واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ مهر ۱۳۹۳ (۱۰:۲۴ق.ظ)
نماينده فائو در ايران اعلام کرد: تامين غذاي جهان و مراقبت از زمين شعار روز جهاني غذا در سال 2014 نماينده سازمان خارو بار و کشاورزي ملل متحد (فائو) گفت: کشاورزي خانوادگي شامل تمام فعاليت هاي کشاورزي خانواده بنيان است و با حوزه هاي متعددي از توسعه روستايي مرتبط مي باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سرج ناکوزي نماينده سازمان خوارو بار و کشاورزي ملل متحد (فائو) به مناسبت روز جهاني غذا با بيان اين مطلب اظهار داشت: با توجه به اهميت کشاورزي خانوادگي در ايجاد امنيت غذايي و تغذيه، مديريت منابع طبيعي و اقتصاد محلي شايد در اين برهه از زمان پرداختن به مقوله نقش خانواده هاي کشاورز در زنجيره ارزشي توليدات کشاورزي و پيش بيني و تبيين سياست ها و برنامه هاي مشخص و استراتژي هاي موثر از اهميت دوچنداني برخوردار باشد.
وي افزود: ما ديگر نمي توانيم به مدل نهاده محور با هدف افزايش توليد محصولات غذايي تکيه کنيم ما نيازمند تغيير جهت به سمت سيستم هاي سالم تر و پايدارتر غذايي هستيم.
اين عضو سازمان ملل تاکيد کرد: ما نيازمند بهره گيري از نهاده هاي کمتر در کشاورزي و به ويژه آب و مواد شيميايي هستيم به گونه اي که کشاورزي، جنگل داري و شيلات را در مسير بلند مدت پايدار و بهره ور قرار داريم.
وي تصريح کرد: چنانچه در پي پيروزي در جنگ عليه گرسنگي هستيم بايد يک تغيير در رويکرد را به صورت کاملاً حياتي انجام داده و همچنين تا حد زيادي از مشارکت اجتماعي و نقش ارزشمند خانوده هاي کشاورزان نيز حمايت کنيم.
وي خطاب به شرکت کنندگان در اجلاس روز جهاني غذا در وزارت کشاورزي گفت: گمانه زني هاي اخير در خصوص مقوله گرسنگي نشان مي دهد که نزديک به 800 ميليون نفر در جهان از گرسنگي شديد رنج مي برند و بيش از نيمي از جمعيت جهان با شکل هاي مختلف سوء تغذيه از جمله تغديه ناکافي ، کمبود ريز مغذي ها و چاقي دست و پنجه نرم مي کند.
وي ادامه داد: بر همين اساس نياز مبرمي در افزايش توليد محصولات کشاورزي افزون بر 60 درصد جمعيت پاسخگويي به جمعيت جهان که در سال 2050 به بيش از 9 ميليارد نفر مي رسد وجود دارد.
اين مقام مسئول در سازمان ملل با اشاره به اينکه سرانه دسترسي به غذا بالغ بر 40 درصد در چهار دهه اخير افزايش پيدا کرده است، گفت: فائو افتخار دارد که در اين موفقيت نقش چشمگيري را ايفا کرده و با اين وجود ما همچنان به افزايش توليد محصولات غذايي به ويژه در کشورهاي فقير و در حال توسعه نيازمند هستيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]