واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ مهر ۱۳۹۳ (۲:۷ق.ظ)
تأثير گردشگري پايدار در ايجاد صلح و امنيت در جهان معاون اجتماعي و اقتصادي دبير کل سازمان ملل متحد گفت: گردشگري پايدار مي تواند افراطي گري را کاهش دهد و به ايجاد صلح و امنيت در جهان کمک کند.
به گزارش خبرگزاري موج، وو هونگ بو در مراسم افتتاحيه سمپوزيوم بين المللي سازمان ملل متحد براي زمينه سازي گردشگري پايدار گفت: ايران با قدمتي چند هزار ساله، مهمان نوازي، تنوع و تکثر جاذبههاي تاريخي، فرهنگي و جغرافيايي، مکاني مناسب براي جمع آوري افراد در عرصه جهاني است.
وي ادامه داد: رهبران جهان در اجلاس ريو+20 گردهم آمدند و بر کمکهاي چشمگير گردشگري به توسعه پايدار تأکيد کردند، همچنين در اين اجلاس بر مديريت دقيق در اين زمينه تأکيد شد و بعد از 2 سال مشاوره و گفت و گو در اين زمينه کارگروه مجمع عمومي سازمان ملل مجموعه اي از اهداف سازمان ملل براي دستيابي به اهداف هزاره سوم را ترسيم کرد.
معاون اجتماعي و اقتصادي دبير کل سازمان ملل متحد يادآور شد: يکي از اين اهداف اين است که جامعه بين الملل تا سال 2030 سياست هايي را تدوين کند که گردشگري پايدار را ارتقاء ببخشد.
هونگ بو تصريح کرد: ما بايد در اين زمينه با سرعت عمل کنيم؛ چرا که گردشگري يکي از بزرگترين بخش هاي اقتصادي با سريعترين رشد است در سال 2012 گردشگري موجب 9 درصد از توليد ناخالص داخلي کشورهاي جهان بوده است، همچنين از هر 11 شغل در دنيا يک شغل مربوط به حوزه گردشگري است.
وي افزود: ميزان رشد گردشگري در کشورهاي در حال توسعه بيش از کشورهاي توسعه يافته بوده است به طوريکه 45 درصد از گردشگران به کشورهاي در حال توسعه سفر کرده اند و 35 درصد از درآمد حاصل از سفر گردشگران در دنيا به کشورهاي در حال توسعه اختصاص داشته است.
معاون اجتماعي و اقتصادي دبير کل سازمان ملل متحد گفت: اگر برنامه ريزي هاي گردشگري مناسب نباشد مي تواند توسعه پايدار را تهديد کند و به ميراث فرهنگي و تنوع زيستي آسيب برساند.
هونگ بو يادآور شد: گردشگري براي توسعه پايدار، ايجاد اشتغال و کاهش فقر داراي پتانسيل ويژه است و در عين حال مي تواند گفتگو بين ملت ها را بهبود ببخشد. وي ادامه داد: انتخاب ايران براي برگزاري اين سمپوزيوم اتفاقي نبوده است؛ چرا که ايران ايده جهاني گفت و گوي تمدن ها را مطرح کرد و اين پيشنهاد مي تواند در زمينه گردشگري پايدار تأثيرگذار باشد.
معاون اجتماعي و اقتصادي دبير کل سازمان ملل متحد اضافه کرد: گردشگري پايدار مي تواند افراطي گري را کاهش دهد و به ترويج صلح و آرامش کمک کند. هونگ بو افزود: من بر اين باور هستم که مردم ايران مي توانند نقش مهمي در ايجاد زمينه همکاري و تفاهم مردم جهان براي توسعه گردشگري پايدار و صلح و امنيت در دنيا داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]