واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ مهر ۱۳۹۳ (۱۲:۲۰ب.ظ)
عضو کميسيون اقتصادي: انتشار اوراق تهاتر براي طلبکاران از دولت / جداشدن شرکت و بنگاه هاي زير نظر بانک، از بانک ها اوراق تهاتري نسبت به مبالغ بدهکاري دولت به دستگاه هاي دولتي و ساير بدهکاران است که در قالب همين لايحه اجازه انتشار آن داده مي شود.
سيد محمدحسين ميرمحمدي، عضو کميسيون اقتصادي مجلس، درباره لايحه اقتصادي خروج غيرتورمي از رکود و تسويه حساب با طلبکاران دولت به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: در اين لايحه و در ارتباط با تسويه حساب دولت، بندي اشاره شده است که دولت با تسويه تهاتري بين بدهکاران و طلبکاران نسبت به تسويه حساب با اوراقي که در همين لايحه ذکر شده است، اقدام کند.
وي ادامه داد: اين اوراق نسبت به مبالغ بدهکاري دولت به دستگاه هاي دولتي و ساير بدهکاران است که در قالب همين لايحه اجازه انتشار آن داده مي شود.
عضو ناظر مجلس در کميسيون نظارت بر فعاليت گروهها تصريح کرد: اين اوراق به پيمانکاراني تخصيص داده مي شود که از يک سو از دولت طلب دارند و از سوي ديگر به سازمان هاي ديگر دولتي بدهکار هستند و آنها مي توانند از طريق اين تهاتر طلب خود را موازي با بدهي هاي خود تسويه کنند.
وي پيش بيني خود از لايحه دولت گفت: فکر مي کنم در ظرف مدت زماني که دولت براي اجراي اين لايحه قول داده است بيش از 50درصد از اين نسخه اجرايي شود.
عضو کميسيون اقتصادي مجلس همچنين درخصوص فعاليت هاي بانکي نيز گفت: امور بانکي در کارگروه مشترکي مابين کميسيون اقتصاد و برنامه، بودجه مجلس در حال بررسي است تا بانک ها بيشتر ميل بانک ها به سمت سرمايه گذاري در توليد باشد ضمن آنکه از انتشار عقود نيز خارج نشوند.
وي ادامه داد: همچنين در اين بررسي ها که به زودي نتيجه آن به صحن علني هم مي آيد طبق مفادي از آن بنگاه ها بايد واگذاري هاي جدي را در دستور کار خود قرار دهند.
ميرمحمدي تأکيد کرد: شرکت ها و بنگاه هايي که زيرنظر بانک ها هستند بايد در راستاي توليدمحور شدن بانک ها، از بانک جدا شوند.
عضو ناظر مجلس در کميسيون نظارت بر فعاليت گروه ها درخصوص بدهکاران بانکي هم اشاره اي داشت و اظهار کرد: اين موضوع با پيگيري هاي مستمر از سوي کارگروه هايي زير نظر کميسيون اصل90 مجلس با حضور بدهکاران و بانک ها برگزار مي شود ؛ همچنين با توجه به اهميت بازپرداخت معوقات، زمان بندي مشخصي از سوي کميسيون به بانک ها و بدهکاران فرصت داده شده تا نسبت به پرداخت و تسويه معوقات اقدام کنند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: آن دسته از بدهکاران بانکي که تسهيلات را دريافت کرده و اين اعتبارات را در زمينه توليد نبرده اند را بايد به شکلي خاص و متناسب با تخلف آنها برخورد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]