واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گستاخی تروریست های داعش نتیجه ائتلاف دروغین آمریکا ظهور گروه تروریستی داعش و گستاخی تروریست های تکفیری نتیجه ائتلاف و حمایت دروغین آمریکا با همراهی 39 کشور دیگر در سطح جهانی بود که منجر به کشتار و آوارگی هزاران تن از مردم بیگناه و مسلمان در کشورهای سوریه و عراق شد.
ائتلاف جهانی به رهبری آمریکا برای مبارزه با داعش در حالی شکل گرفت که نقش جمهوری اسلامی ایران و نفوذ و قدرت آن برای مبارزه با پدیده تروریسم در منطقه در این شکل گیری نادیده گرفته شد.
کشورهایی که بزرگترین حامیان مالی و نظامی تروریست ها در جهان و منطقه بودند باعث تقویت این جنایتکاران شدند و در این راستا ائتلافی پوشالی را تشکیل دادند که نتیجه آن آواره شدن نزدیک به 50 هزار شهروند سوریه بود.
جمهوری اسلامی ایران یک نظام مکتبی و برگرفته از تعالیم آسمانی است که اساس شکل گیری و روح آن در مبارزه با طاغوت و افراطی گری و کمک به مظلومان است.
اولین کشوری که کمک های خود را برای حمایت از مردم سوریه و عراق روانه این کشورهای درگیر با گروههای تکفیری داعش کرد، نظام جمهوری اسلامی ایران بود که با تمهیدات صورت گرفته اجازه پیش روی به داعشی ها در منطقه اقلیم کردستان عراق را نداد.
به اذعان رهبر اقلیم کردستان عراق "مسعود بارزانی" و مقامات عراقی از جمله رییس جمهوری و نخست وزیر این کشور، بارها کمک های جمهوری اسلامی و نقش بزرگ این کشور در مبارزه با پدیده شوم تروریسم را ستودند و از آن سخن گفته اند و اقدامات کشورمان را در این راستا بسیار تاثیرگذار بیان کردند.
ائتلاف پوشالی آمریکا و دیگر کشورها در حالی شکل گرفت که بعد از آواره شدن چند میلیون انسان بیگناه و کشته شدن هزاران عراقی و سوری، آنها را وادار به اقدام فوری علیه افراطی گری نکرد، خطری که دکتر روحانی رییس جمهوری کشورمان در سفر اول خود به نیویورک در مجمع عمومی سازمان ملل آن را به فراست هشدار داده بود .
آمریکا که مدعی مبارزه با تروریسم است با شکل گیری گروه تروریستی داعش و حمله آنها به کشورهای عراق و سوریه، خطر کشته و آواره شدن هزاران انسان بیگناه را احساس نکرد و تنها پس از کشته شدن خبرنگاران غربی بدست داعشی ها و تهدید منافع خود از سوی این گروه پلید، به فکر ایجاد ائتلاف برای مبارزه با این گروه افراطی افتاد.
اقداماتی که این ائتلاف طی چند روز گذشته از زمان شکل گیری تاکنون انجام داده است شامل چندین عملیات هوایی در کشورهای سوریه و عراق بود و نتیجه آن هم از بین رفتن زیرساخت های این دو کشور و در کنار آن کشته شدن دهها تن از غیر نظامیان بیگناه در منطقه بود.
سووالی که باید از سران این ائتلاف پوشالی پرسید این است که آیا داعش این قدر بزرگ و قدرتمند شده است که 40 کشور علیه آن متحد شوند یا این که رهبر و حامیان این ائتلاف بدنبال اهداف دیگری در این راستا هستند؟
بعد از واقعه 11 سپتامبر و بهانه برای حضور در منطقه خاورمیانه و دسترسی به منابع عظیم انرژی در منطقه از سوی دنیای استکبار، تروریسم و افراطی گری نیز در این مناطق رنگ و بویی تازه و ابعاد گسترده تری به خود گرفت.
در حالی که تصور کارشناسان غربی بر این بود که حذف فیزیکی صدام مهره سوخته آمریکایی ها در منطقه اوضاع را در این کشور به آرامش می رساند اما از سال 2003 تا کنون مردم عراق رنگ آرامش را به خود ندیده اند.
گروهک تکفیری - تروریستی داعش که به بهانه دینی درصدد تخریب چهره واقعی اسلام است ابتدا در سوریه و با حمایت های کشورهای عضو این ائتلاف شکل گرفت.
در سوریه که دولت "بشار اسد" یکی از بزرگترین مخالفان رژیم جعلی صهیونیستی است و منافع آمریکایی ها و حامیان تروریسم جهانی را به مخاطره انداخته است، آمریکا و متحدانش درصدد برآمدند تا با تجهیز گروهک های تروریستی، "بشار اسد" را سرنگون کنند تا بتوانند به خواسته های شوم خود دست یابند درحالی که با مقاومت کم نظیرمردم سوریه این توطئه دشمنان خنثی و خواب آنان نیز به سرابی تبدیل شد.
در حالی غربی ها به گمان خود نقش ایران را در مبارزه با تروریست ها نادیده گرفتند که نظام اسلامی خود نیز یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم و افراطی گری است و شهادت تعداد زیادی از دولتمردان جمهوری اسلامی، علما و نخبگان در ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی و ترور اندیشمندان و دانشمندانش نیز به دست تروریست ها موید این مطلب مهم و اساسی است.
نقش جمهوری اسلامی ایران در جنگ با تروریست ها در سوریه نشان داد، جمهوری اسلامی ایران به مراتب فراتر از هر کشوری می تواند در مبارزه با خشونت و افراطی گری در منطقه موثر باشد و لذا نمی توان نقش این قدرت فرا منطقه ای را انکار کرد.
پیشرفت های انقلاب اسلامی ایران در طی چند سال اخیر و افزایش توان دفاعی و نظامی کشورمان، یکی از مهمترین وعمده ترین عوامل تاثیرگذار نقش کشور ما در منطقه است که می تواند در مبارزه با تروریست ها نقش جدی و اثرگذاری ایفا کند.
مشاوره های نظامی جمهوری اسلامی ایران به کشور سوریه موقعیت این کشور را بعد از گذشت چهار سال مبارزه با تکفیری ها تثبیت کرد و این مساله بسیار مهمی است که ائتلاف آمریکایی آن را نادیده گرفته اند.
خطر خشونت و افراطی گری در منطقه با تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی گسترش پیدا کرد تا جایی که مدعیان دروغین حقوق بشر جنایت های این رژیم را در کشتار و نسل کشی مردم بی گناه و بی دفاع فلسطین نادیده گرفتند و همین امر نیز باعث شد تا در سایه سکوت مجامع بین المللی و با حمایت قدرت های غربی، گروههای تروریستی و تکفیری، ثبات و آرامش در کشورهای عراق سوریه، لبنان و افغانستان را به مخاطره اندازند.
اینک تمامی آزادیخواهان جهان بر این امر واقف هستند که ایران اسلامی یکی از بزرگترین قدرت های تاثیرگذار در مبارزه با پدیده شوم تروریسم است و مقابله با این پدیده و نابودی آن در کشورهای منطقه بدون حضور موثر کشورمان امکان پذیر نیست.
امید است که کشورهای درگیر پدیده شوم تروریست و گروههای تکفیری داعش، بیش از پیش با ائتلاف مردمی وهمچنین با محوریت دینی و اسلامی در راستای مقابله با این تروریست های جنایتکار برآیند و در بازی آمریکایی ها و ائتلاف حامیان مکار آنها گرفتار نشوند تا بتوانند دست تروریست های جنایتکار را برای همیشه از کشورهایشان کوتاه کنند تا شاهد برقراری آرامش و امنیت و ثبات در سرزمین هایشان باشند.
نازنین باباخانی - خبرنگار ایرنا در شهرستان قصرشیرین
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]