واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرعامل بانک دی: بسته اعتباری ویژه حمایت از صادرات غیرنفتی تدوین شد تهران - ایرنا - مدیرعامل بانک دی از تدوین بسته اعتباری ویژه حمایت از صادرات غیرنفتی خبر داد و گفت: این امر در راستای حمایت از صادرات غیرنفتی انجام می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد شفیع زاده عصر سه شنبه در یک نشست خبری، صادرات غیرنفتی را یکی از مولفه های اصلی توسعه اقتصادی دانست و افزود: هر یک از سازمان ها باید در این زمینه مسئولیت پذیر باشند تا مانند موفقیت در دیگر حوزه های اقتصادی در مجامع بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشند.
وی با اشاره به مزایای توسعه صادرات غیرنفتی مانند ارتقا تولید، افزایش صادرات تولید و تولید مبتنی بر تقاضای غیرتورمی که در نهایت به چرخش بازرگانی بینجامد، گفت: بی شک یکی از ارکان اصلی صادرات غیرنفتی تامین خدمات مالی بوده و نیاز به حمایت همه جانبه دارد.
مدیرعامل بانک دی با بیان اینکه بانک ها می توانند مهم ترین تامین کنندگان منابع مالی صادرات غیرنفتی باشند، اظهار داشت: براین اساس بانک دی بسته اعتباری ویژه حمایت از صادرات غیرنفتی را در تعامل با صندوق ضمانت صادرات ایران و سازمان توسعه صادرات تدوین کرده است.
شفیع زاده گفت: با وجود اینکه شکوفایی صادرات نیازمند منابع است و در تمام دنیا نفت در این مورد بسیار تاثیر گذار بوده، ما هم در ایران از نفت استفاده کردیم، اما استفاده درستی نبود و هر روز به آن وابسته تر شدیم.
وی با بیان آنکه صندوق ضمانت صادرات در بالاترین حد با بانک دی برای توسعه صادرات غیرنفتی تعامل و همکاری داشته است، افزود: براین اساس تفاهم نامه همکاری را تدوین کردیم که رقم قابل توجهی در اختیار این موضوع قرار گرفت.
وی با اشاره به پرداخت بالغ بر 40 هزار میلیارد ریال تسهیلات در بانک دی، افزود: 15 درصد این تسهیلات در حوزه صادرات و بازرگانی پرداخت شده است.
شفیع زاده در مورد نرخ سود تسهیلات صادرات نیز گفت: این نرخ براساس بهای تمام شده پول و توافقی است که صورت می گیرد. در عین حال قیمت برای همه مشتریان بین 22 تا 28 درصد است که گاهی براساس شرایط و تعامل سازنده به زیر 20 درصد هم می رسد.
مدیرعامل بانک دی در مورد مشکلی که پیش از این بین صرافی بانک دی و یکی از مشتریان آن پیش آمده بود، تصریح کرد: این مساله به سال 1390 بر می گردد که براساس آن صرافی ما با یکی از مشتریان دچار مشکل شد، اما از آذرماه سال گذشته با پیگیری هایی که انجام دادیم توانستیم در شهریور امسال با تعامل با بانک مرکزی این مشکل را به طور کامل برطرف کنیم به طوری که تمام رقم طلب همراه با سود کامل آن به صرافی دی بازگشت داده شده است.
وی با اشاره به تصمیم بانک دی برای افزایش سرمایه، گفت: با هماهنگی های انجام شده در هیات مدیره و مجامع ذیربط از جمله سازمان بورس قرار بر افزایش سرمایه این بانک از پنج هزار میلیارد ریال به 10 هزار میلیارد ریال است که امیدواریم طی دو سال و تا آخر سال آینده این اتفاق رخ دهد.
مدیرعامل بانک دی با اشاره به میزان مطالبات این بانک گفت: نسبت مطالبات معوق بانک دی به تسهیلات پرداختی کمتر از پنج درصد است.
علی مهبودی معاون اعتبارات و بازاریابی این بانک نیز در خصوص روند فعالیت بیمه دی گفت: بیمه دی زیان ده نبوده و تعطیل نشده است.
وی افزود: بیمه دی قبلا دچار مشکلاتی بود که اکنون از آن مسائل خارج شده و در آستانه افزایش سرمایه قرار دارد. عمده بدهی ها را پرداخت کرده و سهام آن در صف خرید بازار بورس است و خدمات بالایی را نیز ارائه می کند.
اقتصام(3)9141**1558
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]