واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دفاع دولت انگلیس از اجرای تدابیر ویژه برای شناسایی مبتلایان به ابولادر مبادی ورودی لندن – ایرنا- مقامات ارشد انگلیس روز جمعه از اجرای تدابیر ویژه در مبادی ورودی این کشور از جمله استفاده از دستگاه های اسکرین برای شناسایی افراد مبتلا به بیماری مهلک ابولا دفاع کردند.
به گزارش ایرنا، دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس از جمله مقاماتی بود که گفت دولت این کشور این حق را دارد، برای مصون نگه داشتن مردم انگلیس تمامی اقدامات لازم را در این زمینه به کار ببندد.
منابع خبری انگلیس شامگاه پنجشنبه گزارش دادند، قرار است مسافران ورودی به فرودگاه های بین المللی "هیترو" و "گاتویک" و ترمینال های شبکه ریلی "یورواستار " ، به دلیل احتمال ابتلای شان به بیماری ابولا، با یک دستگاه اسکرین پیشرفته، چک شوند.
مقامات بهداشتی انگلیس که پیشتر اعلام کرده بودند، این گونه چک کردن ها غیر عملی و بی تاثیر است، بدنبال انتشار خبرهای یاد شده، عنوان کرده اند که این دستگاه اسکرین ارتقا یافته و برای برخی مسافرانی که از لیبریا ، سیرالئون و گینه وارد این کشور می شوند مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
براساس دستور العمل دولت انگلیس، علاوه بر چک با دستگاه اسکرین، از مسافران در زمان ورودشان به خاک این کشور، درباره مسافرت های قبلی شان و نیز احتمال تماس آنان با بیماران سووال خواهد شد.
در حال حاضر هیچ پرواز مستقیمی بین انگلیس و کشورهای لیبریا ، سیرالئون و گینه واقع در غرب آفریقا وجود ندارد، اما این احتمال داده می شود که اتباع کشورهای یاد شده بتوانند با استفاده از پروازهای اروپایی و از طریق پاریس و یا بروکسل به انگلیس وارد شوند.
وزارت بهداشت انگلیس گفته است که جزییات مربوط به چگونه چک شدن مسافران وارد شده به مبادی ورودی این کشور، در هفته آینده اعلام خواهد شد.
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس روز جمعه گفت: چک کردن مسافران در فرودگاه ها، بنادر و ترمینال های قطار ، مبتنی بر توصیه های صورت گرفته از سوی بخش های پزشکی بوده و ما تمامی گام ها را برای حفظ مردم برای جلوگیری از مبتلا شدن آنان به بیماری ابولا خواهیم برداشت.
نخست وزیر انگلیس همچنین گفت که لندن همچنان به همکاری گسترده اش با کشورهای غرب آفریقا برای مبارزه با بحران ایجاد شده به دنبال شیوع ابولا ادامه خواهد داد.
در همین حال سخنگوی فرودگاه بین الملل هیترو لندن به خبرنگاران گفت که این فرودگاه منتظر ابلاغ دستورالعمل مقامات بهداشتی انگلیس برای به اجرا درآوردن تدابیر ویژه برای چک کردن مسافران است.
این در حالی است که برخی از متخصصان هشدار داده اند که باتوجه به اینکه دوره کمون بیماری ابولا بیش از 10 روز است، استفاده از این دستگاه های اسکنر نمی تواند به دقت سبب شناسایی مبتلایان به این بیماری شود.
به گفته آنان، افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند، دراین دوره زمانی، به راحتی می توانند وارد انگلیس شوند ضمن اینکه تضمینی وجود ندارد که به پرسش های صورت گرفته از آنان، به درستی پاسخ دهند.
"دیوید مابی" یک متخصص بیماری های عفونی واگیر دار دانشگاه لندن در این باره به اسکای نیوز گفته است که این اقدامات پیشگیرانه و احتیاطی "کاملا تلف کردن" وقت است.
وی گفته است: در حال حاضر هیچ کسی از کشورهای غرب آفریقا وارد انگلیس نمی شود چرا که همه پروازها به این مناطق متوقف شده است و در این حالت در صورتی که بخواهید سایر مسافران از کشورها چون فرانسه، بلژیک و آلمان را چک کنید ، منجر به ایجاد یک تاخیر و آشفتگی در فرودگاه ها خواهد شد.
سازمان سلامت انگلیس از روز چهارشنبه گذشته به دنبال مشاهده بیماری ابولا در اسپانیا و با توجه به میزان تردد بالای اتباع آفریقایی به این کشور واقع در غرب اروپا، برای مقابله با این ویروس کشنده اعلام آماده باش داده است.
گفته می شود در طول یک هفته گذشته، حدود شش هزار نفر با پروازهایی از کشورهای نیجریه، غنا و گامبیا وارد انگلیس شده اند.
در صورت مبتلا بودن یکی از این افراد به ویروس مهلک ابولا، به احتمال 50 درصد این ویروس طی 16 روز آینده در انگلیس مشاهده خواهد شد.
براساس گزارش های منتشر شده ، بیمارستان های چهار شهر انگلیس برای مقابله با شرایط غیر منتظره مربوط به بیماری ابولا، به حالت آماده باش درآمده اند.
به گفته متخصصان، انگلیس یکی از سه کشور خارج از قاره آفریقاست که احتمال بروز شیوع ویروس ابولا در آن در حد بالایی ارزیابی می شود.
از زمان شیوع بیماری ابولا درغرب آفریقا، تاکنون تنها یک انگلیسی به نام "ویلیام پولی" در جریان اقامتش در سیرالئون به این ویروس خطرناک مبتلا شده است که وی نیز بعد از درمان در انگلیس بهبود یافت.
براساس آخرین گزارش های منتشر شده، شمار قربانیان بیماری ابولا در کشورهای واقع در غرب آفریقا از مرز 4 هزار نفر گذشته است.
اروپام**1** 1552**1613**
19/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]