واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تدابیر ویژه برای شناسایی مبتلایان به ابولا در فرودگاه هیترو لندن به اجرا در می آید لندن – ایرنا- "جرمی هانت "وزیر بهداشت انگلیس تایید کرد که تدابیر ویژه از جمله استفاده از دستگاه های اسکرین پیشرفته برای شناسایی افراد مبتلا به بیماری مهلک ابولا از روز سه شنبه در فرودگاه "هیترو" لندن به اجرا گذاشته می شود.
به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت انگلیس روز دوشنبه در مجلس عوام کشورش گفت: این تدابیر خاص از هفته آینده در فرودگاه بین المللی"گاتویک" درحاشیه لندن و ترمینال های قطارهای "یورواستار " که میان فرانسه و انگلیس در حال تردد هستند، نیز به اجرا درخواهد آمد.
وی افزود: این تدابیر شامل تمام مسافرانی که از سه کشور لیبریا ، سیرالئون و گینه وارد این کشور می شوند، خواهد شد.
این مقام بهداشتی انگلیس گفت: مسافران در زمان ورودشان به خاک این کشور، علاوه بر چک با دستگاه اسکرین، در باره مسافرت های قبلی شان و نیز احتمال تماس آنان با بیماران مورد پرسش قرار خواهند گرفت.
وزارت بهداشت انگلیس تخمین می زند که حدود 85 درصد از مسافران کشورهایی که در معرض بیماری مهلک ابولا قرار دارند، از فرودگاه هیترو وارد این کشور می شوند.
وزیر بهداشت انگلیس درهمین حال، ضمن بیان اینکه خطر گسترش بیماری ابولا در انگلیس کم است ، هشدار داد که این بیماری می تواند تا کریسمس خودش را در این کشور نشان دهد.
وی به رغم این هشدار مدعی شد انگلیس یکی از بهترین و آماده ترین کشورها در جهان در زمینه مقابله با بیماری ابولا به شمار می رود.
این در حالی است که برخی از متخصصان هشدار داده اند با توجه به اینکه دوره کمون بیماری ابولا معمولا بین 10 به 20 روز است، استفاده از این دستگاه های اسکنر که به طور نمونه قادرند درجه گرمای بدن افراد را مشخص کنند، نمی تواند سبب شناسایی دقیق مبتلایان به این بیماری شود.
به گفته آنان، افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند، در این دوره زمانی، به راحتی می توانند وارد انگلیس شوند ضمن اینکه تضمینی وجود ندارد که به پرسش های صورت گرفته از آنان، به درستی پاسخ دهند.
علاوه بر این، آنها به این مساله اشاره می کنند که در حال حاضر هیچ پرواز مستقیمی بین انگلیس و کشورهای لیبریا، سیرالئون و گینه واقع در غرب آفریقا وجود ندارد، و این احتمال داده می شود که اتباع کشورهای یاد شده بتوانند با استفاده از پروازهای اروپایی و از طریق پاریس یا بروکسل به انگلیس وارد شوند.
"دیوید مابی" یک متخصص بیماری های عفونی واگیردار دانشگاه لندن نیز هفته گذشته در این باره گفت که این اقدامات پیشگیرانه و احتیاطی "کاملا تلف کردن" وقت است.
وی افزود: در حال حاضر هیچکس از کشورهای غرب آفریقا وارد انگلیس نمی شود چرا که همه پروازها به این مناطق متوقف شده است و در این حالت در صورتی که بخواهید سایر مسافران از کشورها چون فرانسه، بلژیک و آلمان را چک کنید ، منجر به ایجاد یک تاخیر و آشفتگی در فرودگاه ها خواهد شد.
سازمان سلامت انگلیس از روز چهارشنبه گذشته به دنبال مشاهده بیماری ابولا در اسپانیا و با توجه به میزان تردد بالای اتباع آفریقایی به این کشور واقع در غرب اروپا، برای مقابله با این ویروس کشنده اعلام آماده باش داده است.
گفته می شود در طول یک هفته گذشته، حدود شش هزار نفر با پروازهایی از کشورهای نیجریه، غنا و گامبیا وارد انگلیس شده اند.
در صورت مبتلا بودن یکی از این افراد به ویروس مهلک ابولا، به احتمال 50 درصد این ویروس طی 16 روز آینده در انگلیس مشاهده خواهد شد.
براساس گزارش های منتشر شده ، بیمارستان های چهار شهر انگلیس برای مقابله با شرایط غیر منتظره مربوط به بیماری ابولا، به حالت آماده باش درآمده اند.
به گفته متخصصان، انگلیس به رغم اینکه تاکنون یکی از اتباعش به بیماری ابولا مبتلا و وی نیز خوب شده است ، یکی از سه کشور خارج از قاره آفریقاست که احتمال بروز شیوع ویروس این بیماری در آن در حد بالایی ارزیابی می شود.
براساس گزارش های منتشر شده تاکنون 8 هزار و 399 نفر در غرب آفریقا به بیماری ابولا مبتلا شده اند که 4 هزار و 33 نفرشان مرده اند .
سازمان بهداشت جهانی، همه گیری فعلی ویروس ابولا را یکی از بدترین چالش ها از زمان شناخت این ویروس در سال 1976 میلادی در جمهوری دموکراتیک کنگو فعلی و زئیر سابق برشمرده است.
شیوع جاری ویروس ابولا که گفته می شود مرگبارترین ویروس در نوع خود در تاریخ جهان است، ابتدا در ماه فوریه در گینه آغاز شد و سپس به لیبریا و سیرالئون گسترش یافت.
این بیماری که نام آن از رودخانه ای در کنگو گرفته شده، اکنون به نیجریه پرجمعیت ترین کشور قاره آفریقا نیز انتقال یافته است.
ویروس "ابولا" که برای نخستین بار در سال ١٩٧٦ میلادی در "زئیر" (جمهوری دمکراتیک کنگو فعلی) شناخته شد، فرد مبتلا را به تب همراه با خونریزی دچار می کند و می تواند بسرعت کشنده باشد.
ویروس ابولا که علاوه بر انسان ها، میمون ها را نیز مبتلا می کند، به آسانی از طریق خون و دیگر ترشحات به افراد منتقل می شود.
هیچ دارو یا واکسنی برای مبارزه با این بیماری هنوز یافت نشده است.
اروپام**1** 1552 ** 1551
21/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]