پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849861784
ضرورت های مدیریت بحران دراستان بوشهر
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ضرورت های مدیریت بحران دراستان بوشهر بوشهر - ایرنا - مسوولان استان بوشهر براین باورند که شرایط خاص حادثه خیزی این استان و احتمال وقوع بخش عمده حوادث طبیعی شناخته شده دردنیا دراین استان، ضرورت تامین بودجه، آموزش های مستمر، ایجاد تشکل های مردم نهاد و مراکز وامکانات امداد ونجات مدیریت بحران را درمنطقه مضاعف کرده است.
همچنین با توجه به توسعه صنعت بویژه نفت وگاز، پتروشیمی و پالایشگاهها در سال های اخیر، فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر و برنامه های کشور برای توسعه نیروگاه های هسته ای دراین استان ضرورت ایجاد مراکز مدیریت بحران، پایگاه های امداد و نجات زمینی، هوایی و دریایی و مراکز آموزش مقابله با حوادث احتمالی دراین استان دو چندان است.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر دراین باره گفت: با توجه به این که حوادث و سوانح طبیعی زمان معین و مشخصی ندارد، لازم است برای مقابله با این گونه حوادث بودجه های لازم برای این استان مصوب شود.
شاپور رستمی افزود: سیل، توفان، زلزله و خشکسالی از بحران های مهم و حوادث طبیعی است که در استان بوشهر احتمال وقوع آنها وجود دارد و درسال گذشته دو زلزله خسارت بار و خونین و دوسیل همراه با تلفات جانی و زیانبار در این استان رخ داده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سالانه حوادث سیل، زلزله و توفان در استان بوشهر رخ می دهد لازم است مردم نحوه مقابله با آن برای امداد رسانی به آسیب دیدگان را آموزش ببینند تا خسارت و تلفات این حوادث کاهش یابد.
رستمی گفت: همچنین استان بوشهر افتخار میزبانی نخستین نیروگاه اتمی کشور را دارد و بروز حوادث پیرامون این مرکز انرژی از جمله حوادث پرتوی را باید پیش بینی کرد.
وی از راه اندازی قرارگاه رافع در استان بوشهر خبرداد و گفت: از مهمترین اهداف راه اندازی این قرارگاه توانمندسازی استان بوشهر درمدیریت بحران هسته ای است.
معاون عمرانی استانداری بوشهر افزود: توسعه زیرساخت های آموزشی در حوزه دفاع پرتوی و هسته ای استان بوشهر یک ضرورت است و باید در این زمینه تلاش لازم صورت بگیرد.
رستمی با تاکید بر تعیین وظایف دستگاه های ذیربط در حوادث هسته ای ادامه داد: نقش هر دستگاه باید در قالب یک کتابچه ای مشخص و به آَنان ابلاغ شود.
وی، با بیان اینکه تهیه طرح مطالعاتی جامع خطرپذیری استان بوشهر در دست اجر است تصریح کرد: در استان بوشهر هرساله شاهد وقوع حوادثی ماند سیل، زلزله و خشکسالی هستیم که با تدوین طرح مطالعاتی جامع خطرپذیری دراین استان، بسیاری از بلایای طبیعی کاهش می یابد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری بوشهر گفت: ارایه آموزش های دایمی مقابله با حوادث غیرمترقبه به اقشار مختلف مردمی در استان بوشهر ضروری است.
سعید زرین فر افزود: بلایای طبیعی همان طور که از نامش پیداست انسان در وقوع آن نقشی ندارد هرچند برخی بلایا هستند که عامل آن انسان است اما با راهکارهایی می توان اثرات این بلایا را کاهش داد.
وی افزود: در جریان وقوع حوادث غیرمترقبه اقدامات قبل، حین و بعد از حادثه بسیار مهم است و آموزش و آگاهی دادن از ضروریات این سه مرحله است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر تصریح کرد: برای جلوگیری از بروز خسارات در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه، نقاط آسیب پذیر استان باید شناسایی و نسبت به استحکام ساختمان های روستایی و بافت های قدیمی اقدام لازم صورت گیرد.
زرین فر بیان کرد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه ها، زمینه برای ارائه آموزش های همگانی در زمینه کاهش اثرات بلایای طبیعی فراهم کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر با بیان اینکه پیگیر موضوع بیمه کردن ادارات کل استان خواهیم بود، تاکید کرد: پس از وقوع حادثه باید به مردم امید داد و صنعت بیمه در این زمینه نقش مهمی دارد و جایگاه بیمه در توسعه کشورها ثابت شده است و هر چه کشوری توسعه یافته تر باشد ضریب نفوذ بیمه بیشتری دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: برای مواقع و شرایط بحرانی، باید مکانی برای اسکان اضطراری در استان بوشهر ایجاد شود.
عبدالکریم شعبان زاده اظهارکرد: با توجه به اهمیت مقابله با بحران در شرایط اضطراری آگاهی بخشی و آموزش باید در دستور کار دست اندرکاران قرار گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه استان بوشهر افتخار میزبانی نیروگاه اتمی را دارد برای مواقع و شرایط بحرانی باید مکانی برای اسکان اضطراری حوادث هسته ای دراین استان ایجاد شود.
شعبان زاده افزود: مسوولان نیروگاه اتمی بوشهر برای تعیین مکان مناسب برای ایجاد اردوگاه اضطراری مشاوره لازم را ارایه دهند.
وی بر جانمایی اردوگاه اسکان اضطراری حوادث هسته ای در بوشهر تاکید کرد و گفت: جانمایی مرکز اسکان اضطراری باید از هم اکنون در استان بوشهر انجام شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهرگفت: دستگاه های مرتبط با امداد و نجات و نظام هسته ای باید در مانورهای لازم برای مقابله با بحران هسته ای شرکت کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: با توجه به نیاز ضروری این استان به ساخت چهار پایگاه امداد و نجات جاده ای، این جمعیت آمادگی احداث این پایگاه ها را دارد.
شعبان زاده افزود: اگر مجموعه مدیریتی استان همکاری و حمایت کنند می توانیم در راه های ارتباطی بوشهر- گناوه، جم- فیروزآباد، تونل پیامبر اعظم (ص) و دلوار- بوشهر این پایگاه ها را ایجاد کنیم.
وی اظهار کرد: مشکلی اساسی که در بحث ایجاد پایگاه های جاده ای داریم، طولانی بودن روند واگذاری زمین است و امیدواریم ساز و کار مناسبی در این زمینه در نظر گرفته شود و با حذف تشریفات اضافی و روان سازی این امر نیاز استان در این زمینه برطرف شود.
شعبان زاده بیان کرد: با توجه به تردد بالا در محور جدید بوشهر- گناوه اگر پایگاه امداد و نجات در این محور به صورت یک مجتمع بین راهی طراحی و ساخته شود بخشی مهم از نیازها در این زمینه برطرف خواهد شد.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اینکه نیروگاه اتمی از افتخارات این نظام در استان بوشهر قرار دارد مرکز درمان و بیمارستان هسته ای در بوشهر طراحی شده است.
عبدالرحیم دادجو افزود: ساخت مرکز درمان و بیمارستان هسته ای در طرح جامع هسته ای تدارک دیده شده است.
وی با بیان اینکه بیمارستان هسته ای کشور در بوشهر با زیربنای هفت هزار و 700 متر مربع ساخته می شود ادامه داد: برای ایجاد ساختمان این بیمارستان 200 میلیارد ریال برآورد شده است.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان بوشهر گفت: با وجود این که پایگاه اورژانس هوایی بوشهر به طور همزمان با 13 استان دیگر در مرداد امسال افتتاح شد اما به دلیل صادر نشدن مجوز پرواز تاکنون موفق به اجرای هیچ ماموریتی نشده است.
دادجو افزود: براساس هماهنگی هایی که پیش از افتتاح این پایگاه انجام شده بود بالگرد منطقه دوم نیروی دریایی ارتش برای انجام ماموریت های این مرکز درنظر گرفته شد.
وی اضافه کرد: در این ارتباط قرارداد لازم نیز پیش ازافتتاح پایگاه منعقد واعتبارات لازم برای پرداخت هزینه آن تامین شد اما با وجود هماهنگی های لازم و انعقاد قرارداد، مسوولان نیروی دریایی ارتش درروزافتتاح اطلاع دادند که امکان پرواز بالگرد وجود ندارد و مجوزهایی برای این کار می بایست اخذ می کرده اند که تا به امروز موفق به اخذ آن نشده اند.
دادجو بیان کرد: بالگرد مدنظر اورژانس، کاربری ترابری داشت که تغییرات لازم برای تبدیل شدن به آمبولانس هوایی روی آن اعمال شد و تنها منتظر صدور مجوز نیروی دریایی برای پرواز و انجام ماموریت های مدنظر پایگاه اورژانس هوایی هستیم.
وی گفت: 14 پایگاه اورژانس هوایی درکشور درپی هماهنگی و انعقاد قرارداد توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ارگان های نظامی دارای بالگرد دردستور کار قرار گرفت که بجز پایگاه اورژانس هوایی بوشهر سایر پایگاه ها در حال اجرای ماموریت هستند.
دادجو ادامه داد: از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیری های لازم انجام شده تا پیرو گفت وگوهای انجام شده با نیروهای مسلح، کار پیگیری و وضعیت پایگاه اورژانس هوایی بوشهر مشخص شود.
رییس مدکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان بوشهر افزود:ارایه خدمات درمانی برای برخی مصدومان و یا بیماری ها نیاز به فرصت طلایی است که اگر کمک رسانی نشود فرد فوت و یا دچار نقص عضو می شود که جبران ناپذیر است.
وی گفت: برای فردی که سکته کرده است چهار تا شش دقیقه و بیماران نقص عضو پنج تا شش ساعت وقت طلایی ارایه خدمات درمانی است که این مهم به دلیل فقدان پایگاه اوژانس هوایی در استان بوشهر در برخی اوقات انجام نمی شود.
دادجو افزود: پیوند عضو در استان بوشهر انجام نمی شود و بیماران باید به شیراز منتقل شوند که زمان مورد نیاز با بالگرد برای انتقال بیمار به مراکز درمانی استان فارس 45 دقیقه است این درحالی است که پیمودن مسافت یادشده با خودرو پنج ساعت است و زمانی بیمار به بیمارستان می رسد که دیگر امکان ارایه خدمت درمانی فراهم نیست.
وی یادآورشد: برخی تصادف های گسترده جاده ای که همراه با ترافیک نیز خواهد بود اگر اورژانس هوایی فعال باشد امکان انتقال همزمان شمار زیادی مصدوم به مراکز درمانی فراهم می شود.
این مقام مسوول ادامه داد: زلزله خیز بودن استان بوشهر نیز ضرورت سرعت بخشی در تعیین تکلیف اورژانس هوایی در این استان را دوچندان کرده است.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان بوشهر گفت: هم اینک در این استان 42 پایگاه اورژانس وجود دارد که از این شمار 11 پایگاه شهری و مابقی نیز جاده ای است .
دادجو افزود: میانگین کشوری مدت زمان حضور اورژانس جاده ای 15 دقیقه اما این زمان در استان بوشهر 9دقیقه است و متوسط زمان رسیدن اورژانس شهری در محل حادثه در کشور هفت دقیقه و در حالی که بوشهر 5.5دقیقه است.
وی همچنین همزمان با شرورع سال تحصیلی جدید از آغاز طرح استقبال مهربرای حفظ ایمنی و تامین نیازهای درمانی ضروری شهروندان دربوشهر خبر داد.
دادجو گفت: دراین طرح با استقرار آمبولانس درمناطق پر تردد و حادثه خیز شهر ساعاتی که رفت وآمد خودرو برای بازگشایی مدارس زیاد است پوشش خدمات اورژانسی داده می شود.
وی یادآورشد: روان سازی محوری های ارتباطی توسط شهروندان باعث ارتقای ارایه خدمات اورژانسی خواهد شد
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: شکل گیری تشکل های مردم نهاد از مباحث اصلی و اولویت دار در حوزه مدیریت بحران این استان است.
کاظم مرادی افزود: اولین افرادی که در بحران ها می توانند نقش آفرینی کنند خود مردم هستند.
وی بیان کرد: اگر نقش مردم در بحران ها به نحو مطلوب و موثر سازماندهی شود، بسیای ازخسارت های ناشی از حوادث طبیعی وجانی و مالی جلوگیری و کاسته خواهد شد.
مدیرکل دفترمدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: برای تحقق این موضوع، تفاهم نامه ای میان سازمان مدیریت بحران و سازمان دهیاری ها و شهرداری های کشور منعقد شده است.
وی ادامه داد: براساس این توافقنامه، مقرر شده که دهیاران به عنوان مدیر بحران در روستاها شناخته شوند.
مرادی ادامه داد: اگر درسطح روستاها دهیاران یک تیم واکنش سریع 10 تا 15 نفره به عنوان یک تشکل مردم نهاد و خودجوش تشکیل دهند می تواند نقش موثری در رسیدگی و حل وفصل مشکلات بدو حوادث ایفا کنند.
مدیرکل دفترمدیریت بحران استانداری بوشهر به زلزله های سال گذشته در شهرستانهای دشتی و دشتستان اشاره کرد و گفت: رویکرد و تصمیم ستادبازسازی و نوسازی استان در بازسازی مناطق زلزله زده تغییر کرده و به سمت مشارکت مردمی به صورت مستقیم با اعطای تسهیلات سوق یافته است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: بیشتر مخاطرات و حوادثی که در سازمان مدیریت بحران کشور شناسایی شده در این استان احتمال و امکان وقوع دارند.
وی افزود: 16 مخاطره در کارگروه سازمان مدیریت بحران کشور شناسایی و دسته بندی شده که دو تا از آنها به پیشنهاد استان بوشهر بررسی و تایید شده است.
وی اظهارکرد: مخاطرات دریایی و هسته ای از پیشنهادهای مدیریت بحران این استان به سازمان مدیریت بحران کشور بود که مورد موافقت و در ردیف کارگروه های 16 گانه قرار گرفت.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر با اشاره به این که رویکرد اصلی در مدیریت بحران پیشگیری است، گفت: ازهمه دستگاه های ذی ربط انتظاراست که با شناسایی و برطرف کردن نقاط حادثه خیز از وقوع هرگونه بحران جلوگیری کنند.
وی به اقدامات صورت گرفته در راستای آموزش، پیشگیری و آمادگی برای مقابله با بحران های احتمالی در سطح استان اشاره کرد و گفت: برگزاری مانورهای مرتبط و متناسب با مخاطرات اقدامی مهم برای گسترش سطح آمادگی دستگاه های امدادی است.
مرادی افزود: براساس نص صریح قانون، در هنگام بروز بحران همه امکانات بخش های دولتی و خصوصی باید در خدمت ستاد مدیریت بحران قرار گیرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهرگفت: با توجه به این که کشور ایران و این استان حادثه خیز هستند، توسعه فرهنگ استفاده ازبیمه در میان مردم ضروری است.
مرادی اظهارکرد: هر ساله شاهد حوادث و بلایای طبیعی در کشور و استان بوشهر هستیم که باید برای کاهش میزان آسیب پذیری برنامه ریزی شود.
وی یادآورشد: در حادثه زلزله بیستم فروردین سال گذشته بخش شنبه و طسوج شهرستان دشتی این استان دو هزارو 200 میلیارد ریال در بخش های مختلف خسارت واردشد.
مرادی اضافه کرد: دراین حادثه یکهزار و 800 واحد مسکونی خسارت جدی دید و از این تعداد یکهزار و 238 واحد در حال بازسازی که عملیات اجرایی یکهزار و 80 واحد به مرحله سقف رسیده است.
مرادی افزود: با توجه به این که پیش از زلزله شنبه تصور چنین اتفاقی برای استان ضعیف بود ولی پس از آن سبب شد تا در این زمینه با دقت بیشتری برای استحکام بخشی واحدهای مسکونی و غیره صورت بگیرد.
وی به نقش بیمه در جامعه اشاره کرد و گفت: بیمه نقشی مهم در توسعه یافتگی اقتصاد محلی، منطقه ای وملی دارد.
مرادی افزود: افرادی که اموال منقول و غیرمنقول خود را دربرابر حوادث بیمه می کنند اطمینان خاطر دارند که بیمه آن را پوشش داده و خسارت وارده بر آنان را پرداخت می کند.
وی گفت: در سنوات گذشته گرایش مردم به سمت بیمه کمرنگ و ضعیف بوده اما در یکسال اخیر ضریب نفوذ بیمه در این استان روند روبه رشدی به خود گرفته است.
وی از دستگاههای اجرایی بویژه در حوزه آموزش وپرورش، روحانیون و ائمه جمعه و جماعات خواست تا مردم را به بیمه کردن اموال و اثاثیه خود توصیه کنند تا شاهد توسعه یافتگی بیشتر و افزایش ضریب بیمه در جامعه باشیم .
رییس بیمه ایران شعبه بوشهر نیز گفت: در کشوری و جهانی زندگی می کنیم که با توجه به پیشرفت صنعت، تغییرات زیادی در وضعیت جوی و آب و هوایی صورت می گیرد در یک بعد پیشرفت و در بعد دیگر خسارت های جبران ناپذیر آن که خود ما در آن نقش داریم.
سید یحیی موسوی افزود: خسارت بلایای طبیعی همواره در کشورهای در حال توسعه زیان بارتر از کشورهای توسعه یافته است .
وی اظهار کرد: حوادث طبیعی اغلب قابل پیش بینی نیستند وما فقط می توانیم خسارت را کم کنیم و گاهی خسارات جبران ناپذیرند.
موسوی اضافه کرد: بیش از 90 درصد حوادث دنیا در کشور و استان بوشهر نیز اتفاق می افتد وبا توجه به بارش باران سالانه میان 200 تا 250 میلی متر دراین استان اتفاق می افتد که برخی از آن ها تبدیل به سیل می شود.
وی ادامه داد: در خسارت های ناشی از حوادث طبیعی سه گروه از جامعه شامل زیان دیدگان، دولت و مردم و بازارهای بیمه ای دچار آسیب می می شوند.
موسوی با تاکید بر ای نکه سهم بیمه درحوادث بسیار کم و جایگاه مطلوبی در استان بوشهر ندارد، گفت: تاکنون جایگاه مطلوبی برای بیمه در استان ایجاد نشده و بیمه نتوانسته است نقش خود را بدرستی ایفا کند.
وی اظهار کرد: رسالت بیمه مهم تر از سود آن بوده و و تغییر نگرش مردم نسبت به بیمه و اعتماد کردن به آن بر عهده نمایندگان بیمه است.
موسوی افزود: اگر هم اکنون ضریب نفوذ بیمه افزایش پیدا نمی کند ما فعالان بخش بیمه نتوانسته ایم رسالت خود را به نحو مطلوب انجام دهیم.
وی ادامه داد: در صنعت بیمه فقط به بیمه اتومبیل اهمیت داده می شود و در زمینه بیمه اشخاص بسیار ضعیف عمل شده که می طلبد نمایندگان بیمه با برنامه ریزی درست در این زمینه نیز با دادن آگاهی به مردم اقدام کنند.
موسوی گفت: باید دستگاه های دولتی نیز موظف به پوشش بیمه ای شوند تا فرهنگ استفاده از بیمه توسعه پیدا کند.
وی بیان کرد: اگر برنامه ریزی شود که دفاتر بیمه به صورت تخصصی فعالیت کنند نتیجه حاصل از آن مطلوب تر خواهد بود
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: به منظور پیشگری از افزایش خسارت و خدمات رسانی بهتر در زمان بحران و حوادث، طرح جامع آمایش سرزمینی این استان دردست تدوین است.
کاظم مرادی افزود: براساس این طرح از این پس همه ساخت و سازها، طرح های عمرانی و تاسیسات زیربنایی با توجه به مفاد این طرح در این استان اجرا می شود.
وی اضافه کرد: مسوولیت بخش مخاطرات طبیعی و امور زیربنایی برعهده مدیریت بحران استانداری گذاشته شده است که باید با همکاری جمعیت هلال احمر، جهادکشاورزی، بنادر و دریانوردی، شرکت آب منطقه ای، نیروگاه اتمی و اداره کل هواشناسی استان صورت گیرد.
مرادی اظهارکرد: دستگاه های مورد نظر باید مخاطرات را در حوزه کاری خود شناسایی و راهکارهای مورد نیاز برای پیشگیری و مقابله با آن ها را ارایه کنند.
وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی باید شرح خدمات خود را برای مقابله با مدیریت بحران اعلام و پنج شرکت مشاور برتر در حوزه کاری خود را معرفی کنند.
مرادی گفت: هردستگاه نسبت به شرکت های مشاور آشنایی بیشتری به مشکلات حوزه کاری خود دارد و می تواند به شکل بهتری مشکلات و مسایل را شناسایی کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: شرح خدمات دستگاه های مسوول در بخش سیل، خشکسالی و زلزله از پژوهشگاه سوانح طبیعی کشور گرفته شده و مطالعات آن به مرحله قرارداد هم رسیده است و باید توسط معاون عمرانی استانداری و رییس پژوهشگاه امضا شود.
مرادی با بیان این که باید از دوباره کاری خودداری شود افزود: طرح جامع امداد و نجات خلیج فارس نیز در سال های گذشته توسط اداره بنادر و دریانوردی تهیه شده است. ک/4
539
23/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
استاندار بوشهر تاکید کرد ضرورت استفاده از نیروهای جوان در سطوح مدیریتی
استاندار بوشهر تاکید کردضرورت استفاده از نیروهای جوان در سطوح مدیریتیاستاندار بوشهر گفت مدیران دستگاههای اجرایی در سطوح مدیریتی باید از ظرفیت جوانان استفاده لازم را برده و به نقش موثر بانوان توجه بیشری داشته باشند به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر مصطفی سالاری ظهر امروز در جلسمدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین تأکید کرد ضرورت آموزش عمومی مردم برای مقابله با حوادث غیرمترقبه
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین تأکید کردضرورت آموزش عمومی مردم برای مقابله با حوادث غیرمترقبهمدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین گفت با توجه به نقش آگاهی مردم در برخورد با حوادث غیرمترقبه آموزش عمومی مردم برای مقابله با این حوادث به صورت جدی در سال جاری پیگیری میشود به گامروز صورت گرفت؛ افتتاح نمایشگاه تجهیزات امدادی کارگروه امداد و نجات مدیریت بحران استان بوشهر
امروز صورت گرفت افتتاح نمایشگاه تجهیزات امدادی کارگروه امداد و نجات مدیریت بحران استان بوشهرنمایشگاه تجهیزات امدادی کارگروه امداد و نجات مدیریت بحران استان بوشهر به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در هلالاحمر بوشهر افتتاح شد به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر مدیرمدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر خبر داد برگزاری مانور امداد و نجات بهمناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله
مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر خبر دادبرگزاری مانور امداد و نجات بهمناسبت هفته ایمنی در برابر زلزلهمدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر گفت برگزاری مانور امداد و نجات و همچنین رژه ماشین آلات امداد و نجات نیز در 20 مهرماه انجام میشود به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر کاظم مرادی صبحضرورت تغییر مدیریت بحران به مدیریت پیشگیرانه
شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۱ معاون امور عمرانی استانداری کردستان با تأکید بر ضرورت تغییر مدیریت بحران به مدیریت پیشگیرانه گفت با توجه به مشکلات جدی پیشرو در زمینهی کمآبی لزوم تغییر مدیریت بحران به مدیریت پیشگیرانه ضروری بنظر میرسد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنرئیس شورای مدیریت بحران کاشمر خبر داد ضرورت اجرای مانورهای زلزله برای ارتقای آمادگی دستگاههای خدماترسان
رئیس شورای مدیریت بحران کاشمر خبر دادضرورت اجرای مانورهای زلزله برای ارتقای آمادگی دستگاههای خدماترسانرئیس شورای مدیریت بحران کاشمر گفت اجرای مانورهای فرضی زلزله به منظور ارتقای سطح آمادگی و توانایی دستگاههای خدماترسان در زمان بحران و نیاز باید انجام شود مهدی فروزان در حاشیمعاون استاندار بوشهر خبر داد راهاندازی قرارگاه رافع در استان بوشهر برای مدیریت بحرانهای احتمالی هستهای
معاون استاندار بوشهر خبر دادراهاندازی قرارگاه رافع در استان بوشهر برای مدیریت بحرانهای احتمالی هستهایمعاون عمرانی استاندار بوشهر گفت قرارگاه رافع در استان بوشهر راهاندازی شده که این قرارگاه با هدف توانمندسازی استان بوشهر در مدیریت بحران هستهای فعالیت خواهد کرد به گزارش خبرچگونه بحران آب در کرمان را مدیریت کنیم؟
سهشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۳ مدیر گروه بخش مهندسی آب دانشگاه باهنر کرمان گفت باید تشکلهای اجتماعی ایجاد شود و مردم به این باور برسند که در بخش آب با بحران روبرو هستیم و تا این موضوع درست نشود هر برنامهای هم انجام بدهیم با شکست مواجه میشویم کوروش قادری در گفتوگو با خبرنگارامروز رژه موتوری یگانهای امدادی مدیریت بحران تایباد برگزار شد
امروزرژه موتوری یگانهای امدادی مدیریت بحران تایباد برگزار شدبه مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و مقابله با بلایای طبیعی رژه موتوری یگانهای امدادی مدیریت بحران شهرستان برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از تایباد رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تایباد ظهر امروز در این مراسم اظهاضرورت مديريت يکپارچه بر رودخانه هاي استان مازندران
۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۷ ۱۵ب ظ ضرورت مديريت يکپارچه بر رودخانه هاي استان مازندران مدير عامل شرکت آب منطقه اي مازندران گفت مازندران از جهت تعداد رودخانه و از جهت طول رودخانه ها در مقايسه با ديگر استان هاي کشور در رديف اول قرار دارد به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شرکت آب منطقرئیس مدیریت بحران کشور: اعتبارات مدیریت بحران باید در زمان بحران قابل هزینهکرد باشد
رئیس مدیریت بحران کشور اعتبارات مدیریت بحران باید در زمان بحران قابل هزینهکرد باشدرئیس مدیریت بحران کشور گفت اعتبارات مدیریت بحران باید در همان زمان وقوع حادثه قابل هزینهکرد باشد به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند اسماعیل نجار پیش از ظهر امروز در شورای هماهنگی مدیریت بحران خرابا شرکت 18 دستگاه خدماترسان مانور مدیریت بحران در بافت فرسوده شهری کرمانشاه برگزار شد
با شرکت 18 دستگاه خدماترسانمانور مدیریت بحران در بافت فرسوده شهری کرمانشاه برگزار شدمانور مدیریت بحران در بافت فرسوده شهری کرمانشاه امروز با شرکت 18 دستگاه خدماترسان برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه مانور مدیریت بحران در بافت فرسوده شهری کرمانشاه ظهر امروز با شرکتعضو کانون اساتید حزب مؤتلفه بوشهر: روزمرگی فکری و اداری کشندهترین سم مدیریت جامع فرهنگی است
عضو کانون اساتید حزب مؤتلفه بوشهر روزمرگی فکری و اداری کشندهترین سم مدیریت جامع فرهنگی استعضو کانون اساتید حزب مؤتلفه بوشهر با بیان اینکه روزمرگی فکری و اداری کشندهترین سم مدیریت جامع فرهنگی است گفت در امر فرهنگ حرف برای گفتن زیاد داریم و میتوانیم حملات نرم فرهنگی دشمن را خنبحران آب از پشت عینک مدیریتی / اصلاح الگوی مصرف مردم میتواند چارهساز باشد؟
بحران آب از پشت عینک مدیریتی اصلاح الگوی مصرف مردم میتواند چارهساز باشد اقتصاد > انرژی - عوامل مختلفی در پیدایش بحران آب در کشور دخیل هستند واقع شدن ایران در منطقه خشک زمین اولین عامل کمبود منابع آبی جهت رفع نیازهای در حال توسعه است مجتبی شوریان آب یکمسئول مدیریت بحران فرمانداری نظرآباد خبر داد برگزاری بزرگترین مانور اطفای حریق در نظرآباد
مسئول مدیریت بحران فرمانداری نظرآباد خبر دادبرگزاری بزرگترین مانور اطفای حریق در نظرآبادمسئول مدیریت بحران فرمانداری نظرآباد از برگزاری بزرگترین مانور اطفای حریق در یک منطقه صنعتی طی هفته کاهش بلایای طبیعی در شهرستان نظرآباد خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از نظرآباد چهارمین جسرپرست مدیریت بحران خراسان شمالی: زلزله 3.4 ریشتری اسفراین خسارتی نداشت
سرپرست مدیریت بحران خراسان شمالی زلزله 3 4 ریشتری اسفراین خسارتی نداشتسرپرست مدیریت بحران خراسان شمالی گفت زمین لرزه 3 4 ریشتری بعد از ظهر امروز اسفراین در جنوب این استان خسارتی نداشته است محسن لعل قادری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بجنورد بیان داشت براساس گزارشهای اومدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد خبر داد جیرهبندی و قطعی آب در استان یزد طی سال جاری
مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد خبر دادجیرهبندی و قطعی آب در استان یزد طی سال جاریمدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد گفت در صورتی که روند بارندگی به همین شکل و مانند سال آبی گذشته باشد با قطعی یا جیرهبندی آب در استان یزد مواجه خواهیم بود به گزارش خبرگزاری فارس از یزد محمدح-