واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مومنی: 30 هزار کیلومتر از راه های کشور به سیستم کنترل هوشمند مجهز می شود اراک - ایرنا- رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی (ناجا) گفت: 30 هزار کیلومتر از راه های کشور به سیستم کنترل هوشمند مجهز می شود.
سردار «اسکندر مومنی» روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: پیش بینی شده این امر تا سه سال آینده محقق شود و استان مرکزی یکی از استان های اولویت دار در اجرای این طرح است.
وی بیان کرد: اجرای این طرح در کاهش حوادث و تلفات جاده ای نقش بسیار مهمی خواهد داشت.
*** کاهش شش درصدی حوادث و سوانح رانندگی در کشور
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: در شش ماه نخست امسال حوادث و سوانح رانندگی کشور شش درصد کاهش یافته است.
مومنی ادامه داد: استان مرکزی در این مدت با کاهش 26 درصدی این حوادث روبه رو بود و رتبه دوم کشور را در کاهش حوادث رانندگی به خود اختصاص داد.
وی گفت: در سال های 84 و 85، سالانه 28 هزار نفر در راه های کشور براثر حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند اما با اقدامات گسترده در بخش های فرهنگی و آموزشی این رقم در پایان سال 92 به 18 هزار نفر کاهش یافت.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا افزود: ما به این میزان کاهش قانع نیستیم و در تلاشیم تا با همکاری و تعامل سایر دستگاه ها، کاهش چشمگیری در حوادث رانندگی داشته باشیم.
*** برنامه نصب دوربین های ثبت تخلف در جاده های استان مرکزی
مومنی همچنین گفت: استان مرکزی به عنوان شاهراه اصلی کشور محسوب می شود و نصب دوربین های ثبت تخلف در راه های این استان جزو برنامه های اولویت دار است.
وی افزود: امسال با همکاری سازمان راهداری 12 دستگاه دوربین ثبت تخلف در مسیرهای اراک - سلفچگان، سلفچگان - دلیجان و بخش هایی از مسیر توره نصب شده است.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل تردد حجم زیاد خودروها در این استان توجه بیشتری به نصب دوربین های هوشمند در این استان خواهد شد.
*** لزوم ایجاد پل و پله های مکانیزه در مسیر ساختمان پلیس راهنمایی ورانندگی استان مرکزی
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره نامناسب بودن مکان جدید پلیس راهنمایی ورانندگی استان مرکزی گفت: این فضا ایجاد شده و برای خدمت رسانی مطلوب به مردم و کاهش حوادث احتمالی در این مکان، باید هر چه سریعتر پل و پله های مکانیزه در مقابل آن ایجاد شود.
مومنی افزود: یکی از موضوعات بسیار مهم در استان مرکزی، آمار بالای کشته شدگان عابرین پیاده در حوادث رانندگی است که آمار استان در این زمینه از میانگین کشوری بالاتر است.
وی گفت: کاهش این امر به طور قطع با سرمایه گذاری و فرهنگ سازی محقق خواهد شد.
*** 50 درصد کشته های حوادث رانندگی در مسیر انتقال و در بیمارستان جان می بازند
رییس پلیس راهنمایی ورانندگی ناجا گفت: 50 درصد کشته های حوادث رانندگی در مسیر انتقال و در بیمارستان ها جان خود را از دست می دهند.
مومنی بیان کرد: تقویت بیش از پیش سیتسم امداد و نجات در کاهش این مهم نقش بسیار موثری دارد که توجه بیش از پیش در این راستا امری ضروری است.
وی عنوان کرد: خطاهای انسانی، وسیله نقلیه، راه و امداد و نجات چهار عامل تاثیرگذار در وقوع حوادث رانندگی است.
رییس پلیس راهنمایی ورانندگی ناجا افزود: در سال های اخیر در بخش های مختلف فرهنگی و آموزشی برای ارتقاء فرهنگ صحیح رانندگی و ترافیک، ایمنی راه ها و راه اندازی اورژانس هوایی اقدامات گسترده در کشور صورت گرفته، اما در بحث ایمنی خودروها نه تنها پیشرفتی حاصل نشده بلکه پسرفت هایی نیز داشته ایم.
وی ادامه داد: امید است سریال های مهلت دادن به شرکت های خودروسازی کشور هر چه سریعتر به پایان برسد.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا افزود: این همه عقب نشینی و مهلت دادن ها به شرکت های خودروسازی شایسته و زیبنده نیست و حفظ جان انسان ها از هر چیزی بالاتر است.
مومنی گفت: هم اکنون بیش از 16 و نیم میلیون دستگاه خودرو در کشور تردد دارد که این آمار در ابتدای سال 80 حدود پنج میلیون خودرو بود.
سردار «اسکندر مومنی» رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در سفر یک روزه خود به استان مرکزی از ساختمان جدید پلیس راهور بازدید و در نشستی عملکرد پلیس راه و راهور این استان را ارزیابی کرد.ک/2
7108/559/ 684
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]