محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843507945
کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم کشور، از کاهش سن ابتلا به دیابت نوع 2 در بین ایرانیها خبر داد و افزود: سن ابتلا به دیابت نوع 2 در کشور، 20 سال کاهش یافته و از 30 سالگی به 10 سالگی رسیده است.
کد خبر: ۴۴۲۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۲ - 14 October 2014
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم کشور، از کاهش سن ابتلا به دیابت نوع 2 در بین ایرانیها خبر داد و افزود: سن ابتلا به دیابت نوع 2 در کشور، 20 سال کاهش یافته و از 30 سالگی به 10 سالگی رسیده است.
به گزارش مهر، دکتر فریدون عزیزی با اشاره به دهمین کنگره بین المللی بیماریهای غدد درونریز و متابولیسم که قرار است از 30 مهر تا دوم آبان ماه امسال در سالن همایشهای بینالمللی ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شود، گفت: در این کنگره شایعترین بیماریهای غدد درونریز و متابولیسم که شامل بیماریهای اختلالات تیروئیدی، چاقی، دیابت و استخوانی است، مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس دهمین کنگره بینالمللی بیماریهای غدد درونریز و متابولیسم با تاکید بر اینکه در کنگره امسال سعی شده است به بیماریهای غدد در زمان بارداری توجه ویژهای شود، افزود: به این منظور سعی شده است از صاحبنظران برجسته در سطح دنیا استفاده شود. 315 مقاله به این کنگره ارسال شده است که 30 مقاله برای سخنرانی انتخاب شد و بقیه مقالات به صورت پوستر ارائه خواهند شد.
عزیزی ادامه داد: 65 سخنرانی در این کنگره ارائه خواهد شد؛ 9 سخنرانی جامع توسط اساتید داخلی و خارجی بوده، 13 سپموزیوم، 14 معرفی بیمار و 3 پانل. تعداد شرکتکنندگان داخلی 500 نفر و شرکتکنندگان خارجی از کشورهای ایتالیا، آلمان، دانمارک، انگلیس، عراق و عمان هستند.
رئیس دهمین کنگره بینالمللی بیماریهای غدد درونریز و متابولیسم در ادامه با تاکید بر اینکه اکثر بیماریهای غدد که در زمان بارداری ظاهر میشوند، خاموش بوده و بدون علامت هستند، گفت: این بیماریها باید با غربالگری مشخص شوند.
عزیزی ادامه داد: اکثر افرادی که در زمان بارداری مبتلا به دیابت میشوند، قبل از بارداری دیابت نداشتند. به همین دلیل همه افراد بویژه افرادی که دارای علایم خطر مانند چاقی، سابقه سقط جنین در خانواده، سابقه دیابت و فشار خون دارند باید در اولین مراجعه پس از بارداری مورد بررسی قرار گیرند. سایرین نیز باید بین هفته های 22 تا 28 بارداری مورد بررسی قرار گیرند.
وی در این باره افزود: معمولا در سه ماهه دوم بارداری جفت مقدار زیادی هورمون ضدانسولین ترشح میکند و این امر باعث نشان دادن علایم دیابت میشود. درمان دیابت زمان بارداری بعد از زایمان قطع میشود، اما معمولا این افراد تا 10 سال پس از آن مبتلا به دیابت خواهند شد.
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم تاکید کرد: اگر دیابت در زمان بارداری تشخیص داده نشود، منجر به سقط نوزاد و عوارض دیگر خواهد شد. البته موارد ذکر شده در مورد تیروئید هم صادق است. در برخی از کشورها همه افرادی که قصد باردار شدن دارند، باید غربالگری شوند. اما در اغلب کشورها تنها افراد دارای علائم خطر مورد غربالگری قرار میگیرند. غربالگری تیروئید برای نوازان در ایران از 8 سال پیش آغاز شده و تقریبا همه نوزادن مورد غربالگری قرار میگیرند.
وی در مورد کبد چرب توضیح داد: تغذیه ناسالم و کم تحرکی زمینهساز بیماری کبد چرب است. البته در کنگره امسال در مورد چاقی کمتر صحبت خواهد شد، زیرا هر دو سال یکبار کنگره سراسری چاقی در کشور برگزار میشود.
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم در پاسخ به این پرسش که چه عواملی باعث بروز بیماریهای تیروئید، دیابت و... میشود، گفت: برای برخی از بیماریها عوامل ارثی و محیطی شناخته شده است. به عنوان مثال عامل اصلی محیطی بروز تیروئید، کمبود ید است و عامل دیگر آن ژنتیک و بیماریهای خودایمنی است. به این منظور که تیروئید در بدن موادی تولید میکند که ضدخودش عمل میکنند.
عزیزی ادامه داد: معمولا عوامل محیطی را میتوان کنترل کرد، اما مطالعاتی که در دنیا در مورد عوامل ژنتیکی انجام شده، راهحلی برای رفع این عامل به دست نیاورده است.
وی درباره بیماری دیابت نیز گفت: در بروز بیماری دیابت هم هر دو عامل محیطی و ژنتیک تاثیر دارند. عامل ژنتیکی بویژه در نوع دوم دیابت موثر است؛ بطوری که یک سوم نوزادانی که پدر یا مادرشان مبتلا به دیابت هستند و 60 درصد نوزادانی که هر دو والدین آنها مبتلا به دیابت هستند، دیابتی خواهند شد. اما تنها عامل ژنتیک در این زمینه تاثیر ندارد و عوامل محیطی مانند تغذیه ناسالم، و کمبود فعالیت بدنی هم تاثیرگذار است.
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم با تاکید بر اینکه با شیوع چاقی، دیابت هم به صورت موازی افزایش پیدا میکند، افزود: در جوامع چاقتر مانند کشورهای حوزه خلیج فارس، میزان دیابت هم بالاتر است. در واقع عوامل ژنتیکی در زمان گذشته هم بوده است اما ماشینی شدن زندگی، کم تحرکی، تغذیه نامناسب، باعث افزایش دیابت شده است.
عزیزی ادامه داد: از طرف دیگر سن ابتلا به دیابت نوع دو کاهش یافته است. در زمان گذشته سن ابتلا به دیابت نوع 2، 30 سال به بالا بود اما اکنون سن ابتلا به آن 10 سال به بالا است. 14 تا 20 درصد جمعیت بالای 30 سال و نیم تا یک درصد کودکان مبتلا به دیابت نوع 2 هستند.
وی با تاکید براینکه هرچه سن ابتلا به دیابت کاهش پیدا کند عوارض آن در جوانی بروز پیدا میکند، اظهار کرد: افراد بین 25 تا 30 سالی که در زمان کودکی مبتلا به دیابت شدهاند، دچار سکته قبلی و مغزی خواهند شد.
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم در مورد آمار شیوع دیابت در کشور توضیح داد: به طور کلی 9 درصد جمعیت در سطح کشور مبتلا به دیابت نوع 2 هستند. در شهرهای بزرگ کشور مانند تهران 14 درصد افراد بالای 20 سال مبتلا به دیابت و 14 درصد افراد پرهدیابت (افرادی که دیابت ندارند اما احتمال بروز دیابت در آنها وجود دارد) هستند، یعنی به طور کلی یک سوم مردم تهران یا دیابت دارند یا پرهدیابت هستند.
عزیزی در مورد آمار چاقی در کشور گفت: 65 درصد مردم تهران یا چاق هستند یا اضافه وزن دارند. 20 درصد افراد بالای 20 سال چاق هستند. البته این مشکل فقط در کشور ما وجود ندارد و کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، برخی از کشورهای اروپایی هم به این مشکلات دچار هستند.
وی با اشاره به عوامل آلودگی و پارازیت اظهار کرد: عوامل آلودگی و پارازیت هم در شیوع این بیماریها بیتاثیر نیست، اما تاثیر آنها به اندازه سبک زندگی اشتباه نیست. برای مثال این عوامل باعث تشدید تیروئید در فرد باردار میشود.
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم با تاکید بر اینکه افرادی که قبل از بارداری تیروئید دارند و در صورتی که به صورت صحیح درمان شوند، دچار هیچ عارضهای نخواهند شد، افزود: اما اگر تیروئید ناشناخته بماند یا خوب درمان نشود، باعث سقط و زایمان زودرس خواهد شد یا بر رشد ذهنی نوزاد تاثیر منفی خواهد داشت. این موضوع در کشورهای پیشرفته هم صدق میکند. به عنوان مثال در کشور انگلیس حدود 40 تا 50 درصد بیمارانی که باید درمان صحیح شوند، شناخته نمیشوند.
عزیزی در مورد برنامه «ید رسانی» در کشور، گفت: برنامه «ید رسانی» در ایران از سال 69 آغاز شد و در 16 سال اول بعد از شروع براساس پایشهایی که پژوهشکده غدد درونریز و متابولیسم انجام میداد، بسیار موفق بود، اما براساس آخرین پایشی که انجام شده، در برخی از نقاط کشور هنوز کمبود ید وجود دارد. این نقاط شامل 7 استان کشور میشود که تهران و مخصوصا جنوب تهران هم شامل آنها است.
وی ادامه داد: برای رفع این مشکل تعاملاتی را با وزارت بهداشت آغاز کردیم که هنوز کامل نشده است، زیرا نظارت در این مورد شامل چند بخش است. برای رفع این مشکل به هموطنان توصیه میشود که لیست شرکتهایی که نمک یددار تولید میکنند را از وزارت بهداشت گرفته و از این نمکها استفاده کنند.
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم ادامه داد: توصیه میشود از نمکهای یک کیلوگرمی برای مصرف خانواده استفاده نشود زیرا این نمکها ید ندارند. همچنین توجه شود روی بسته نمکها عبارت تصفیه شده و یددار ذکر شده باشد.
عزیزی با تاکید بر اینکه مصرف قرص برای ید توصیه نمیشود، گفت: تامین ید اهمیت ویژهای دارد. هماکنون کمبود ید به عنوان مهمترین علت کمبود هوش و اختلالات روانی در دنیا شناخته شده است.
وی با بیان اینکه افراد باردار باید دو تا 2.5 برابر سایرین ید دریافت کنند، افزود: این میزان ید از طریق نمک تامین نمیشود. بنابراین پیشنهاد شد زنان در زمان بارداری و شیردهی قرصهای تقویتی که مجهز به 150 میکروگرم ید است، مصرف کنند. این موضوع در همه نقاط دنیا به تدریج در حال انجام است. برای مثال کشور آمریکا از پنج سال گذشته و کشور اسپانیا از امسال این فرآیند را آغاز کردهاند.
رئیس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم در مورد مشکل کمبود ویتامین D نیز گفت: کمبود ویتامین D بسیار مهم است و باعث راشیتیسم و نرمی استخوان در کودکان و بزرگسالان میشود. مصرف ویتامین D به همه افراد جامعه توصیه میشود. به همین دلیل در نامهای که به وزارت بهداشت فرستادیم، از آنها درخواست کردیم تا همه افراد جامعه حداقل هرماه یک بار یک قرص 50 هزار واحدی ویتامین D را مصرف کنند.
عزیزی ادامه داد: بررسیهای لازم در مورد این قرص در بارداران و دانشآموزان طالقان انجام شده است. این بررسیها نشان داده مصرف یک قرص در ماه میتواند از کمبود ویتامین D جلوگیری کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
کاهش 10 درجه ای دما در شمال کشور |اخبار ایران و جهان
کاهش 10 درجه ای دما در شمال کشور کد خبر ۴۳۷۶۴۲ تاریخ انتشار ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۶ - 27 September 2014 مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش 5 تا 10 درجه ای دما تا اواسط هفته جاری در شمال کشور خبر داد به گزارش مهر احد وظیفه افزود بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسیآمارهایی از نرخ ابتلا به فقر در کشور |اخبار ایران و جهان
آمارهایی از نرخ ابتلا به فقر در کشور نرخ ابتلا به فقر خانوارهای روستایی طی دوره 86 - 1378 با کاهش مستمر از 24 8 درصد به 22 5 درصد رسیده و سهم روستاییان در جمعیت فقیر از بیش از 60 درصد به کمتر از 55 درصد کاهش یافته است کد خبر ۴۴۱۲۶۵ تاریخ انتشار ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۴ - 11 Octoآخرین آمارها از نرخ ابتلا به فقر در کشور |اخبار ایران و جهان
آخرین آمارها از نرخ ابتلا به فقر در کشور کد خبر ۴۴۱۲۳۷ تاریخ انتشار ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۲ - 11 October 2014 آخرین آمارها از نرخ ابتلا به فقر نابرابری و رفاه در ایران در جلسه کمیسیون راهبردی چشم انداز مجمع تشخیص مصلحت نظام ارایه شد که براساس آن تبدیل وضعیت سرپرست خانوار از شاغل بکاهش جرایم جوانان ایرانی در سایر کشورها |اخبار ایران و جهان
کاهش جرایم جوانان ایرانی در سایر کشورها کد خبر ۴۴۰۲۶۵ تاریخ انتشار ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۵ - 07 October 2014 فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت جرایم جوانان ایرانی در کشورها همجوار بویژه حوزه خلیج فارس و دریای عمان در سال های اخیر - یک دهه گذشته - 90 درصد کاهش یافته است به گزپیش بینی کاهش دمای برخی از مناطق کشور |اخبار ایران و جهان
پیش بینی کاهش دمای برخی از مناطق کشور سازمان هواشناسی اعلام کرد نقشه های پیش یابی نشان می دهند که از بعدازظهر روز دوشنبه هفته جاری با نفوذ جریانات سرد شمالی به آسمان استان های آذربایجان غربی و شرقی اردبیل و سواحل جنوبی دریای خزر شاهد افزایش ابر بارش باران گاهی با رعد و برق وافزایش طلاق و کاهش ازدواج در کشور |اخبار ایران و جهان
افزایش طلاق و کاهش ازدواج در کشور کد خبر ۴۴۰۸۹۷ تاریخ انتشار ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳ ۴۷ - 09 October 2014 معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاك كشور با اشاره به ازدواج های ثبت شده در 5 ماهه اول سال 93 گفت در این مدت ازدواجهای ثبت شده 6 درصد کاهش داشته و تعداد طلاق هتوصیههای اژهای بهروسای دادگستریکشور |اخبار ایران و جهان
توصیههای اژهای بهروسای دادگستریکشور محسنیاژهای با اشاره به وظیفه سنگین قضات گفت خیلیها به دلیل عملکرد فرزندانشان با انقلاب زاویه پیدا کردهاند یا موقعیت اجتماعی و کاری خود را از دست دادهاند به همین دلیل روسای دادگستری باید فوقالعاده مراقب باشند زیرا در تعمیق و توسعهچند نفر مبتلا به جذام دز کشور داریم؟ |اخبار ایران و جهان
چند نفر مبتلا به جذام دز کشور داریم رییس مرکز آموزش و پروهش بیماری های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت بر اساس تازه ترین آمار تعداد مبتلایان به جذام در ایران کمتر از 50 نفر است کد خبر ۴۴۱۵۵۷ تاریخ انتشار ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۸ - 12 October 2014 رییس مرکز آموزش و پروهشضعف ها فرهنگی کشور را در کجا جستجو کنیم؟ |اخبار ایران و جهان
ضعف ها فرهنگی کشور را در کجا جستجو کنیم ابوذر ابراهیمی ترکمان کد خبر ۴۴۰۰۵۱ تاریخ انتشار ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۱۳ - 06 October 2014 امسال را رهبر معظم انقلاب سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نام نهادند با توجه به اینکه فرهنگ در مقوله نخستین تمامی ارگانها قرار دارد ام40 درصد اقتصاد کشور مالیات نمیدهند |اخبار ایران و جهان
40 درصد اقتصاد کشور مالیات نمیدهند رییس هیات رییسه سلسله برنامه های اقتصاد مقاومتی گفت در حال حاضر 40 درصد اقتصاد کشور مالیات نمی دهند که 15 درصد این رقم به نفت و 25 درصد آن به کشاورزی اختصاص دارد کد خبر ۴۴۰۴۵۲ تاریخ انتشار ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۳ - 08 October 2014 رییس هیات رییشیوه جدید دانشمندان برای درمان دیابت |اخبار ایران و جهان
شیوه جدید دانشمندان برای درمان دیابت بر اساس تحقیقات جدید با کاشت سلول های تولید شده از انسولین در بدن بیمار می توان دیابت را درمان کرد کد خبر ۴۴۱۱۴۳ تاریخ انتشار ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۶ - 11 October 2014 بر اساس تحقیقات جدید با کاشت سلول های تولید شده از انسولین در بدن بیمار می تتداوم بارش در شمال کشور |اخبار ایران و جهان
تداوم بارش در شمال کشور مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور آخرین وضعیت جوی و پیشبینیها از وضعیت هوای کشور را تشریح کرد کد خبر ۴۴۰۷۶۲ تاریخ انتشار ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۶ - 09 October 2014 مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور آخرین وضعیت جوی و پیشبینیاتوبان تهران ـ قم پرحادثهترین جاده کشور |اخبار ایران و جهان
اتوبان تهران ـ قم پرحادثهترین جاده کشور کد خبر ۴۳۸۱۸۱ تاریخ انتشار ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۹ - 29 September 2014 حسین درخشان به ارائه آماری از عملکرد سازمان امداد و نجات هلال احمر در طرح تابستانه سال ۹۳ پرداخت به گزارش سازمان امداد نجات جمعیت هلال احمر درخشان افزود اتوبان تهران ـدومین مورد ابتلا به «ابولا» در آمریکا |اخبار ایران و جهان
دومین مورد ابتلا به ابولا در آمریکا کد خبر ۴۴۱۷۲۸ تاریخ انتشار ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۰۶ - 12 October 2014 منابع بیمارستانی تگزاس آمریکا گزارش دادند دومین مورد ابتلا به بیماری مهلک ابولا در خاک آمریکا در آزمایشهای اولیه تأیید شده است به گزارش فارس منابع بیمارستانی تگزاس آمریکاهنوز تعداد بیشتری از کل جمعیت کشور یارانه می گیرند! |اخبار ایران و جهان
هنوز تعداد بیشتری از کل جمعیت کشور یارانه می گیرند نمایندگان مجلس از کدام وزیر سئوال کنند از وزیر اقتصاد می پرسیم ایشان می گوید من مسئول اجرای هدفمندی نیستم می گویم چه کسی مسئول است می گویند مسئول دولت است وقتی می گویم در دولت چه کسی مسئول است همه می گویند ما از رئیس جمهورمعرفی بهترین کشور جهان برای سالمندان |اخبار ایران و جهان
معرفی بهترین کشور جهان برای سالمندان در گزارش جدیدی که با عنوان شاخص جهانی سن از سوی موسسه بینالمللی هلپ ایج منتشر شد نروژ به عنوان بهترین کشور جهان برای سالمندان معرفی شد کد خبر ۴۳۹۱۳۳ تاریخ انتشار ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۰ - 02 October 2014 در گزارش جدیدی که با عنوان شاخص جمتوسط سن پرشمارترین خودروی عمومی کشور |اخبار ایران و جهان
متوسط سن پرشمارترین خودروی عمومی کشور کد خبر ۴۴۱۷۲۹ تاریخ انتشار ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۱۶ - 12 October 2014 اتوبوسهای حمل و نقل عمومی برون شهری تا پایان سال گذشته عمر متوسط 13 سال داشتند و 49 درصد آنها کمتر از 10 سال و 39 درصد بین 11 تا 25 سال سن دارند به گزارش فارس به نقل از-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها