واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر: 11 هزار نیروی وزارت راه و شهرسازی، حقوق چند ماه خود را دریافت نکرده اند همدان - ایرنا - معاون امور دولت و هماهنگی استان های وزارت راه و شهرسازی گفت: حقوق 11 هزار نیروی فعال در این وزارتخانه از محل تملک دارایی پرداخت می شود که پرداخت حقوق این افراد در چندماه اخیر به تاخیر افتاده است.
به گزارش ایرنا، "احمد مجیدی" روز شنبه در آیین معارفه مدیرکل جدید راه و شهرسازی همدان افزود: با این وجود چگونه می توان انتظار داشت راهداران به دور از خانه و کاشانه در فصل بارش، راه را برای مردم بازنگهدارند.
وی اظهار کرد: از ابتدای دهه 80 ، 15 درصد از اعتبارات استانی به بخش راه اختصاص می یافت که بعد از جدا سازی تشکیلات راه روستایی از جهاد کشاورزی و پیوستن آن به وزارت راه و نیز اصلی شدن راه های فرعی و ادغام آن با وزارت مسکن و شهرسازی، اعتبار استانی این اداره کل را به بیش از 42 درصد رساند ولی با وجود افزایش وظایف، این درصد اعتبار به این حوزه تخصیص نمی یابد.
او گفت: 200 هزار کیلومتر راه در کشور وجود دارد که نگهداری آن و افزایش عمرشان تا 20 سال نیازمند 80 هزار میلیارد ریال اعتبار است.
مجیدی تصریح کرد: هم اینک اعتبارات ملی و استانی برای نگهداری از راه ها از 10 هزار میلیارد ریال تجاوز نمی کند.
وی اضافه کرد: 105 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور وجود دارد که 90 درصد از جابجایی بار و مسافر در کشور از طریق جاده ها صورت می گیرد و راه ها با هشت سال سابقه ساخت ، نیازمند روکش هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: طبق قانون، حوزه ساخت و بهره برداری از راه ها به بخش خصوصی واگذار شده ولی نگهداری از راه ها وظیفه دولت است.
مجیدی، سوانح جاده ای را از چالش های مهم حمل و نقل دانست و بیان کرد: پنج هزار و 500 راکب موتورسیکلت در کشور سال گذشته جان خود را براثر حوادث از دست داده اند.
وی خاطر نشان کرد:در سال 85 با وجود شش میلیون دستگاه خودرو در کشور، آمار تلفات حوادث جاده ای 28 هزار نفر بود که اکنون با افزایش خودروها به 16 میلیون دستگاه، شمار کشته شدگان سوانح جاده ای به 18هزار نفر کاهش یافته است.
معاون امور دولت و هماهنگی استان های وزارت راه و شهرسازی افزود: روزانه 60 نفر در جاده های برون و درون شهری بر اثر سوانح جاده ای جان خود را از دست داده و 300 نفر نیز مجروح می شوند.
مجیدی در خصوص وضعیت حمل و نقل ریلی کشور نیز گفت: 10 هزار و 500 کیلومتر خط آهن در کشور وجود دارد و 9 هزار 500 کیلومتر دیگر نیز در حال ساخت است که تکمیل آن 350 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی افزود: یک هزار و 700 واگن مسافری نیز در کشور فعال است که 700 واگن از این تعداد فرسوده هستند که ضروری است شمار واگن های مسافری به سه هزار فقره برسد که این امر نیازمند سرمایه گذاری 120 هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی است.
وی اظهار کرد: 16 شرکت هواپیمایی در کشور فعال هستند و از 247 فروند هواپیمای کشور 100 فروند زمین گیر و در حال تعمیر و تجهیز هستند و قانونگذار وزارت راه و شهرسازی را ملزم به آزاد کردن حمل و نقل هوایی با هدف بالا رفتن کیفیت خدمات دهی کرده است.
در این آیین که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، استاندار و برخی نمایندگان مجلس برگزار شد از خدمات "غلامرضا سقندلی" تقدیر و "محمد روباری" به عنوان مدیرکل جدید راه و شهرسازی استان همدان معرفی شد.
7525/2624/ 1625
19/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]