واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > آذربایجان شرقی در دیدار با دادستان تبریز مطرح شد:
کشف 70 درصد پرونده های متشکله در پلیس فتای آذربایجان شرقی/ مردم در برخورد با فضای مجازی هوشیار باشند
تبریز- خبرگزاری مهر: رئيس پليس فتاي آذربايجان شرقي گفت: ماموران پلیس فتای استان توانسته اند 70 درصد پرونده های متشکله را کشف کنند که در این زمینه مردم باید در برخورد با فضای مجازی هوشیار باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد قاسملو ظهر پنج شنبه در دیدار با دادستان تبریز گفت: اين پليس در شش ماهه اول سال 93 توانسته است مقام اول در رزمايش سراسري و مبارزه با تارنماهاي غير اخلاقي را در سطح کشور از آن خود کند. وی به اهداف و وظايف پليس فتا اشاره کرد و بيان داشت: اين پليس وظيفه دارد تخلفات اتفاق افتاده در اين فضا رسيدگي نموده و از همه مهمتر با اولويت قرار دادن بحث پيشگيري، اقدامات پيشگيرانه در جهت آگاهسازي جامعه هدف و صيانت از کاربران است. قاسملو افزود: عملکرد اين پليس در مقايسه با سال هاي قبل با موفقيت هاي خوبي همراه بوده و توانسته است، بيش از 70درصد پروندههاي متشکله در کمترين زمان ممکن کشف و از طرفي با اولويت قرار دادن پيشگيري اجتماعي، جلسات و کلاس هاي آگاه سازي، توزيع بروشور در جامعه هدف به مورد اجرا بگذارد. وی ادامه داد: به طور یقین با اولويت قرار دادن پيشگيري و استفاده از نظرات سازنده مراکز دانشگاهي و علمي، اين پليس به سمت هوشمندگرايي و برخورد علمي با جرايم و آسيب هاي مرتبط با فضاي مجازي سوق داده می شود.
رئيس پليس فتاي استان با بیان اینکه باید مراکز دانشگاهی همکاری لازم با مراکز پلیس را داشته باشند، گفت: در این میان به تکنولوژی های دانشگاهی نیاز بالایی داریم تا بتوانیم درعرصه فناوري هاي نوين حرف مناسبی برای گفتن داشته باشیم و از هرگونه تخلف مردم در این فضا جلوگیری بکنیم که البته به طور یقین این به نفع خود افراد جامعه است. وی با اشاره به اینکه مهمترين جرايم رايانه اي در استان و كشور برداشت غيرمجاز از حساب هاي بانكي است، گفت: در این روش با ارسال پيامكهاي با عنوان برنده شدن جايزه براي مردم و با اغفال و تطميع افراد، شماره حساب و رمز آنان را اخذ و حسابشان را خالي مي كنند و جرايم اخلاقي و نشر اكاذيب در رتبه هاي بعدي قرار دارد. وي تصريح کرد: کارشناسان اين پليس برابر وظايف ذاتي در اين فضا گشت مجازي خود را انجام مي دهند و در صورت مشاهده سايت و يا صفحات حاوي محتواي مجرمانه با هماهنگي مقام قضايي برخوردهاي لازم با آنها معمول مي شود. رئيس پليس فتا استان ادامه داد: به کاربران توصيه ميشود که از عضويت، بازديد و فعاليت در سايتهاي غيراخلاقي و غيرقانوني خودداري کرده و سعي کنند بهرهمندي مثبت از اينترنت را ياد گرفته و به دوستان خود آموزش دهند. وی با با اشاره به اینکه خطرات فضاي مجازي خيلي بيشتر از خطرات محيط واقعي است، گفت: برخی شبکه های اجتماعی کارکرد جاسوسانه ای دارند که امیدواریم مردم از ارسال و انتشار عكس خود به خصوص عكسهاي خانوادگي در فضاي مجازي جدا خودداري كنند زیرا ممکن است از همین عکس ها به ضرر خودشان استفاده شود. ضرورت افزایش همکاری ها مابین دادسرا و پلیس فتای استان دادستان تبریز نیز در این دیدار اظهار داشت: پليس ايران علمي محور بوده و با تاکيد به امکانات نوين ماموريت هاي خود را به سرانجام مي رساند که در عصر حاضر پليس علمي در دنيا حرف اول را مي زند و رويکرد پليس ايران نيز به سمت علمي شدن پيش مي رود. موسی خلیل الهی ادامه داد: نيروي انتظامي نيز در عصر حاضر ، پليسي علمي محور بوده و با تاکيد به امکانات نوين ماموريت هاي خود را به سرانجام مي رساند. وی با اشاره به اين موضوع که پليس فتا از بدو تشکيل بر پايه علمي و تخصصي بنا نهاده شده، تصريح کرد: اين پليس سعي نموده است که نگاهي فني به معضلات جامعه و بر خورد تخصصي با آن، ماموريت هاي محوله را انجام دهد و نيروهاي شاغل در اين پليس نيز از ويژگي هاي منحصر بودن، هوشمندي و پويايي برخوردار بوده که اين پليس را با وجود عمر کم در جامعه محبوب و موفق جلوه دار نموده است.
خلیل الهی افزود: هر فردي که با هدف انجام رفتار محتوي مجرمانه قدم بر مي دارد از قدرت پردازش ذهنی برخوردار بوده و بايستي در مقابل آن نيز روز به روز ابزار و علم اين پليس رو به گسترش و در حال نو شدن باشد و به صورت علمي و تخصصي پرونده هاي قضايي را کشف و با جمع آوري مستندات فني و ادله ديجيتال، پرونده هاي خود را تکميل و به مرجع قضايي ارسال کنند.
وي در ادامه بيان کرد: در جامعه امروزي اکثر جرائم حساس به خصوص امنيتي و اقتصادي کلان به سمت حوزه فضاي مجازي معطوف بوده در اين خصوص نيز بايستي با تقويت پليس فتا و آگاه سازي جوامع هدف قدم برداريم که متاسفانه تعدادي از متخلفين اين فضا به جهت ضعيف بودن باورهاي ديني به سمت استفاده از سايت هاي غير اخلاقي کشيده شده که نياز به آگاه سازي و اطلاع رساني بيشتر در اين خصوص است. دادستان تبریز افزود: رويکرد دستگاه قضايي نسبت به نيروي انتظامي مثبت بوده و عملا و کلاما نيز ديدگاه دستگاه قضايي تقويت و حمايت همه جانبه پليس است و شکي نيست که امنيت و نظم جامعه در گرو اقدامات شايسته پليس بوده و به دنبال تقويت تعاملات و حمايت همه جانبه پليس هستيم. وی با اشاره به ضرورت افزایش همکاری مابین پلیس فتا و دادسرا گفت: فضايي که در دادسراي تبريز جهت پيگيري پرونده هاي سايبري است از سطح بالايي برخوردار بوده و تعامل في ما بين پليس فتا با دادسرا موجبات کاهش زمان وقوع و کشف پرونده هاي قضايي را به همراه خواهد داشت. خلیل الهی در پایان با ابراز خرسندی از حل 70 درصد پرونده های متشکله در این مجموعه گفت: این امر تلاش جدی پلیس فتا در مبارزه با انواع جرایم را نشان می دهد که این امر موجب ایجاد امنیت و آرامش در زندگی مردم می شود.
۱۳۹۳/۷/۲۴ - ۱۴:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]