محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853099939
14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009
1) 14آبان ماه سال1357هجري شمسي: دولت شريف امامي در مقابل حركت انقلابي مردم مسلمان ايران بناچار استعفاء كرد. شريف امامي سرسپرده استعمار و از فراماسونرهاي ايران دراوج انقلاب اسلامي دولتي به نام " آشتي ملي" تشكيل داد. او با وعدههاي فريبنده و دروغين خود نظيرتبديل تقويم شاهنشاهي به هجري شمسي ميكوشيد كه انقلاب اسلامي و ملت انقلابي را ازراه خويش منحرف سازد. اما واقعه 17شهريور چهره واقعي شريف امامي را آشكار ساخت و او بناچار استعفاء كرد.
2) 14آبان ماه سال 1358هجري شمسي: حضرت امام خميني(رحمت الله علیه) با ايراد سخنراني مهمّي توطئههاي داخلي و خارجي برضد جمهوري اسلامي ايران را محكوم كردند. اين سخنراني را امام راحل از اشغال لانه جاسوسي اِمريكا بدست دانشجويان مسلمان پيرو خط امام ايراد فرمودند. حضرت امام دربخشي از سخنان تاريخي خويش فرمودند: " ... بايد بدانند كه درايران باز انقلاب است. انقلابي بزرگتر از انقلاب اول…". همچنين افزودند: " ...بايد ملتها، جوانهاي برومند ما با كمال قدرت پيش بروند و از اين توطئهها اصلاً نترسند." 3) 14آبان ماه سال1369هجري شمسي: دكتر فرامرز آشوري محقق ايراني در ژاپن موفّق به كشف خاصيت ضد پرتوي در برخي ازمواد طبيعي شد. دكترآشوري با درجه فوق دكتري دررشته داروسازي و بيوشيمي پس از14سال تحقيق مستمردراين زمينه دارويي جديد بنام " اِلاميك اسيد" كشف كرد. ازاين دارو براي پيشگيري از ضايعات ناشي از پرتوهاي يون ساز ازجمله ضايعات عصبي، عروق، مسموميت كبدي، بيماري قند و ضايعات مربوط به بينايي و نيز درمان آنها استفاده ميشود. اين دارو همچنين بدن انسان را مقاوم ميسازد. 4) روز فرهنگ عمومی 5) اشغال قسمتي از مناطق جنوبي ايران از سوي آلمان در جريان جنگ جهاني اول (1293 ش): با آغاز جنگ جهاني اول و تاثيرگذاري بر همه كشورهاي جهان، به ويژه ايران، به لحاظ قرار گرفتن در كنار دولتهاي روس و امپراتوري عثماني كه از طرفهاي درگير جنگ بود، اوضاع داخلي به هم ريخت. در اين ميان، ايران كه بيطرفي خود را اعلام كرده بود از شمال مورد تهاجم روسها واقع گرديد و عثماني نيز از شمال غربي به خاك ايران تجاوز كرد و اين دو بر سر تصرف آذربايجان در خاك ايران به جنگ پرداختند. همچنين دولت انگلستان با چند فروند كشتي، جنوب ايران را مورد تجاوز قرار داد و كشمكش زيادي روي داد. سفارت آلمان هم براي حفظ منافع اتباع خود در ايران، قوه مقاومتي تشكيل داد و عدهاي از مردم را به طرفداري از خود بسيج نمود. چندي بعد هم قواي آلمان وارد ايران شدند و به جان مردم افتادند. اين اوضاع و تجاوزات مكرر، جز قحطي و قتل و غارت مردم ايران، ارمغاني نياورد و خسارات فراواني برجاي نهاد. 6) تشكيل و آغاز به كار نيروي دريايي ايران (1311 ش)
7) افتتاح اولين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران (1366ش): اولين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران در روز چهاردهم آبان 1366 ش با حضور آيتاللَّه خامنهاي رييس جمهور وقت جمهور اسلامي ايران و جمعي از شخصيتهاي مملكتي و ادبي كشور افتتاح شد و تا بيست و سوم آبان ادامه يافت. در اولين نمايشگاه كتاب تهران، 196 مؤسسه و ناشر خارجي از 32 كشورمختلف شركت داشته و در حدود شانزده هزار عنوان كتاب عرضه شده بود. همچنين بيش از هشت هزار عنوان كتاب، مربوط به 215 ناشر داخلي بود كه در معرض ديد پانصد هزار بازديد كننده از اين نمايشگاه قرار گرفت. نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از آن پس همه ساله برگزار ميگردد و هجدهمين دوره آن در تهران در ارديبهشت 1384 برپاشد. در اين دوره بيش از 1900 ناشر داخلي و خارجي، پنجاه هزار عنوان از كتابهاي خود را به نمايش گذاشتند. همچنين در كنار نمايشگاه كتاب، نمايشگاه سالانه مطبوعات كشور و نمايشگاه آثار معلمان مؤلف نيز برپا بود. 8) 17 ذيقعده سال 1263 هجري قمري : حاج ملا محمد تقي برغاني قزويني معروف به شهيد ثالث از علماي بزرگ قرن سيزدهم هجري قمري به شهادت رسيد. اين دانشمند شيعه مذهب در برغان متولد شد و در قزوين و قم و اصفهان ادبيات عرب و دروس حوزه را فراگرفت. و بعد از عزيمت به عتبات از شيخ جعفر كاشف الغطاء علوم ديني را آموخت. او بسيار زاهد و با تقوا بود و بيشتر اوقاتش را به ترويج احكام دين اختصاص مي داد. عيون الاصول در اصول فقه ، مجالس المتقين در مواعظ، منهج الاجتهاد در شرح شرايع الاسلام از تأليفات او است . در مورد نحوه شهادت وي صاحب ريحان الادب آورده است كه در اوايل ظهور فتنه بابيه و سال اول قدرت رسيدن ناصر الدين شاه سبب تدافعات ديني و مجاهدتهاي اين عالم اسلامي كه ازعادات فطري ايشان بود تصميم به قتل وي گرفتند . ماجرا از اين قرار بود كه شبي به حسب عادت معمول به مسجد رفت و مشغول فريضه نماز شد هنگامي كه به مسجد رفت چند نفر از باي ها به وي هجوم آوردندو هشت نقطه از گردنش را به نيزه مجروح كردند و متواري شدند و حاج ملامحمد تقي برغاني پس از انتقال به منزلش بعد از دو روز به رحمت ايزدي پيوست و در جوار شاهزاده حسين قزوين به خاك سپرده شد. 9) 17 ذيعقده سال 968 هجري قمري : ميرزا اشرف جهان قزويني شاعر نامدار ايران در قريه كوهپايه قزوين ديده از جهان فروبست و در آرامگاه شازده حسين به خاك سپرده شد ميرزا اشرف جهان از همان آغاز جواني ذوق و استعداد خود را در شاعري با سرودن اشعار نغز و شيوا نشان داد. وي كه از شاعران عهد شاه طهماسب صفوي بود سلسله نسبش به امام حسين (علیه السّلام) مي رسد. پدرش ميرزا نور الهدي معروف به قاضي جهان مدتي وزير اعظم دربار شاه طهماسب اول بود اشرف جهان مانند پدرش مدت 15 سال وكالت املاك او را به عهده داشت اما در اواخر عمر از كار بر كنار شد .اين شاعر ايراني عللاوه بر شعر در زمينه هاي خط ،فصاحت و بلاغت مشهور عصر خود بود . از وي ديوان شعر بصورت خطي باقيست.
10) تبعيد حضرت امام موسي كاظم(علیه السّلام) از مدينه به عراق(179 ق): حضرت امام موسي كاظم(علیه السّلام) هفتمين پيشواي معصوم، به دستور هارون الرشيد، خليفهي ستمكار عباسي درمدينه دستگير و به بصره تبعيد شد. گويند آن حضرت در هفتم ذيحجّهي سال 179 ق وارد آن شهر گرديد و به زندان فرستاده شد. امام، مدتي در زندان عيسي بن جعفر، حاكم بصره، بود؛ اما وي به هارون نامهاي نوشت و درخواست كرد كه امام رابه فردي ديگر بسپارد، زيرادر تمام اين مدت، سَنَدي بر ضد او نيافته است. هارون نيز امام را به بغداد تبعيد كرد و از وزير خود فضل بن ربيع خواست كه آن حضرت را به شهادت برساند، اما او نپذيرفت. سرانجام سِنْدي بن شاهِك به دستور يحيي بن خالد برمكي، وزير دربار عباسي و به خواست هارون، امام كاظم(ع) را به شهادت رساند.
11) ترور "ناصرالدين شاه قاجار" در حرم عبدالعظيم توسط ميرزا رضاكرماني(1313ق): ناصرالدين شاه قاجار كه پس از مرگ محمدشاه، در سن شانزده سالگي به سلطنت رسيده بود، به مدت پنجاهسال در مقام پادشاهي ايران قرار گرفت و در دوران سلطنتِ بلند مدت وي تحولات مثبت و منفي گوناگون در كشور به وجود آمد. سرانجام ميرزارضا كرماني در آستانهي آغاز جشن پنجاهمين سالگرد پادشاهي ناصرالدين شاه، با اشارت سيد جمال الدين اسد آبادي، با شليك چند گلوله در زيارتگاه حضرت عبدالعظيم حسني(ع) به عمر شاه 66 سالهي قاجار پايان داد. پس از ناصرالدينشاه، پسر 45 سالهاش مظفرالدين شاه كه چهل سال وليعهد ناصرالدين شاه بود، به سلطنت رسيد.
12) رحلت مرجع عاليقدر آيتاللَّه حاج "شيخ عبدالكريم حائري يزدي" مؤسس گرانقدر حوزهي علميهي قم(1355 ق) 14) 5 نوامبرسال 1827ميلادي: پي ير دولاپلاس رياضيدان فرانسوي درگذشت. لاپلاس ازاهالي نُرماندي فرانسه بود و درپايان تحصيلات خود به تدريس رياضيات مشغول شد. لاپلاس بيشترين سالهاي عمرخود را صرف مطالعه و تحقيق دررياضي، منظومه شمسي و ستارگان دنبالهدار كرد. اولين اثرمهم لاپلاس چگونگي تشكيل عالَم نام دارد كه ازمهمترين آثار او بشمار ميرود.
15) 5 نوامبر سال 1918ميلادي: شيوع بيماري مُسري آنفلوآنزا ميليونها تن ازمردم اروپا را به نيستي كشاند. شيوع بيماري به سرعت مردم كشورهاي اروپايي را مبتلا ساخت و دراندك مدتي مرگ و ميرناشي از آنفلوآنزا دراروپا افزايش يافت. درمجموع بيش از 21ميليون نفرازمردم درقاره اروپا حال خود را براثرابتلاء به آنفلوآنزا ازدست دادند. علت افزايش مرگ ومير ناشي از آنفلوآنزا نبود داروهاي آنتي بيوتيك امروزي بود.
16) تولد "ويل دورانْتْ" نويسنده، فيلسوف و مورخ شهير امريكايي(1885م): ويليام جِيمز دورانْتْ معروف به ويل دورانت، فيلسوف، نويسنده و مورخ شهير امريكايى، در پنجم نوامبر 1885م در ايالت ماساچوسِت امريكا به دنيا آمد. وي پس از طي دروس متوسطه و يادگيري زبانهاي فرانسه، انگليسي و لاتين، موفق به اخذ دكتراي فلسفه شد و به تدريس پرداخت. وي در سال 1914م مدرسه ليبرتمپل را در نيويورك تأسيس نمود و در حدود 13 سال مديريت آن را برعهده داشت. وي همزمان با تأسيس مدرسه، به عنوان سخنران فلسفه، تاريخ و ادبيات در دانشگاه كلمبيا انتخاب گرديد. ويل دورانت درسالهاي بعد، طي سخنرانيهاي متعدد و سفر به مناطق مختلف دنيا، به مطالعه در تاريخ و فلسفه همت گماشت. موفقيت عظيم تاريخ فلسفه وي كه در سال 1926م منتشر شد باعث شد تا ويل دورانت متقاعد شود تا تمام عمر خود را وقف نوشتن تاريخ تمدن نمايد. از اين رو براي تهيه مدارك تاريخي و انجام تحقيقات لازمْ سه سفر به دور دنيا انجام داد و اندوختههاي علمي خويش را افزايش بخشيد. با انتشار كتاب ده جلدي تاريخ تمدن ويل دورانت، اين اثر به زودي به كتابي شگفتانگيز و پرفروش تبديل شد و در عرض مدت كوتاهي علاوه بر به ارمغان آوردن شهرت براي نويسنده، به 12 زبان دنيا ترجمه گرديد. اين شاهكار بزرگ در بين آثار مورخان نامدار و صاحبان ابتكار رقيب ندارد و در تمام جهان، به عنوان يك كتاب آگاهي بخش، مورد ستايش قرار گرفته است. ويل دورانت معتقد بود تمدن رودي است با دو ساحل كه به زغم وي، تاريخنگاران تنها به خود رود توجه ميكنند، آن هم رودي كه گاه به دست آنها كه ميكُشند و ميدزدند، پر از خون شده است. بنابراين وي تلاش نمود در كتاب تاريخ تمدن، حوادثي كه در دو سوي رود اتفاق افتاده را به نگارش درآورد. با اين حال ويل دورانت تصريح مينمود كه نه حكيم است و نه دانشمند، بلكه دوستدار دانش و تاريخنگاري است و به حكمت و فلسفه نيز علاقهمند است. علاوه بر كار نويسندگي و تاريخ نگاري، ويل دورانت داراي افكار فلسفي نيز بود و سالياني به تدريس فلسفه اشتغال داشت. بزرگترين كار او در فلسفه آن بود كه انديشهها و افكار پيچيده را به زباني ساده و گيرا برميگردانيد. وي فلسفه را از زواياي مهجور و دور دست دانشمندان بيرون آورد و در خانههاي مردم عادي، در دسترس همه قرار داد. ويل دورانت فلسفه را مقبول عام ساخت و آثار ديگري نيز در اين زمينه به نگارش درآورد. كه تاريخ فلسفه، كاخهاي فلسفه، حكمت و مسئله اجتماعي، ماجراهاي نبوغ، مسئله هند، فاجعه روسيه و در معني حيات از آن جملهاند. بسياري از نويسندگان، از كتاب تاريخ تمدن به عنوان شاهكار بزرگي كه در بين آثار مورخان رقيب ندارد، ياد كردهاند و آن را در رديف بزرگترين تواريخ بشري و از حيث جامعيت و كمال با يك دايرةالمعارفْ برابر دانسته است. ويل دورانت سرانجام در نهم نوامبر 1981م در 96 سالگي در زادگاه خود درگذشت.
17) مرگ "جِيمز ماكْسْوِلْ" فيزيكدان معروف و بنيانگذار قوانين نور و الكتريسيته (1879م): جِيمز كلارْكْ ماكْسْوِلْ، فيزيكدان برجسته انگليسي در 13 نوامبر 1831م در شهر ادينبورو، در اسكاتلند به دنيا آمد و تحصيلات مقدماتي خود را در آن شهر آغاز نمود. وي در دوران مدرسه به رياضيات علاقه نشان داد و استعدادش در اين زمينه شكوفا شد به طوري كه در 14 سالگي به اخذ مدالي در رياضيات نائل آمد. ماكسوِل در سال بعد مقالهاي در باب روش ترسيم منحنيهاي بيضوي كامل به انجمن سلطنتي ادينبورو تقديم كرد. اين رساله به حدي كامل، جامع و مهم بود كه جمع زيادي حاضر به قبول اين واقعيت نبودند كه نوجواني پانزده ساله، آن را تهيه كرده است. ماكسول در 16 سالگي براي ادامه تحصيل وارد دانشگاه در زادگاه خود شد و در نتيجه آشنايى با فيزيكدانان بزرگ اسكاتلند، به پديدههاي نوري و فيزيك علاقهمند گرديد. وي پس از چندي بر اثر مطالعه فراوان و راهنمايى استادش، مايكل فارادِي، دريافت كه امواج نوراني و الكترومغناطيسي در حقيقت، چيز واحدي هستند. چند سال بعد اين نظريه تاييد شد و ماكسول بار ديگر به مطالعه و تفكر در اين زمينه پرداخت. وي در سال 1871م، كتاب خود به نام دوره الكتريسيته و مغناطيس را منتشر كرد و اين اثر چنان بديع بود كه بلافاصله به سمت استاد كرسي فيزيك دانشگاه كمبريج انگلستان انتخاب شد. وي در اين كتاب توانست با مجموعه چهار معادله كوتاه خود، واكنش و تاثير متقابل ميدانهاي الكتريكي و مغناطيسي را به درستي شرح دهد و به عنوان مكتشف و بنيانگذار قوانين نور و الكتريسيته معرفي شود. ماكسول معادلات سادهاي ابداع كرد كه كليه پديدههاي مختلف برقي و مغناطيسي را توجيه ميكرد. وي همچنين دريافته بود كه تمامي مولكولهاي يك گاز با سرعت واحدي حركت نميكنند، از اين رو فرمولي به دست آورد كه نشان ميداد چه بخشي ازمولكولهاي يك گاز در حرارت مورد نظر، با چه سرعت مشخصي، حركت خواهند كرد. اين فرمول كه فرمول انتشار ماكسول خوانده ميشود، يكي از پر استفادهترين فرمولهاي عملي رياضي است و كاربردهاي مهمي در شاخههاي فيزيك دارد. عمر جِيمز كلارك ماكسول كوتاه بود و سرانجام در پنجم نوامبر 1879م در 48 سالگي در گذشت. 18) ساخت تلويزيون اوليه توسط "پلنيپْكو" مبتكر امريكايي (1907م): سابقه ساخت تلويزيون به اواخر نيمه دوم قرن نوزدهم ميلادي باز ميگردد و تا اوايل قرن بيستم، گامهاي بعدي در اين مسير برداشته شد. ساخت راديو و طريقه ارسال اصوات باعث شد تا نوآوران و دانشمندان بتوانند دستگاه انتقال تصوير را نيز طراحي نمايند. پل نيپكو، مبتكر امريكايى يكي از اين انديشمندان بود كه با انجام تعميراتي در دستگاه انتقال تصوير، توانست روش نمايش پيدرپي عكسها را كشف كند و همزمان صدا را منتقل نمايد. بل نيپكو اين دستگاه را در پنجم نوامبر 1907م به صورت كامل عرضه كرد و با ارسال موفقيتآميز صدا و تصوير از آن، تلويزيونهاي اوليه شكل گرفت. در واقع، پلنيپكو با تبديل عكس به امواج، به عنوان يكي از مخترعين اصلي تلويزيون شناخته شد. از اين پس ديگر مبتكرانْ، كار پل نيپكو را ادامه دادند تا اينكه جان بيرْدْ، در سال 1926م تلويزيون كامل را ارائه نمود و راه را براي ساخت تلويزيونهاي رنگي، سه بعدي و پيشرفت در اين زمينه آماده ساخت.(ر.ك: 17 آوريل)
19) درگذشت "آلكسيس كارِل" پزشك برجسته فرانسوي (1944م): آلِكْسيسْ كارلْ، جراح و زيستشناس معروف فرانسوي در 28 ژوئن 1873م در پاريس به دنيا آمد. وي پس از طي تحصيلات متوسطه، به تحصيل در رشته پزشكي پرداخت. او در آغاز علاقهاي به اين رشته نشان نميداد ولي شوق قلبي و انگيزه دانشدوستي مانع از ترك تحصيل وي گرديد تااينكه در سال 1900م موفق به اخذ دكتراي پزشكي شد. دكتر كارل از آن پس به تحقيقات طبي روي آورد و توجه ويژهاي به پيوند اعضا و قسمتهاي مختلف بدن مبذول داشت. وي تكنيك خاصي براي بخيه زدن عروق خوني عرضه كرد به طوري كه بخيه زدن رگها پس از خون دادن به سهولت انجام ميگرفت. كارل در سال 1912م به دليل همين تكنيك خاص بخيه زدن رگهاي خوني به اخذ جايزه نوبل در رشته طب و فيزيولوژي نايل آمد. كارل در جريان جنگ جهاني اول مادهاي ضدعفوني كننده ساخت كه در جلوگيري از عفونت زخمهاي مجروحان، تاثير فوق العادهاي داشت. وي در سال 1930م طرحي براي ساخت تلمبهاي ارائه داد كه در برابر ميكروبها مقاومت داشته باشد و همين تلمبه است كه اكنون از آن به عنوان قلب مصنوعي تعبير ميكنند. همچنين زنده نگهداشتن قلب و كلْيه جانوران به وسيله جريان خون مصنوعي از ديگر كارهاي دكتر كارل است. وي نظريات خود را در كتابي به نام بشر موجود ناشناخته، گردآورد و در آن با مفهوم دموكراسي مغرب زمين مخالفت كرد. آلكسيس كارل به هنگام اشغال فرانسه توسط ارتش آلمان نازي به خدمت در حكومت ويشي وابسته به آلمان پرداخت و با بازپسگيري فرانسه توسط متفقينْ از كار بركنار شد، ولي قبل از آنكه به جرم همكاري با دشمن در معرض محاكمه قرار گيرد، در پنجم نوامبر 1944م در 71 سالگي درگذشت. 20) پايان جنگ "صدساعته" ميان مصر و رژيم صهيونيستي (1956م): در تاريخ 26 ژوئيه 1956م، جمال عبدالناصر رئيس جمهور مصر، كانال سوئز را كه از دهههاي پاياني قرن نوزدهم در مالكيت يك شركت انگليسي و فرانسوي بود، ملي اعلام كرد و به دنبال آن، نيروهاي مصر اداره كانال را بر عهده گرفتند. اين امر با عكسالعمل شديد رژيم صهيونيستي و دولت فرانسه و انگلستان روبرو شد. ازاين رو، پس از برگزاري نشستي مشترك، تصميم به حمله به خاك مصر گرفتند. با تجاوز نيروهاي نژادپرست صهيونيستي به شبه جزيره سينا در 29 اكتبر 1956م و حمله چتربازان انگليسي و فرانسوي به منطقه كانال سوئز در دو روز بعد از آن، جنگ كانال سوئز آغاز شد. اين تجاوزات، در سراسر جهان با نفرت و انزجار روبرو شد و حتي در فرانسه و انگليس نيز مخالفتهاي زيادي ايجاد كرد. در پنجمين روز جنگ، دولت شوروي هم از موقعيت استفاده كرد و به مجارستان حمله برد كه سازمان ملل هر دو تجاوز را محكوم نمود. در اين ميان، مصريها با غرق كردن چند كشتي در طول كانال سوئز، اين شاهراه دريايى را مسدود ساختند. نيروهاي متجاوز، سرانجام تحت فشار امريكا به تصميمات سازمان ملل گردن نهادند و عمليات نظامي را كه به جنگ سوئز و جنگ صد ساعته نيز شهرت يافت، در پنجم نوامبر 1956م متوقف كردند. پس از آن، نيروهاي حافظ صلح ملل متحد از نيمه نوامبر 1956م در طول كانال سوئز مستقر شدند و عمليات تخليه قواي متجاوز از خاك مصر تا روز 22 دسامبر پايان يافت. ناكام ماندن بريتانيا، فرانسه و رژيم صهيونيستي در رسيدن به اهدافشان در اين جنگ موجب تحكيم جايگاه سياسي عبدالناصر در جهان عرب شد و اين خود، سبب تقويت جبهه ضد صهيونيستي گرديد. /خ
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 578]
صفحات پیشنهادی
14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009
14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009 1) 14آبان ماه سال1357هجري شمسي: دولت شريف امامي در مقابل حركت انقلابي مردم مسلمان ايران بناچار استعفاء كرد.
14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009 1) 14آبان ماه سال1357هجري شمسي: دولت شريف امامي در مقابل حركت انقلابي مردم مسلمان ايران بناچار استعفاء كرد.
11 آبان 1388 / 14 ذی القعده 1430 / 2 نوامبر 2009
2 نوامبر 2009 – 11 آبان 1388 / 14 ذی القعده 1430 / 2 نوامبر 2009 1) انتشار اعلاميه رضا خان در آغاز سلطنت و ... از آن پس، طيب حاج رضايي و اسماعيل رضايي دستگير شدند و به مدت 5 ماه در زندان رژيم ..... 14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009 ...
2 نوامبر 2009 – 11 آبان 1388 / 14 ذی القعده 1430 / 2 نوامبر 2009 1) انتشار اعلاميه رضا خان در آغاز سلطنت و ... از آن پس، طيب حاج رضايي و اسماعيل رضايي دستگير شدند و به مدت 5 ماه در زندان رژيم ..... 14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009 ...
12 آبان 1388 / 15 ذی القعده 1430 / 3 نوامبر 2009
3 نوامبر 2009 – 12 آبان 1388 / 15 ذی القعده 1430 / 3 نوامبر 2009 1) 12 آبان ماه ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... 5) اسارت شهيد "تندگويان" وزير نفت دولت شهيد رجايي توسط مزدوران بعثي عراق ...
3 نوامبر 2009 – 12 آبان 1388 / 15 ذی القعده 1430 / 3 نوامبر 2009 1) 12 آبان ماه ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید .... 5) اسارت شهيد "تندگويان" وزير نفت دولت شهيد رجايي توسط مزدوران بعثي عراق ...
26 آبان 1388 / 29 ذی القعده 1430 / 17 نوامبر 2009
17 نوامبر 2009 – 26 آبان 1388 / 29 ذی القعده 1430 / 17 نوامبر 2009-26 آبان 1388 / 29 ذی ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) شهادت سرلشگر پاسدار "مهدي زينالدّين" فرمانده لشكر 17 عليبن ...
17 نوامبر 2009 – 26 آبان 1388 / 29 ذی القعده 1430 / 17 نوامبر 2009-26 آبان 1388 / 29 ذی ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) شهادت سرلشگر پاسدار "مهدي زينالدّين" فرمانده لشكر 17 عليبن ...
17 آبان 1388 / 20 ذی القعده 1430 / 8 نوامبر 2009
17 آبان 1388 / 20 ذی القعده 1430 / 8 نوامبر 2009 1) محاكمه دكتر محمدمصدق پس از ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) درگذشت نويسنده شهير "سيدمحمدعلي جمالزاده" پدر داستاننويسي نوين ايران ...
17 آبان 1388 / 20 ذی القعده 1430 / 8 نوامبر 2009 1) محاكمه دكتر محمدمصدق پس از ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) درگذشت نويسنده شهير "سيدمحمدعلي جمالزاده" پدر داستاننويسي نوين ايران ...
10 آبان 1388 / 13 ذی القعده 1430 / 1 نوامبر 2009
1 نوامبر 2009 – 5) اعلام بيطرفي ايران در جريان جنگ جهاني اول (1293 ش) از حوادث مهم در دوره زمامداري كابينه ميرزا ..... 14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009 ...
1 نوامبر 2009 – 5) اعلام بيطرفي ايران در جريان جنگ جهاني اول (1293 ش) از حوادث مهم در دوره زمامداري كابينه ميرزا ..... 14 آبان 1388 / 17 ذی القعده 1430 / 5 نوامبر 2009 ...
23 آبان 1388 / 26 ذی القعده 1430 / 14 نوامبر 2009
14 نوامبر 2009 – 23 آبان 1388 / 26 ذی القعده 1430 / 14 نوامبر 2009 1) انحلال مجلس شوراي ملي ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) برگزاري نخستين جشنواره تئاتر بانوان (1374 ش) 5) 26ذيحجه ...
14 نوامبر 2009 – 23 آبان 1388 / 26 ذی القعده 1430 / 14 نوامبر 2009 1) انحلال مجلس شوراي ملي ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 4) برگزاري نخستين جشنواره تئاتر بانوان (1374 ش) 5) 26ذيحجه ...
20 آبان 1388 / 23 ذی القعده 1430 / 11 نوامبر 2009
20 آبان 1388 / 23 ذی القعده 1430 / 11 نوامبر 2009-20 آبان 1388 / 23 ذی القعده 1430 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) 23ذيقعده سال 578 هجري قمري: « ابن نجّار» مورخ و محدث و اديب شافعي مذهب در ...
20 آبان 1388 / 23 ذی القعده 1430 / 11 نوامبر 2009-20 آبان 1388 / 23 ذی القعده 1430 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) 23ذيقعده سال 578 هجري قمري: « ابن نجّار» مورخ و محدث و اديب شافعي مذهب در ...
19 آبان 1388 / 22 ذی القعده 1430 / 10 نوامبر 2009
10 نوامبر 2009 – 19 آبان 1388 / 22 ذی القعده 1430 / 10 نوامبر 2009 1) 19آبان ماه ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) انعقاد قرارداد تسليحاتي يك ميليارد دلاري ميان عراق و فرانسه در جريان جنگ ...
10 نوامبر 2009 – 19 آبان 1388 / 22 ذی القعده 1430 / 10 نوامبر 2009 1) 19آبان ماه ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) انعقاد قرارداد تسليحاتي يك ميليارد دلاري ميان عراق و فرانسه در جريان جنگ ...
24 آبان 1388 / 27 ذی القعده 1430 / 15 نوامبر 2009
24 آبان 1388 / 27 ذی القعده 1430 / 15 نوامبر 2009 1) روز كتاب و كتابخواني ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... پس از تصويب مجلس خبرگان طي همه پرسي عمومي و سراسري با اكثريت 99/5 درصد كل ...
24 آبان 1388 / 27 ذی القعده 1430 / 15 نوامبر 2009 1) روز كتاب و كتابخواني ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... پس از تصويب مجلس خبرگان طي همه پرسي عمومي و سراسري با اكثريت 99/5 درصد كل ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها