واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار سیستان و بلوچستان: انسداد مرزها با اعتمادسازی و تکریم مردم محقق می شود تهران - ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه گروه تروریستی داعش جایگاهی بین مردم استان ندارد، گفت: انسداد مرزها با اعتمادسازی بین مردم محقق می شود و هر گاه نگاه ما مبتنی بر نگاه توسعه ای و تکریم مردم شد انسداد مرزها محقق می شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «علی اوسط هاشمی» در حاشیه نشست راهکارهای رسیدگی به وضعیت روستاهای مرزی که در محل ساختمان کوثر برگزار شد درخصوص امنیت در استان سیستان و بلوچستان گفت: مسائل اخیر به علت رفتار سوء مرزی، آن هم با همسایگی پاکستان و کشوری که از حاکمیت قوی برخوردار نیست رخ داده و این اتفاقات را نمی شود ناامنی تعریف کرد.
وی اضافه کرد: سیستان و بلوچستان استانی است که 1600 کیلومتر مرز دارد و در مجاورت با کشورهایی قرار دارد که ثبات ندارند و بروز این مسائل بدیهی است.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اهمیت نگاه مردم استان به این مسائل، خاطرنشان کرد: واکنش مردم در مقابل این حوادث بسیار قوی است و مردم اصرار دارند از امنیت و آرامشی که لازمه رویش نگاه های بلند توسعه ای دولت است برخوردار شوند.
هاشمی همچنین در پاسخ به خبرنگار ایرنا درباره وضعیت انسداد مرزها در سیستان و بلوچستان گفت: انسداد مرزها را باید با اعتمادسازی در میان مردم محقق سازیم و این امر زمانی محقق می شود که نقش مردم در مرزها توسعه ای و هدفمند باشد و مورد تکریم قرار گیرد و هر وقت این نگاه حاکم شد انسداد مرزها صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: باید در زمینه انسداد مرزها به مردم نقش بدهیم؛ البته ساز و کارهای مکمل هم باید مد نظر قرار گیرد.
هاشمی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایرنا درخصوص محل هزینه کرد 10 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته به این استان گفت: معضل جدی روستاییان این استان آب است به طوری که بیش از یک هزار روستا با تانکر آبرسانی می شوند و بنابراین، در این بخش باید بیشترین تدارک را ببینیم که به سلامت و بهداشت نیز کمک می کند.
وی مقاوم سازی و ایجاد فضاهای آموزشی و بهداشتی را محل دیگر هزینه کرد این اعتبار عنوان کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایرنا درخصوص آخرین وضعیت حقابه رود هیرمند گفت: در این زمینه در عرصه دیپلماسی تلاش وسیعی صورت گرفته بود که در اثر آن در سال گذشته بعد از 15 سال ورودی آب خوبی به هامون داشتیم.
وی ابراز امیدواری کرد: افغانستان در ادامه نگاه سال گذشته اش مبنی بر رعایت حق همنشینی و همسایگی به این مساله توجه داشته باشد چرا که اگر آب رها نشود و به منطقه هامون نیاید همین امر در آینده برای افغانستان دردسرساز می شود و گرد و غبار اولین دستاورد خشکسالی برای مردم افغانستان خواهد بود.
هاشمی تصریح کرد: اگر دولت افغانستان به هوای سالم برای مردم خود می اندیشد، شرطش این است که نگاه ویژه ای به احیای هامون داشته باشد.
سیام ** 2021 ** ل.ا /1449
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]