تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827491384




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

يکي از مهمترين دغدغه هاي دولت يازدهم محيط زيست و سلامت است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ مهر ۱۳۹۳ (۱۵:۴۷ب.ظ)
وزير بهداشت: يکي از مهمترين دغدغه هاي دولت يازدهم محيط زيست و سلامت است هاشمي گفت: طرح تحول سلامت تنها به حوزه بهداشت و درمان توجه ندارد بلکه آموزش و اطلاع رساني در حوزه محصولات پرخطر غذايي نيز از اهداف ديگر اين طرح است.
به گزارش خبرگزاري موج، وزير بهداشت با اشاره به اينکه دو مقوله غذا و هوا از مهم‌ترين نيازهاي بشري هستند، بيان داشت: بنابراين فراهم کردن امکان دسترسي کافي به غذاي سالم جزو وظايف دولت‌ها و از ارکان توسعه است.
به گفته سيد حسن هاشمي در قوانين کشور به زنجيره توليد و عرضه غذا که در سلامت نقش ويژه‌اي دارد توجه اساسي شده است.
يکي از اين قوانين سياست‌هاي کلي سلامت ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري است که در قالب اين سياست‌ها وزارت بهداشت به عنوان متولي تامين سلامت و امنيت غذايي معرفي شده است.
هاشمي همچنين ادامه داد: البته نکات مرتبط ديگري در همين سند از جمله تاکيد بر اصلاح سبک زندگي و اولويت پيشگيري بر درمان مورد تاکيد قرار گرفته است.
به گفته وي بحث امنيت غذايي و هوا بايد در محيطي کاملا علمي و منطقي پيگيري شده و از همه حواشي و نگاه‌هاي سياسي به دور باشد.
اهميت اين دو حوزه بايد از تريبون‌هايي اعلام شود که کاملا نگاه علمي دارند.
وزير بهداشت همچنين گفت: يکي از مهم‌ترين دغدغه‌هاي دولت يازدهم محيط زيست و سلامت است و همين امر نشان مي‌دهد در اين دولت بايد جهت سالم سازي غذا و ايجاد امنيت غذايي به سرعت پيش رويم و دغدغه‌اي جز رعايت حقوق مردم جدا از تمام حاشيه سازي‌ها نداشته باشيم.
هاشمي در ادامه سخنانش افزود: خوشبختانه صنعت غذا يکي از صنايع پيشرو در کشور محسوب مي‌شود و مديران آن بر نقش خود نسبت به امر پيشگيري و رعايت بهداشت در توليد مواد غذايي واقف هستند.
ضمن اينکه در حال حاضر ۱۲ هزار واحد توليدي مشغول فعاليت هستند و براي بيش از ۴۵ هزار پروانه بهداشتي نيز پروانه و مجوز صادر شده است.
وزير بهداشت با اشاره به اينکه امروزه ۲۵ درصد از هزينه خانوار‌ها صرف خريد مواد غذايي مي‌شود، توضيح داد: اگرچه اکثر توليدات داخلي مواد غذايي در داخل کشور مصرف مي‌شود، ولي سهم صادرات اين مواد ناچيز و در حدود ۱. ۳ درصد است و ضروري است در بازارهاي بين المللي جهت ارتقاء کيفيت محصولات غذايي حضور بيشتري داشته باشيم.
هاشمي ضمن تشکر از رسانه‌ها به دليل اطلاع رساني مناسب در حوزه امنيت غذايي تاکيد کرد، همچنين هشدار داد: مراقب باشيم که در اعلام خبرهاي هشدار دهنده از پشت تريبون‌ها باعث ايجاد نگراني و رعب و هراس در مردم نشويم چون همين امر منجر به آسيب‌هاي رواني شده و آن‌ها را در خريد مواد غذايي با شبهه مواجه مي‌کند.
وزير بهداشت با بيان اينکه بايد با متانت و وظيفه‌شناسي موارد هشدار دهنده را گوشزد کنيم، خاطرنشان کرد: در اين ميان رسانه‌هايي که صاحب نفوذ هستند نيز بايد مراقب درج خبرهاي هشدار دهنده باشند.
به گفته دکتر هاشمي وزارت بهداشت در محدود کردن انرژي دريافتي روزانه در مردم برنامه‌هاي متعددي دارد. در حال حاضر قريب به ۵۰ درصد مردم ايران اضافه وزن دارند ضمن اينکه الگوي مصرف چربي در مردم ما از چربي اشباع بايد به سوي چربي‌هاي غير اشباع برود. محدود کردن دريافت قندهاي ساده، نمک و شکر نيز از برنامه‌هاي ديگر وزارت بهداشت است.
وزير بهداشت با اشاره به اينکه در حال حاضر ميزان مصرف نمک و شکر در ايراني‌ها از ميزان تعيين شده از سوي سازمان جهاني بهداشت بسيار بالا‌تر است، خاطرنشان کرد: طبق گزارش‌هاي سازمان جهاني بهداشت مصرف شکر بايد روزانه حدود ۱۰ درصد و مصرف نمک حدود ۵ گرم باشد در حالي که در کشور ما آمار‌ها نشان دهنده افزايش مصرف شکر به ۳۰ درصد است و همچنين شاهد افزايش دو و نيم برابري مصرف نمک در ايراني‌ها هستيم.
هاشمي همچنين با بيان اينکه اميدواريم صنايع نيز به توليد محصولات کم نمک توجه کنند، ادامه داد: طرح تحول سلامت تنها به حوزه بهداشت و درمان توجه ندارد بلکه آموزش و اطلاع رساني در حوزه محصولات پرخطر غذايي نيز از اهداف ديگر اين طرح است.
به گفته وي برچسب گذاري محصولات غذايي از برنامه‌هاي اصلي وزارت بهداشت در حوزه امنيت غذايي است، گفت: اين کار حق مسلم مردم ايران است که بدانند مواد غذايي که مصرف مي‌کنند تا چه ميزان براي سلامتي آن‌ها مفيد است و اميدواريم طبق برنامه ريزي‌هاي وزارت بهداشت تا يک سال و نيم آينده تمام مواد غذايي حاوي برچسب‌هاي هشداردهنده باشند.
وزير بهداشت تاکيد کرد: دولت بايد با کمک مجلس در بحث تعيين ماليات و عوارض بر محصولات آسيب رسان وارد شود ضمن اينکه محصولاتي که حاوي برچسب و نشان سبز هستند بايد مورد تشويق قرار گيرند.
به گفته دکتر هاشمي تعيين فراورده‌هاي غذايي آسيب رسان و تحويل فهرست آن‌ها به مسئولان امر، توسعه و گسترش پايش مواد غذايي و پايش باقي مانده سموم و آفت کش‌ها در محصولات غذايي در کنار غني سازي مواد غذايي از اقدامات ديگر وزارت بهداشت در بحث تامين امنيت غذايي است.
گفتني است پيش از سخنراني وزير بهداشت، در اين مراسم توليد کنندگان بر‌تر مواد غذايي معرفي و تجليل شدند و نشان سيب سلامت و تنديس سرآمدي به آن‌ها اعطا شد.
شايان ذکر است در اين مراسم توسط وزير بهداشت از دستورالعمل ضوابط برچسب گذاري مواد غذايي و آشاميدني رونمايي شد.
لازم به توضيح است، در تعريف اين دستورالعمل توصيه وزارت بهداشت به صنعتگران و توليد کنندگان مواد غذايي، استفاده از نشانگرهاي رنگي در صفحه اصلي برچسب فراورده‌هاي غذايي است.
اين نشانگر‌ها مقدار کالري، چربي کل، چربي ترانس، نمک و قند فراورده‌هاي غذايي را در يک سهم علاوه بر مقدار کمي با استفاده از رنگ‌هاي قرمز منع مصرف، نارنجي محدوديت در مصرف، و سبز عدم محدوديت در مصرف به نمايش مي‌گذارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن