تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834526298




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیاست خارجی نفتی امریکا، علیه ایران، روسیه و داعش


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


هفته‌نامه امریکایی نیشن:
سیاست خارجی نفتی امریکا، علیه ایران، روسیه و داعش
هفته نامه نیشن در ادامه گزارش خود به تبیین جایگاه نفت در سیاست خارجی اوباما پرداخت و نوشت: دولت اوباما از این سلاح علیه دو تولیدکننده بزرگ یعنی ایران و روسیه نیز استفاده کرده است. این اقدامات تاثیر بسیار بیشتری بر بازار جهانی دارد.



به این مطلب امتیاز دهید

  به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، هفته نامه "نیشن" (Nation) در گزارشی نوشت: «تا چندی پیش استفاده از اصطلاح "سلاح نفت" برابر با قطع جریان نفت توسط تولیدکنندگان عرب برای منصرف کردن امریکا از حمایت اسرائیل بود. یک مثال از این نوع، تحریم صادرات نفت اعضای عرب اوپک به امریکا، طی جنگ اسرائیل و اعراب در سال ۱۹۷۳ بود که منجر به یک رکود جهانی شد.»  
این هفته نامه امریکایی افزود: «پس از آن حادثه، امریکا اقداماتی انجام داد تا سلاح نفت را خنثی و از استفاده دوباره از آن جلوگیری کند. حالا واشنگتن کشوری کلیدی است که خود از همان سلاح استفاده می‌کند. از تحریم و ابزار دیگر برای کاهش صادرات کشورهای صادرکننده متخاصم بهره می‌گیرد. دولت اوباما حتی با ریسک کاهش منابع انرژی جهانی این مسیر را پی گرفته است.»  
نیشن نوشت: «وقتی اولین بار از این سلاح استفاده شد هدف آن اختلال در وابستگی سنگین جهان صنعتی به نفت خاورمیانه بود. اما به مرور زمان، کشورهای تولیدکننده برای تامین مالی دولت و شهروندانشان بیشتر به درآمد نفت وابسته شدند. واشنگتن از این موضوع استفاده می‌کند و دسترسی آن‌ها به بازار نفت را قطع می‌کند.»  
این هفته نامه در ادامه گزارش خود یادآور شد: «شدیدترین این مورد در تاریخ ۲۳ سپتامبر رخ داد و جنگنده‌های امریکا پالایشگاه‌ها و تجهیزات نفتی دیگر را در مناطقی از سوریه که در کنترل داعش بود بمباران کردند. داعش تولیدکننده بزرگ نفتی نیست اما کنترل میادین و پالایشگاه‌های نفتی را در دست گرفته که زمانی توسط رژیم بشار اسد در شرق سوریه اداره می‌شد. درآمد روزانه این میادین یک تا دو میلیون دلار برآورد شده است که توسط داعش مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. این موجب شده تا آن‌ها بتواند هزینه‌های خود را پرداخت و از آن برای جلب هزاران مبارز خارجی استفاده کنند.»  
نشریه نیشن مدعی شد که «دلالان بازار سیاه در ایران، عراق، سوریه و ترکیه در این تلاش به داعش کمک کرده‌اند و نفت را با تخفیف خریده و در بازارهای جهانی فروخته‌اند. جالب است که این شبکه صادراتی در دهه ۱۹۹۰ توسط صدام برای دور زدن تحریم‌ها شکل گرفت.»  
در گزارش این هفته نامه آمده است: «داعش سابقه این را دارد که در صورت نیاز، نفت را به نیرو‌های جبهه مقابل نیز بفروشد. برای جلوگیری از این روند امریکا میادین نفتی و تجهیزات مربوطه را بمباران کرده است.»  
هفته نامه امریکایی نیشن در ادامه گزارش خود به تبیین جایگاه نفت در سیاست خارجی اوباما پرداخت و نوشت: «دولت اوباما از این سلاح علیه دو تولیدکننده بزرگ یعنی ایران و روسیه نیز استفاده کرده است. این اقدامات تاثیر بسیار بیشتری بر بازار جهانی دارد.»     بر اساس این گزارش، «واشنگتن در مورد ایران تلاش کرده تا به میزان زیادی توانایی این کشور برای تامین مالی برنامه هسته‌ای کاهش یابد و به این منظور از فروش نفت و وارادات تجهیزات حفاری غربی جلوگیری کرده است. با تحریم های امریکا، هر کشوری که در صنعت نفت ایران سرمایه‌گذاری کند از دسترسی به بازار مالی امریکا منع و با جریمه‌های دیگری نیز مواجه می‌شود. بعلاوه، امریکا فشار زیادی بر کشورهای واردکننده بزرگ نفت نظیر چین، هند، کره‌جنوبی و قدرت‌های اروپایی آورده و از آن‌ها می‌خواهد خرید خود از ایران را کاهش دهند.»  
در ادامه گزارش نیشن خاطرنشان کرد: «اما فشار بر ایران باعث کاهش منابع نفتی جهان هم شده است. درآمد ایران از ۱۱۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲-۲۰۱۱ به ۵۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۴-۲۰۱۳ رسید.»  
نیشن افزود: «در زمان‌های گذشته کاهش روزانه یک میلیون بشکه می‌توانست موجب رکود جهانی شود. اما امروزه با شیوه‌های نوین استخراج نفت در امریکای شمالی و کشف میادین جدید خارج از حوزه کشورهای اوپک، این تاثیر کاهش یافته است. نتیجه برای دولت اوباما روشن است. نه تنها وابستگی آمریکا به نفت تولید خارج از کشور به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد، بلکه کشورهای واردکننده مثل هند، ژاپن، چین و کره‌جنوبی باید بتوانند در صورت ادامه کاهش تولید ایران، نیازهای خود را مرتفع کنند.»  
این نشریه نوشت: «افزایش تولید نفت امریکا و استقلال این کشور از منابع نفت خارجی، دست امریکا برای مقابله با ایران را تقویت کرده است.»  
هفته نامه نیشن در پایان گزارش خود نوشت: «با توجه به عدم موفقیت واشنگتن در استفاده از نیروی نظامی در سال‌های اخیر، این سئوال باقی می‌ماند که آیا سلاح نفت می‌تواند در درازمدت منافع استراتژیک امریکا را پیش ببرد یا خیر. برای مثال ایرانی‌ها به میز مذاکره آمدند، اما به نظر می‌رسد نتیجه دلخواه در مورد مذاکرات هسته‌ای هنوز مشخص نیست. داعش در میدان نبرد هنوز به موفقیت هایی‌ دست می‌یابد و به نظر نمی‌رسد مسکو تمایلی به پایان دخالت در امور اوکراین را داشته باشد. با این وجود، در غیاب گزینه‌های معتبر دیگر، اوباما و مقامات کلیدی دولت او مصمم هستند همچنان از سلاح نفت استفاده کنند.»    
هفته نامه نیشن
        104  




۲۰/۰۷/۱۳۹۳ - ۱۸:۴۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن