واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام: الکترونیکی شدن فرآیندها نقش موثری در پیشگیری از فساد اقتصادی دارد بندرعباس - ایرنا - عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: الکترونیکی شدن امور و فرآیندها نقش موثری در پیشگیری از فساد اقتصادی و افزایش بهره وری و بهبود فضای کسب و کار دارد
حجت الاسلام "غلامرضا مصباحی مقدم" یکشنبه شب در نشست خبری پیرامون موضوع اقتصاد مقاومتی در بندرعباس افزود: مبارزه با فساد اقتصادی از اولویت های کمیسیون اصل 90 در سال جدید است که گزارش نخست این کمیسیون به بانک مرکزی بوده که هشداری باشد برای دستگاه ها پیش از آن بخواهند در این راستا اقدامی انجام دهند.
وی همچنین از تحقیق و تفحص از بانک ها نسبت به طرح های بالای 100 میلیون ریال خبر داد و بیان داشت: البته مساله فساد در این تسهیلات نیست بلکه به حق بوده که به بنگاه ها داده شده اما بدنبال بررسی و عملکرد درست و ارائه تسهیلات با توان هر دستگاه هستیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به اینکه مجلس به جد راه مبارزه با فساد را دنبال می کند، تاکید کرد: نقش نمایندگان مجمع تشخیص مصلحت نظام، قانونگذاری و نظارت است که مجلس در راستای قانون مبارزه با پولشویی، قانون شفافیت مبارزه با فساد مالی، اجرای اصل 44 قانون مبارزه با فساد وهمچنین نظارت و برخورد بر فساد که دیوان محاسبات در کمیسیون اصل 90 مجلس شکایت ها را رسیدگی می کنند، فعالیت های گسترده ای را انجام داده است.
حجت الاسلام مصباحی مقدم در ادامه سخنان خود در رابطه با سیاست های اقتصاد مقاومتی گفت: برای اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور انجام شود، باید کارهایی از جمله شناسایی قوانین مزاحم در رابطه با اقتصاد مقاومتی و رفتارهای خود در مورد این قانون اصلاح شود.
وی یادآورشد: اقتصاد مقاومتی برای عموم کشور است و باید از همه ظرفیت های مردمی استفاده کرد و با توجه به اینکه اقتصاد مقاومتی نیازمند آمایش سرزمینی است لذا بایستی مدیران دستگاه های اجرایی هر استان در این راستا توجیه شوند و شرایط را شناسایی و پیشنهادات لازم برای اجرای این سیاست ها را ارائه دهند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه که به عنوان اقتصاد مقاومتی تبیین شده سیاست کلی نظام است که باید تبدیل به سیاست های اجرایی، قانون و دستورالعمل ها و همچنین راهکارهایی که اقتصاد مقاومتی در کشور محقق می کند، شود که این امر نیازمند کار گسترده است و کمک هر استان را می طلبد.
وی در خصوص شاخص های اقتصادی در هرمزگان نیز گفت: هرمزگان به عنوان استانی دریایی، ظرفیت های بسیار بزرگی در ساحل و دریا برای اقتصاد ملی دارد که جهت دادن جمعیت به سمت مرزها و جزایر از سیاست های ابلاغی است که باید زیرساخت های لازم فراهم شود و علاوه بر آن استانداری نیز ظرفیت های استان را شناسایی کرده است.
وی در خصوص مساله اقتصاد مقاومتی برای خروج واحدهای صنعتی غیرفعال از رکود اقتصادی گفت: دولت یک لایحه به مجلس برای خروج از رکود داده که این لایحه دارای 30 ماده است و تلاش دولت نیز با تصویب این لایحه این است که راهکارهای خروج از رکود را دنبال کند. ک/2
7195/668
21/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]