‌دهد، پای تکمیل نشدن اجرای طرح انسداد مرزها به میان آمده و گلایه از تامین نشدن بودجه مورد نیاز آن مطرح می‌شود؛ اکنون «تابناک» قصد دارد پیشنهادی برای رفع این مشکلات بدون نیاز به بودجه مطرح کند که هم قابلیت اجرا در دیگر مرزهای کشور را داراست و هم می‌تواند طرح انسداد را به عالی ترین طرح ممکن مرزبانی ارتقا دهد.
کد خبر: ۴۴۲۰۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۱ - 17 October 2014




هربار که تروریست‌ها در مناطق شرقی کشورمان خرابکاری می‌کنند و فاجعه می‌آفرینند، بحث انسداد مرزهای شرقی به عنوان تنها راهکار مقابله با ایشان مطرح می‌شود اما هیچ اتفاقی در عالم واقع رخ نمی‌دهد و بعد از مدتی همه چیز فراموش می‌شود؛ فراموشی زمان داری که در حادثه بعدی منقضی می‌شود.

به گزارش «تابناک»، سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی صبح امروز در حاشیه مراسم تشییع شهدای حادثه سقوط هواپیمای ناجا، پس از آنکه توضیحاتی درباره رویداد تلخ رقم خورده ارائه کرد، تنها راه مقابله با تروریست‌های جیشی که گاه خسارات و تلفاتی به مرزبانان کشورمان وارد می‌کنند را انسداد کامل مرزهای شرقی خواند.

رئیس پلیس در حالی امن شدن مرزهای زابل و زاهدان را نمونه کاملی از برقراری امنیت منطقه با انسداد مرز دانست که مشکل پیش روی اجرای کامل این طرح را فقدان اعتبارات لازم خواند و پیرو آن از دولت و مجلس درخواست کرد که حمایت بیشتری از بودجه این طرح نشان دهند تا این طرح به ثمر نشسته و تروریست ها ناکام شوند.

این در حالی است که اگر این پیشنهاد فرمانده انتظامی را کنار امنیت برقرار شده در مناطقی که مرز در آنها مسدود شده قرار داده و فرض را بر حمایت تام و تمام دولت مردان و نمایندگان مجلس از این طرح در زمان تنظیم بودجه سال آتی قرار دهیم، می‌بایست بپذیریم که پیگیری عملیات ساختمانی انسداد مرزها تا زمان محقق شدن بودجه آن، یعنی ابتدای سال آتی، به تعویق خواهد افتاد که این گزاره معنایی نخواهد داشت جز اتمام عملیات ساختمانی انسداد مرزها در انتهای سال 94 یا حتی زمانی دیرتر.

البته این تنها راه برای تامین بودجه مورد نیاز برای اجرای طرح انسداد کامل مرزها نیست. این را مزایای انسداد این مرزها برای کشورمان می‌گوید؛ آنجا که می‌بینیم با مسدود شدن مرزها، از یکسو دست خرابکارانی چون مزدوران جیشی از میهنمان کوتاه خواهد شد و جان گرانبهای مرزبانان‌مان در معرض خطر قرار نخواهد گرفت و از سوی دیگر قاچاق سوخت از کشورمان یا ورود مواد مخدر و اتباع غیر قانونی رقم نخواهد خورد.

همین ملاحظات کافی است تا پیشنهادی درخور اندیشیدن به مسئولان ارائه نماییم که بر این باوریم اگر به کار بسته شده و بهانه تراشی در نقد آن جایی نداشته باشد، می‌تواند عملیات انسداد مرزها را با شتاب بسیار زیاد به پیش برده و در زمانی بسیار عاجل به انتها برساند.

بهترین نقطه برای شروع این بحث، توجه به صرفه جویی سوخت است. به این صورت که ارزش سوختی که به صورت قاچاق از مرزهای شرقی کشور خارج می‌شود را محاسبه کنیم و بدانیم که اگر بتوانیم مانع خروج این سوخت از کشور شویم، دست کم به دو دلیل سود بزرگی نصیب‌مان شده است؛ نخست آنکه یارانه اختصاص داده شده به سوخت را در جیب همسایه شرقی کشورمان نریخته و آن را حفظ کرده‌ایم و دوم آنکه موجبات کاهش مصرف سوخت در کشور و لذا کاستن از فشار تولید و حتی واردات سوخت را فراهم آورده‌ایم.

بدین ترتیب می‌توانیم به مثابه قراردادهای صرفه جویی انرژی که در دنیای وابسته به انرژیِ امروز، قرادادهای شناخته شده‌ای هستند، بخشی از عواید صرفه جویی حاصل شده را صرف امور دیگر کرده و هزینه انسداد مرزها را نیز از دل این عواید بیرون بکشیم.

به عبارت بهتر، می‌توان گفت در ازای میلیون ها لیتر سوختی که با انسداد مرز قاچاق نخواهد شد، بخشی از یارانه اختصاص داده شده به آن سوخت ها را به جای بودجه مورد نیاز برای مرز بندی، به طرح انسداد مرزها تزریق کرد و مابقی آن را (که فعلا در سایه قاچاق سوخت، به جیب همسایه های شرقی کشورمان سرازیر می‌شود) صرف توسعه زیرساخت های کشورمان، من جمله ارتقا سطح زندگی مردمان مرز نشین کرد.


با این طرح می‌توان بدون دریافت بودجه تروریست‌ها را ناکام کرد



اینجا ممکن است این سوال پیش آید که وقتی هنوز مرزها مسدود نشده و قاچاق ادامه دارد، از کدام صرفه جویی سخن می‌گوییم؟ در پاسخ به این سوال درخواهیم یافت که بر اساس قوانین موجود، تنها می‌توان درصورت رقم خوردن صرفه جویی می‌توان بر عواید ناشی از آن حساب کرد و اصلا اساس شکل گیری سازمان بهینه سازی وجود چنین اصلی در قانون است.

با این ملاحظات درخواهیم یافت که ابتدا می‌بایست انسداد مرزها رقم بخورد و بعد به فکر عواید ناشی از آن باشیم و این موضوع می‌تواند به کل پیشنهاد را تحت الشعاع قرار داده و حتی آن را تهی از مغز جلوه دهد، حال آنکه این مشکل نیز راهکاری بسیار ساده دارد.

کافی است از مجموعه های تحت امر نیروی انتظامی کشورمان -که از قضا در میان بنگاه های اقتصادی اسم و رسمی دارند- برای همکاری در این پروسه دعوت به عمل آوریم و به عنوان مثال از بنیاد تعاون ناجا یا بانک وابسته به این یگان بخواهیم بخشی از سرمایه خود (که گاه وارد فاز ساخت و ساز در شهرها هم می‌شود!) را در طرح انسداد مرزها سرمایه گذاری کنند.

بدین ترتیب می‌توان وقتی انسداد مرزها به اتمام رسید و عواید ناشی از صرفه جویی سوخت محقق شد، سرمایه این نهادها را با محاسبه سود به ایشان عودت داد و حتی تدابیری اندیشید که سرمایه گذاری مشابهی برای کنترل مرزهای دریایی کشورمان در دستور کار قرار گیرد.

اینجاست که اگر عزم مسئولان به همکاری ایشان در قالب طرحی ملی مثل انسداد مرزها گره بخورد، می‌توان با یک تیر چند هدف را نشانه رفته و محقق کرد؛ اهدافی که کوتاه کردن دست خرابکاران، مزدوران و تروریست ها به تنهایی برای توجیه کل طرح کافی به نظر می‌رسد و محقق شدن مابقی را می‌توان ارزش افزوده این اقدام بزرگ و عام المنفعه دانست.

این در حالی است که اگر بخواهمی به این اهداف مهم و حیاتی، رفع نقص انسداد مرزها در برخی نقاط را هم اضافه کنیم، می‌توان ایجاد بازارچه های مرزی در راستای تامین معاش مردم مرزنشین از راه های اصولی (نه قاچاق) را هم در دستور کار قرار داد و تدبیری اتخاذ کرد که سرمایه گذاران طرح بتوانند راه اندازی چنین مراکزی را هم جزء درآمدهای جانبی خود از مشارکت در طرح انسداد مرزها دانسته و حتی در صورت تمایل، به سرمایه گذاری گردشگری خرید در این مناطق چشم بدوزند.

اینجاست که هم طرح انسداد مرزها خیلی پیشتر از تصویب بودجه مورد نیاز در دولت و مجلس اجرا خواهد شد و به اتمام خواهد رسید، هم صرفه جویی سوخت خیلی زودتر محقق خواهد شد، هم تروریست ها دستشان کوتاه خواهد شد، هم قاچاق مواد مخدر تا حدود زیادی کنترلخواهد شد، هم معاش مرزنشینان نادیده رها نخواهد شد و... .

این ها همه در حالی است که هنوز از ضرورت ورود مسئولان محلی به یاری رسانی برای اجرایی شدن این پیشنهاد نگفته‌ایم و تاکید نکرده‌ایم که امثال ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت خانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اقتصاد و دیگر نهادها و ارگان ها نیز می‌بایست به همکاری ناجا و وزارت نفت برای تحقق این پیشنهاد ورود کرده و سهمی در تامین بودجه این طرح و رفع موانع پیش روی اجرای آن داشته باشند.

با این تفاسیر آیا جا ندارد که منتظر اجرایی شدن این پیشنهاد باشیم و حتی انتظار بکشیم که با استفاده از راهکار پیشنهادی فوق، طرح انسداد مرزها به عالی ترین شیوه ممکن به اجرا در آمده و مدرن ترین سامانه ها در کنترل آن به کار گرفته شود؟





مطالب مرتبط
مقابله بیشتر با تروریست‌ها به همکاری دولت و مجلس وابسته است









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن