پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850746473
تشدید جنگ نفت با قیمت گذاری تهاجمی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تشدید جنگ نفت با قیمت گذاری تهاجمی تهران - ایرنا - بعد از انتشار اخبار غیررسمی از اینکه کشورمان قیمت نفت را در رقابت با عربستان در آسیا کاهش داده است؛ مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران به طور رسمی کاهش بهای نفت را تایید و اعلام کرد این کاهش قیمت به معنای رقابت با عربستان برای جذب مشتری بیشتر نیست.
این درحالی است که کویت نیز به عنوان متحد سنتی عربستان در منطقه، نفت خود را با کاهش قابل توجه به بازارهای آسیا فروخته است.دراین بین به گزارش رویترز، در حالی که تقاضا در آمریکا به دلیل افزایش تولید نفت شیل و در اروپا به دلیل کاهش رشد اقتصادی حوزه یورو افت کرده است، دفاع از سهم فعلی و به دست آوردن سهم بیشتر در بازارهای در حال رشد آسیا اکنون به تمرکز اصلی تولید کنندگان نفت تبدیل شده است تا جایی که برخی کشورهای منطقه با اتخاذ قیمت های تهاجمی سعی در برهم زدن شرایط موجود و جذب بازارها دارند.
به گزارش رویترز، کویت، با کاهش قابل توجه قیمت نفت خود، در حال به چالش کشیدن همسایه بزرگتر خود، عربستان برای به دست آوردن سهم بیشتری از بازار نفت آسیا است. بر اساس این گزارش، کویت قیمت نفت خود را در آسیا کاهش داده و این سناریو از سوی دیگر تولید کنندگان نفت در خاورمیانه نظیر عراق و ایران برای رقابت فروش نفت در منطقه نیز دیده می شود.
بر اساس آمارهای رویترز، قیمت نفت خام کویت در ماه اکتبر 50 سنت ارزان تر از قیمت رسمی نفت عرب درجه متوسط عربستان بود که بیشترین تخفیف اعمال شده در قیمت نفت این کشور حداقل از سال 2004 تاکنون بود. عراق، دومین تولید کننده بزرگ نفت اوپک نیز قیمت نفت سبک بصره خود را با بیشترین تخفیف نسبت به نفت عرب درجه متوسط در یک سال اخیر عرضه کرده است. ایران، کویت و عراق، معمولا قیمت خود را با توجه به قیمت رسمی نفت عربستان تنظیم می کنند، اما با توجه به کاهش قیمت رسمی نفت عربستان در ابتدای ماه اکتبر برای چهارمین ماه متوالی، این کشورها ممکن است برای محافظت از سهم خود از بازار نفت، با یکدیگر دچار کشمکش شوند. هفته گذشته عربستان در اقدامی که حکایت از رقابت سرسختانه این کشور برای دارا شدن سهمی بیشتر از بازار داشت، قیمت رسمی نفت خود را در ماه نوامبر برای مشتریان آسیایی به شدت کاهش داد. بر اساس این گزارش انتظار می رود تا پایان هفته پیش رو کویت و عراق نیز قیمت نفت خود را برای ماه نوامبر حداقل 70 سنت نسبت به ماه اکتبر کاهش دهند. در صورت درست بودن این پیش بینی، این پایین ترین رقم برای نفت این کشورها از ژانویه 2009 تاکنون خواهد بود.
دراین بین قمصری در شرایطی رقابت برای جذب مشتری های آسیایی را رد می کند که گزارش اوپک نشان می دهد در ماه سپتامبر متوسط ماهانه بهای نفت ایران نیز برای اولین بار طی سال جاری میلادی به کمتر از 100 دلار رسیده است. در عین حال وضعیت افزایش عرضه در بازارهای جهانی طی سه ماه گذشته موجب شده است قیمت سبد نفتی اوپک ظرف این سه ماه 12 دلار معادل 11 درصد کاهش یابد. به گزارش «دنیای اقتصاد»، اوپک در تازه ترین گزارش ماهانه خود مهم ترین عامل افت بهای نفت در این مدت را سرعت زیاد افزایش عرضه نسبت به رشد تقاضا اعلام کرده است. این گزارش در ادامه می افزاید انتشار آمارهای ضعیف از اقتصاد اروپا و چین و افزایش ارزش دلار آمریکا و تغییرات فصلی پالایشگاه ها از عوامل عمده کاهش بهای نفت در ماه سپتامبر است. در این ماه بهای سبد نفتی اوپک با 77/4 دلار کاهش نسبت به ماه پیش از آن به 98/95 دلار به ازای هر بشکه رسیده است. بر اساس این گزارش، متوسط قیمت نفت سنگین ایران نیز در ماه سپتامبر هر بشکه با 28/5 دلار کاهش نسبت به ماه پیش از آن 14/96دلار معامله شده است. هر بشکه نفت سنگین ایران در ماه آگوست 42/101 دلار به فروش رسیده بود. میانگین بهای نفت عربستان در این ماه با کاهش کمتری مواجه شده است و با کاهش 77/4 دلاری به 98/95 دلار در هر بشکه رسیده است.
با شروع ماه اکتبر و تداوم افت قیمت نفت، عربستان نفت خود را با تخفیفی که ظرف 6 سال گذشته بی سابقه بوده است به مشتریان آسیایی خود فروخت. برخی از خبرگزاری های خارجی اعلام کردند در پی این اقدام عربستان، ایران نیز جهت جذب مشتری بیشتر اقدام مشابهی انجام داده و قیمت نفت خود را کاهش داده است. دیروز محسن قمصری با تایید خبر کاهش بهای نفت ایران اعلام کرد: قیمت نفت ایران همیشه به صورت موازی و رقابتی با قیمت نفت عربستان بوده است و در دوره اخیر قیمت نفت ایران برای رقابت با عربستان در زمینه جذب بیشتر مشتری کاهش معناداری پیدا نکرده است. به گفته قمصری، قیمت رسمی نفت عربستان در ماه جاری در همه بازارها نسبت به ماه گذشته کاهش یافته و طبیعی است که قیمت نفت ایران نیز متناسب با قیمت نفت عربستان کاهش یابد که این موضوع دلایل فنی دارد و ارتباطی به رقابت میان دو کشور ندارد.
عربستان سعودی طی هفته پیش قیمت نفت خام سبک خود را برای ارائه به بازارهای آسیایی کاهش داد و به کمترین میزان خود از دسامبر ٢٠٠٨ تاکنون رساند. برخی تحلیلگران این عمل عربستان را سیاسی دانسته و برای جذب مشتریان ایران عنوان کردند. این در شرایطی است که تقریبا همه نفت ایران به آسیا صادر می شود و در صورتی که ایران مشتریان آسیایی خود را از دست بدهد با توجه به اینکه در شرایط تحریم به سر می بریم شرایط نسبتا نا مناسبی را تجربه خواهد کرد. کارشناسان حوزه نفت بر این باورند که در صورت وقوع جنگ قیمت بین ایران و عربستان از آنجا که کیفیت نفت عربستان از ایران بهتر است، بنابراین عربستان برنده این رقابت خواهد بود.
اوپک در گزارش ماهانه خود از وضعیت بازار نفت در ماه سپتامبر، رشد اقتصاد جهانی برای سال 2014 و 2015 را همان پیش بینی های قبلی خود اعلام کرد و به ترتیب 2/3 درصد و 6/3 درصد برآورد کرد. بر اساس این گزارش رشد چین و هند نیز در سال جاری به ترتیب 4/7 و 5/5 درصد برآورد شده است. بر همین اساس رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال 2014 بدون تغییر ماند. در سال جاری برآورد می شود روزانه 05/1 میلیون بشکه بر میزان تقاضای جهانی نفت افزوده شود. عمده این مقدار توسط کشورهای چین، برزیل و عربستان سعودی تقاضا می شود که رشد کمتر از انتظار کشورهای OECD را جبران می کند. بر اساس گزارش اوپک رشد تقاضای نفت در سال 2015 روزانه 19/1 میلیون بشکه است، این برآورد نیز نسبت به برآورد ماه پیش این سازمان تغییر نکرده است.
متوسط ماهانه بهای نفت اوپک در ماه سپتامبر برای سومین ماه متوالی روند نزولی داشته است. متوسط قیمت نفت ایران در 9 ماه نخست سال 2014 معادل 86/103 دلار به ازای هر بشکه و در مدت مشابه سال گذشته برابر با 04/105 دلار در هر بشکه تخمین زده شده است. میانگین بهای سبد نفتی اوپک از ابتدای سال تا کنون 78/103 دلار است که نسبت به مدت مشابه سال پیش 91/1 دلار کاهش داشته است. متوسط قیمت سبد نفتی اوپک و نفت برنت در ماه سپتامبر نزدیک به 5 دلار کاهش یافت. نفت آمریکا نیز با ثبت کاهش قیمت 3 دلاری نسبت به برنت و سبد نفتی اوپک با کاهش کمتری مواجه شد که این به دلیل مصرف نفت تولید شده در آمریکا در داخل کشور است و از آنجا که وضعیت اقتصادی آمریکا نسبت به میانگین جهانی وضعیت بهتری دارد کاهش بهای نفت نسبتا ملایم تر و با تاخیر بیشتری در این کشور رخ می دهد.
در مقابل وضعیت تقاضا که تغییر چندانی نکرده است، عرضه نفت در بازار مدام در حال افزایش است. بر اساس گزارش اوپک، طی سال جاری بر تولید کشورهای غیر اوپکی 68/1 میلیون بشکه در روز افزوده می شود. این رشد از سوی کشورهای آمریکا، برزیل، کانادا، مکزیک، اندونزی و انگلیس ثبت خواهد شد. این گزارش رشد تولید برای کشورهای غیر اوپکی در سال 2015 را 24/1 میلیون بشکه در روز برآورد کرد. این در حالی است که تولیدکشورهای عضو سازمان اوپک در ماه سپتامبر با افزایش 402 هزار بشکه ای به روزانه 47/30 میلیون بشکه رسیده است.
براساس گزارش اوپک بر اساس آمار ثانویه، تولید نفت ایران در ماه سپتامبر بدون تغییر نسبت به ماه پیش از آن، در سطح 2.765 میلیون بشکه در روز باقی مانده است. تولید نفت عربستان در این ماه نسبت به ماه پیش از آن 50 هزار و 400 بشکه در روز کاهش یافته و به 9.605 میلیون بشکه در روز رسیده است. این در حالی است که بر اساس آمار رسمی منتشر شده از خود کشورهای عضو، عربستان بیش از 107 بشکه در روز افزایش تولید داشته است.
بر اساس این گزارش، از 12 کشور عضو اوپک، یک کشور تولید خود را کاهش داده و کشورهای ایران، قطر، ونزوئلا، امارات، الجزایر و کویت سطح تولید خود را تغییر نداده اند. 6 عضو دیگر نیز افزایش تولید داشته اند. لیبی و عراق به ترتیب با افزایش 250 هزار و 600 بشکه ای و 134 هزار و 500 بشکه ای بیشترین افزایش را داشته است.
به گزارش اوپک، تقاضا برای نفت این سازمان در سال 2014 روزانه 5/29 میلیون بشکه برآورد می شود. از آنجا که عرضه اوپک در ماه گذشته 30 میلیون و 470 هزار بشکه برآورد شده است، در حال حاضر اوپک نزدیک به یک میلیون بشکه مازاد عرضه بر تقاضا دارد و اگر کشورهای عضو برای کاهش عرضه دست به کار نشوند، روند نزولی قیمت نفت همچنان ادامه خواهد داشت. بر اساس تحلیل های این سازمان، تقاضا برای نفت اوپک در سال 2015 روزانه به 29 میلیون و 200 هزار بشکه می رسد.
منبع: دنیای اقتصاد
20/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
فارس گزارش می دهد: جنگ روانی رسانه های غربی در خصوص کاهش قیمت نفت ایران/ تشدید تلاشها برای ورود ایران به جنگ
فارس گزارش می دهد جنگ روانی رسانه های غربی در خصوص کاهش قیمت نفت ایران تشدید تلاشها برای ورود ایران به جنگ قیمتیرسانه های غربی از جمله بلومبرگ و رویترز در تلاشی آشکار به منظور وارد ساختن ایران در جنگ قیمتی نفت از قول منابع آگاه مدعی ارائه تخفیفهای بیسابقه از سوی ایران برای فایران قصد ورود به جنگ قیمت نفت را ندارد/ شرکت نفت: رقابتی با عربستان نداریم
ایران قصد ورود به جنگ قیمت نفت را ندارد شرکت نفت رقابتی با عربستان نداریم مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران با تائید تغییر فرمول فروش نفت ایران با تاکید بر اینکه ایران به دنبال وارد شدن به جنگ کاهش قیمت نفت و یا رقابت با عربستان نیست اعلام کرد ایران به دلیل کاهش تقاضا اقوزیر نفت در جمع خبرنگاران: اوپک فعلا برنامهای برای تشکیل جلسه اضطراری ندارد/ به نوسانات فعلی جنگ کاهش قیمت نم
وزیر نفت در جمع خبرنگاران اوپک فعلا برنامهای برای تشکیل جلسه اضطراری ندارد به نوسانات فعلی جنگ کاهش قیمت نمیگویندوزیر نفت گفت اوپک در شرایط فعلی برنامه ای برای تشکیل جلسه اضطراری ندارد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس وزیر نفت در جمع خبرنگاران درباره احتمال برگزاری اجلوال استریت ژورنال: عربستان با خودسری در حال حراج نفت اوپک است /جنگ قیمت در اوپک بالا گرفته
وال استریت ژورنال عربستان با خودسری در حال حراج نفت اوپک است جنگ قیمت در اوپک بالا گرفته روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی درباره تصمیمات عجیب اعضای عرب اوپک که به سقوط بیشتر قیمت نفت در بحبوحه کاهش قیمتها انجامیده نوشت عدم هماهنگی در اوپک در حال تشدید حراج نفت این سازمان اسوزیر نفت: در اوپک جنگ قیمت نفت نداریم/ کار ما، یک مدل بازرگانی نفت است
وزیر نفت در اوپک جنگ قیمت نفت نداریم کار ما یک مدل بازرگانی نفت است اقتصاد > انرژی - تسنیم نوشت وزیر نفت با بیان اینکه کارهای حرفه ای بازرگانی نفت را همکاران بین الملل در وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران انجام می دهند گفت به شرایط موجود که منجر به کاهش قیمت نفت شزنگنه:جنگ قیمت نفت راه نیفتاده است
زنگنه جنگ قیمت نفت راه نیفتاده است وزیر نفت با تاکید بر اینکه جنگ کاهش قیمت نفت هنوز در بازار راه نیفتاده است اقدام یک کشور عضو اوپک برای کاهش یک دلاری قیمت نفت را "جنگ کاهش قیمت" ندانست و اعلام کرد اوپک فعلا برنامه ای برای برگزاری نشست اضطراری برای بررسی کاهش قیمت طلزنگنه: در اوپک جنگ قیمت نفت نداریم
زنگنه در اوپک جنگ قیمت نفت نداریم وزیر نفت با بیان اینکه کارهای حرفه ای بازرگانی نفت را همکاران بین الملل در وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران انجام می دهند گفت به شرایط موجود که منجر به کاهش قیمت نفت شده جنگ کاهش قیمت نفت نمی گویند بلکه یک مدل بازرگانی نفت است خبرگزاری تسنیمعربستان شعله جنگ قیمت نفت را روشن کرد/ آغاز ارزان فروشی طلای سیاه توسط اعراب
اقتصادی انرژی گزارش خبری- تحلیلی مهر عربستان شعله جنگ قیمت نفت را روشن کرد آغاز ارزان فروشی طلای سیاه توسط اعراب همزمان با آغاز سقوط آزاد قیمت جهانی طلای سیاه در بازار جهانی نفت عربستان سعودی در ائتلافی جدید با آمریکا شعله جنگ کاهش قیمت نفت در بازارهای آسیایی را روشن کرده وعربستان شعله جنگ قیمت نفت را روشن کرد
عربستان شعله جنگ قیمت نفت را روشن کردتاریخ انتشار جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳ ۰۸ همزمان با آغاز سقوط آزاد قیمت جهانی طلای سیاه در بازار جهانی نفت عربستان سعودی در ائتلافی جدید با آمریکا شعله جنگ کاهش قیمت نفت در بازارهای آسیایی را روشن کرده و سعودیها نفت خود را یک دلار ارزاتشديد جنگ قيمتي ميان ايران و عربستان
تشديد جنگ قيمتي ميان ايران و عربستان شيب ملايم قيمت نفت در مسير كاهشي خود طي ماههاي گذشته در هفتههاي آينده نيز ادامه خواهد يافت نویسنده وحيد حاجيپور شيب ملايم قيمت نفت در مسير كاهشي خود طي ماههاي گذشته در هفتههاي آينده نيز ادامه خواهد يافت جنگ قيمت علنيواکنش ایران به حراجی نفت سعودیها/ ایران وارد جنگ قیمت نفت نمیشود
اقتصادی انرژی در گفتگو با مهر اعلام شد واکنش ایران به حراجی نفت سعودیها ایران وارد جنگ قیمت نفت نمیشود یک مقام مسئول در شرکت ملی نفت ایران در واکنش به ارزان فروشی و حراج قیمت نفت توسط عربستان سعودی در بازارهای آسیایی اعلام کرد هم اکنون ایران نفت را مطابق با قیمتهای جهانیفارس گزارش می دهد قیمت رسمی نفت ایران کاهش یافت/ قمصری: جنگ قیمتی با عربستان نداریم
فارس گزارش می دهدقیمت رسمی نفت ایران کاهش یافت قمصری جنگ قیمتی با عربستان نداریممدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت گفته است ایران متناسب با کاهش قیمت نفت عربستان در بازار آسیا قیمت نفت خام صادراتی خود را کاهش داده است اما این کاهش قیمت به معنای جنگ قیمتی با عربستان نیست به گزاربزرگان اوپک تولیدشان را کم کنند/ جنگ قیمت نفت راه نیفتاده است
اقتصادی انرژی پاسخ زنگنه به 3 پرسش مهر بزرگان اوپک تولیدشان را کم کنند جنگ قیمت نفت راه نیفتاده است وزیر نفت با تاکید بر اینکه جنگ کاهش قیمت نفت هنوز در بازار راه نیفتاده است اقدام یک کشور عضو اوپک برای کاهش یک دلاری قیمت نفت را جنگ کاهش قیمت ندانست و اعلام کرد اوپک فعلادلایل کاهش قیمت نفت در بازار جهانی از زبان وزیر
دلایل کاهش قیمت نفت در بازار جهانی از زبان وزیرتاریخ انتشار سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۸ ۲۳ بیژن زنگنه وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران امروز در حاشیه امضای تفاهم نامه با دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سئوالی مبنی دلایل کاهش قیمت نفت در بازار جهانی گفت برخی از بزرگان سازمان انگاهی به دلایل سیاسی فراز و فرودهای طلای سیاه/ چرا عربستان به دنبال کاهش قیمت نفت است؟
نگاهی به دلایل سیاسی فراز و فرودهای طلای سیاه چرا عربستان به دنبال کاهش قیمت نفت است دبیر کل اوپک در خصوص سقوط آزاد بهای جهانی نفت گفته است برگزاری هیچ نشست اضطراری بررسی نشده و پیش بینی می شود که قیمتهای نفت تا پایان امسال بهبود یابد به گزارش نامه نیوز از مرداد سال 92 تا کنکاهش قیمت نفت خام کام عربستان را تلخ کرد
همزمان با شروع فصل سرما و افزایش صادرات کاهش قیمت نفت خام کام عربستان را تلخ کرد در بین کشورهای صادرکننده نفت عربستان از این میزان کاهش بیشترین آسیب را دیده است که سبب نگرانی دولت این کشور شده است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از یورو نیوز بهای نفت سیر نزولیتخممرغ قیمتگذاری نشد
سهشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۹ دبیر کانون انجمنهای صنفی پرورشدهندگان مرغ تخمگذار گفت سرانه مصرف تخممرغ در ایران حدود نصف سرانه آن در بسیاری از کشورهاست و برای افزایش مصرف این محصول به ثبات بازار و قیمتگذاری این محصول نیاز داریم که علیرغم تایید مسئولان تنظیم بازار تاکنون اجرا-