واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ مهر ۱۳۹۳ (۱۷:۱۹ب.ظ)
هوشمند سازي 30 هزار كيلومتر از محورهاي كشور از امسال رئيس پليس راهور ناجا از هوشمند سازي 30 هزار كيلومتر از محورهاي كشور از امسال ظرف مدت سه سال آينده خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار اسكندر مومني امروز در جمع خبرنگاران در استان مركزي گفت: در راستاي اجراي هر چه بهتر طرح انضباط ترافيكي در سطح كشور طرح هوشمند سازي 30 هزار كيلومتر از محور هاي مواصلاتي در سراسر كشور اجرا مي شود.
وي افزود: امسال چهار هزار كيلومتر از اين طرح اجرا شده است كه ظرف مدت سه سال آينده تمام طرح هاي پيش بيني شده به بهره برداري خواهد رسيد.
اين مقام ارشد انتظامي كشور با اشاره به اينكه در راستاي اجراي طرح انضباطي و امنيتي در سطح كشور مردم نقش تعيين كننده اي در همكاري با نيروي انتظامي ايفا مي كنند خاطر نشان كرد: دستگاه هاي دخيل در برقراري انضباط نيز در سال هاي اخير و در كاهش سوانح ناشي از حوادث رانندگي نقشي تاثير گذار دارند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا در ادامه به كاهش شش درصدي سوانح و حوادث رانندگي در چهار سال اخير در كشور اشاره كرد و گفت: تعداد تلفات ناشي از حوادث رانندگي از 28 هزار نفر كشته در سال 84و85 به 18 هزار نفر تا پايان سال 92 كاهش يافته است.
سردار مومني تصريح كرد: اقدامات ارزنده اي در راستاي كاهش حوادث با همكاري همه جانبه مردم، مسؤولان، فرهنگ سازي و آموزش همگاني توسط اصحاب رسانه، جرايد و صدا و سيما در كنار پليس راهنمايي و رانندگي صورت گرفته است .
اين مقام مسؤول در ادامه فوت عابران پياده و موتورسواران را يكي موضوعات مهم استان اعلام كرد و اظهار داشت: مهمترين اقدام بازدارنده در راستاي كاهش فوت عابران پياده فرهنگ سازي با آموزش هاي محلي و ايمن سازي معابر، گسترش پل هاي هوايي، زيرگذر و روگذر و پل هاي مكانيزه است.
وي در ادامه اين نشست بيان كرد: خستگي و خواب آلودگي رانندگان در محورهاي مواصلاتي استان مركزي به ويژه محورهايي كه كوهستاني نيستند مانند اراك- سلفچگان و دليجان – اصفهان نيز سهم عمده اي در حوادث استان مركزي برعهده دارند.
رئيس پليس راهور كشور با بيان اينكه چهار عامل انساني ،وسيله نقليه، راه و امداد و نجات و درمان در سوانح رانندگي نقش دارند گفت: 50درصد از كشته هاي اين حوادث در صحنه تصادف و 50 درصد ديگر در مسير انتقال به مراكز درماني اتفاق مي افتد.
مومني ابراز اميدواري كرد كه با اقدامات امدادي و درماني به موقع تلفات به ميزان چشمگيري كاهش پيدا كند.
رويكرد پليس راهنمايي و رانندگي كشور رويكردي فرهنگي در راستاي كاهش حوادث رانندگي
سردار مومني افزود: حجم فعاليت هاي فرهنگي ترافيكي در زمينه كاهش سوانح در سال هاي اخير افزايش چشمگيري پيدا كرده است.
اين مقام انتظامي همكاري آموزش و پرورش با پليس در قالب طرح هاي همياران پليس، راهوران محله، فرهنگ ياران ترافيك را از جمله اقدامات تعاملي در راستاي اجراي آموزش و فرهنگ سازي براي اجراي بهتر انضباط ترافيكي در معابر درون و برون شهري عنوان كرد.
وي به تردد 16ونيم ميليون خودرو در حال حاضر در كشور اشاره كرد و افزود :در سال 80 تعداد خورروهاي موجود در ناوگان حمل و نقل چهار ميليون بوده است .
سردار مومني در پايان اظهار داشت: اين افزايش رو به رشد نيازمند فرهنگ سازي و آموزش و همكاري مردم و نهادهاي ذي ربط با پليس مي باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]