واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ مهر ۱۳۹۳ (۱۲:۴۵ب.ظ)
عضو هيات مديره فدراسيون صادرات انرژي و صنايع وابسته؛ دولت نبايد در پشت درهاي بسته تصميم سازي کند حضور بخش خصوصي در تصميمات اقتصادي کشور مي تواند بسيار سرنوشت ساز باشد و دولت تدبير و اميد نبايد در هيچ اتاق بسته اي تصميم گيري کند.
مهندس سيروس رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري موج با بيان اين مطلب گفت: اگر مي خواهيم از اقتصاد غير نفتي فاصله گرفته و به سوي اقتصاد مقاومتي حرکت کنيم، چاره اي نداريم جز اينکه از بخش خصوصي واقعي در بدو تصميم سازي ها بهره گرفته و حضور اين بخش در نهادهاي تصميم ساز را پر رنگ تر از قبل کنيم.
وي ادامه داد: بخش خصوصي مي تواند موتور مولد توليد کشور باشد و با افزايش کيک اقتصادي کشور، درآمد دولت نيز به کمک ماليات بر اين اقتصاد، فزوني خواهد يافت.
عضو فدراسيون صادرات انرژي و صنايع وابسته با تاکيد بر اين مطلب که بخش خصوصي بايد در تصميم سازي، پايش و اجرا نقش داشته باشد، گفت: در حال حاضر بخش خصوصي، اتاق بازرگاني را به عنوان تشکل بخش به رسميت شناخته و حتي قوانين کشور از جمله قانون فضاي کسب و کار نيز بر ساماندهي بخش خصوصي توسط اتاق بازرگاني تاکيد مي کند.
وي خاطرنشان کرد: بخش خصوصي تعريف خودش را دارد و هر جا که مدير بنگاه توسط اعضاي خصوصي و نه دولتي ها انتخاب شد، مي توان به آن بنگاه به چشم يک بخش خصوصوي نگاه کرد اما اگر مدير توسط دولت انتخاب گردد حتي اگر بخشي از سهام آن بنگاه در بورس باشد، اين موسسه دولتي است.
مقدم با اشاره بر اين مطلب که خواستگاهي که ما را به سمت دولتي بودن سوق مي دهد با شرايط فعلي جهان تضاد دارد، گفت: ما چنين خواستگاهي را نمي خواهيم زيرا براي رسيدن به اهداف چشم انداز و اقتصاد مقاومتي بايد از تمام ظرفيت هاي بالقوه و بالفعل بخش خصوصي استفاده کنيم.
اين فعال حوزه برق کشور اظهار کرد: براي به رسميت شناختن فعاليت بخش خصوصي، بايد در نهاد هاي تصميم ساز به اين بخش کرسي رسمي اختصاص داد و به بخش خصوصي واقعي ميدان داد .
وي تاکيد کرد: حضور بخش خصوصي در تصميمات اقتصادي کشور مي تواند بسيار سرنوشت ساز باشد و دولت تدبير و اميد نبايد در هيچ اتاق بسته اي تصميم گيري کند.
مقدم ابراز اميدواري کرد که دولت در تدوين برنامه ششم توسعه کشور از نظرات بخش خصوصي واقعي استفاده کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]