تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حيا زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817232176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امید به زندگی با اصلاح مواد غذایی در بین ایرانیان 10 سال افزایش خواهد یافت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان غذا و دارو: امید به زندگی با اصلاح مواد غذایی در بین ایرانیان 10 سال افزایش خواهد یافت مشهد- ایرنا- رییس سازمان غذا و دارو گفت: با اصلاح و بهبود روش های تغذیه ای می توان شاخص امید به زندگی در ایران را به میزان 10 سال افزایش داد.


دکتر رسول دیناروند روز پنجشنبه در همایش روز جهانی غذا در تالار ابن سینای مشهد افزود: هم اکنون امید به زندگی در کشور 73 سال است، در حالیکه می توان میانگین عمر مردم را با بهبود فرهنگ تغذیه ای به 83 سال افزایش داد.
وی خاطر نشان کرد: تحقیقات انجام شده نشان می دهد میزان و نوع مواد غذایی مصرفی در ایجاد بسیاری از بیماریهای غیر واگیر مانند قلبی و عروقی، دیابت، سرطان ،فشار خون و بیماریهای گوارشی نقش بسزایی دارند.
دیناروند افزود: با کمال تاسف اکنون مواد غذایی مانند شکر، روغن و نمک که در ایجاد بیماریها نقش مهمی دارند، در کشور بیش از میزان مورد نیاز بدن، بی رویه و به میزان بالا مصرف می شود.
وی تصریح کرد: هم اکنون مصرف نمک در ایران دو و نیم برابر میزان مورد نیاز بدن بوده و همچنین میزان مصرف چربی و شکر در بین ایرانیان بسیار بالاتر از استانداردها است.
دیناروند با بیان اینکه میزان دریافت اسید های چرب با ترانس بالا در کشور باید به صفر برسد، گفت: هم اکنون اسیدهای چرب مورد استفاده در صنایع غذایی کشور مانند استفاده از روغن های جامد 20 درصد است.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: هم اکنون نگرانی در حوزه غذا از بابت فقر غذایی نیست، بلکه با مشکل افزایش کالری روبرو هستیم، بطوریکه 50 درصد جمعیت کشور روزانه بیشتر از مورد نیاز کالری مصرف می کنند.
به گفته وی، در زمان حاضر جمعیت دچار فقر غذایی در کشور کمتر از چهار درصد را شامل می شود.
وی در ادامه تاکید کرد: ذائقه انسان قابل تغییر و تربیت است و فعالان حوزه صنایع غذایی می توانند با مدیریت در کاربرد ترکیبات نمک، روغن و شکر که در ایجاد بیماریها نقش دارند، ذائقه مردم را با اصول سلامتی سازگار سازند.
دیناروند با اشاره به طرح رونمایی از برچسب راهنمای تغذیه ای محصولات غذایی همزمان با روز جهانی غذا افزود: بر اساس این طرح که یکی از بسته های تحول نظام سلامت محسوب می شود، در مدت 18 ماه تمامی مواد غذایی تولید شده در کشور مجهز به راهنمای تغذیه ای خواهند شد.
به گفته وی، در این طرح که به تغییر ذائقه مردم کشورمان کمک می کند، میزان ترکیبات نمک، شکر، روغن و اسید چرب بر روی محصولات غذایی مشخص شده و مردم قدرت انتخاب دارند.
دیناروند از کاهش سخت گیری ها در صدور پروانه های ساخت محصولات غذایی و از سوی دیگر افزایش نظارت ها و بازرسی ها با هدف ارتقای سلامت مردم خبر داد و افزود: همچنین برای همکاری های بین بخشی بین نهادهای مرتبط نظیر دامپزشکی، اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو تلاش می شود.
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به گرایش مردم به سوی مصرف غذاهای ارگانیگ افزود: هم اکنون زیر ساخت ها و فناوری های تولید غذاهای ارگانیک در کشور کافی نیست ، لذا همگام با توسعه فناوریها در تولید مواد غذایی باید نظارت ها و بازرسی ها در خصوص سموم باقی مانده و کود شیمیایی در محصولات غذایی افزایش یابد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این همایش گفت: امروز توجه به سلامت محصولات غذایی، یکی از ابعاد مهم کیفیت در تولید صنایع غذایی به شمار می رود.
دکتر محمدرضا صابری افزود: ارتقای کیفیت رمز بقا در بازار است، چراکه همگام با افزایش و سطح آگاهی مردم، توجه آنان نسبت به کیفیت و سلامت مواد غذیی افزایش یافته است.
وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا با عنوان "کشاورزی خانگی، تغذیه جهانی و مراقبت از زمین" گفت: ایران یکی از کشورها در منطقه است که به لحاظ تجهیزات و تامین مواد غذایی و امنیت غذایی از جایگاه ویژه ای در منطقه برخوردار می باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مصرف مواد غذایی ناسالم در ایجاد بسیاری از بیماریها نظیر بیماریهای قلبی و عروقی، گوارشی و بیماریهای عصبی نیز نقش بسزایی دارد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهمیت غذا و آداب تغذیه در 250 آیه قرآن و نیز احادیث مورد تاکید قرار گرفته است.
دکتر علی اصغر اسماعیلی با بیان اینکه خراسان رضوی قطب صنعت غذایی کشور به شمار می رود، افزود: امروز شاهد تقدیر از 35 واحد نمونه مواد غذایی که شاخص های کیفیت را رعایت کرده اند، می باشیم.
وی خاطر نشان کرد: واحدهای برگزیده از میان 880 واحد تولید مواد غذایی در خراسان رضوی انتخاب شده اند که شاخص های ارزیابی نظیر داشتن مسوول فنی، عدم تخلف و معرفی به مراجع، داشتن آزمایشگاه، تجهیزات و فناوری فراوری، رعایت کیفیت و استانداردها را به خوبی رعایت کرده اند.
7487/522


24/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن