تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869204476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عصای سفید به منزله چراغ قرمز برای رانندگان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون آموزش سازمان ترافیک شهرداری تهران: عصای سفید به منزله چراغ قرمز برای رانندگان است تهران بزرگ - ایرنا - معاون آموزش سازمان ترافیک شهرداری تهران همزمان با 23 مهر، روز جهانی نابینایان گفت: استفاده نابینایان از عصای سفید هنگام رفت و آمد در معابر شهری، ضریب ایمنی این عده را افزایش می دهد و عصای سفید نابینایان در تمام معابر شهر به منزله چراغ قرمز برای رانندگان است.


به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، شهرام جباری زادگان افزود:شهروندان نابینا نیز مانند سایر شهروندان حق استفاده از امکانات و تجهیزات شهری از جمله قدم زدن امن و راحت در پیاده راه ها و رفت و آمد آسان و ایمن با وسایل حمل و نقل عمومی را دارند.
وی ادامه داد: نابینایان از آسیب پذیرترین اقشار جامعه به شمار می آیند که بیش از سایر شهروندان در اضطراب عبور و مرور در معابر شهری و در معرض خطرات ناشی از حوادث ترافیکی قرار دارند.
جباری زادگان با اشاره به اینکه همه شهروندان موظف هستند هنگام رفت و آمد، مراعات حال نابینایان را بنمایند، اظهار کرد: شایسته است که همه ما چه در جایگاه راننده خودرو و راکب موتورسیکلت و چه به عنوان عابر پیاده، ایمنی عبور و مرور را در معابر شهری برای نابینایان فراهم کرده و نابینایی یا کم بینایی افراد را ناتوانی تلقی نکنیم، بلکه آن را صرفاً یک محدودیت بدانیم.
وی با بیان اینکه بهتر است وقتی نابینایی را می بینیم که قصد عبور از عرض خیابان را دارد، از او بپرسیم که می توانیم به او کمک کنیم و در صورت پاسخ مثبت، به کمک او بشتابیم، تصریح کرد: بهتر است برای این منظور بازوی خود را در اختیار فرد نابینا قرار دهیم تا او بازوی ما را گرفته و با هم از خیابان عبور کنیم و هنگام رسیدن به آن سوی خیابان نیز او را از موقعیت مسیر مقابلش آگاه کنیم.
معاون آموزش حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر اینکه تشخیص عابران پیاده نابینا با توجه به اینکه معمولاً از عصای سفید استفاده می کنند، آسان تر از برخی گروه های کم توان دیگر است، اضافه کرد: استفاده نابینایان از عصای سفید هنگام رفت و آمد در معابر شهری، ضریب ایمنی این عده را افزایش می دهد و عصای سفید نابینایان در تمام معابر اصلی و فرعی شهر به منزله چراغ قرمز برای وسایل نقلیه عبوری است.
جباری زادگان در پایان با ذکر این نکته که نمایندگان مجلس شورای اسلامی با یک فوریت طرح الحاق یک تبصره به ماده 26 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی موافقت کرده اند، خاطرنشان کرد: در صورت تصویب نهایی این طرح، عبور و مرور نابینایان دارای عصای سفید در معابر شهری برای وسایل نقلیه در حکم چراغ قرمز خواهد بود و رانندگان ملزم به توقف کامل در برخورد با افراد نابینا خواهند شد.
تهرام**2079/ 699


23/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن