تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860462294




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش بین المللی در سایه سار امام علی (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همایش بین المللی در سایه سار امام علی (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می شود مشهد - ایرنا - نخستین همایش بین المللی "در سایه سار امام علی (ع)" با حضور علمای برجسته یمن و ایران به همت آستان قدس رضوی 23 تا 25 مهر ماه در حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) برگزار می شود.


به گزارش ایرنا، مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی و مسوول برگزاری این همایش روز شنبه به خبرنگاران گفت: این نهاد روزهای چهارشنبه تا جمعه هفته جاری میزبان 70 نفر از علمای برجسته شیعی زیدی کشور اسلامی یمن خواهد بود.
حجت الاسلام "علی اکبر الهی خراسانی" افزود: بنیاد پژوهش های اسلامی در نظر دارد با برگزاری همایش علمی - پژوهشی "در سایه سار امام علی (ع)" زمینه آشنایی بیشتر و تقویت روابط فرهنگی علمای امامیه و زیدیه را فراهم کند.
وی اظهار کرد: با رایزنی های لازم 30 موضوع درباره فقه، شخصیت های زیدیه و امامیه، غدیر و نهج البلاغه برای بررسی ابعاد گوناگون اندیشه های زیدیه و امامیه تعیین شده و طی مکاتبه با 60 نفر از پژوهشگران و فضلای برجسته حوزه و دانشگاه کشور از آنان خواسته شد تا مقالات خود را برای درج در ویژه نامه همایش ارائه دهند.
وی گفت: نگارش مقالات به صورت سفارشی به تعدادی پژوهشگر و فضلای برجسته حوزه و دانشگاه واگذار گردید.
مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی افزود: در این همایش اصل و خلاصه مقالات مزبور به دو زبان عربی و فارسی تهیه و منتشر می شود.
حجت الاسلام الهی خراسانی اظهار کرد: در این همایش برگزاری دو نشست عمومی با حضور مشترک علما و صاحبنظران امامی و زیدی و سه کمیسیون تخصصی با عناوین "تعاملات فرهنگی امامیه و زیدیه"، "نهج البلاغه"، "عید غدیر" و یک کمیسیون ویژه با هدف استماع دیدگاه های مهمانان زیدی و جمع بندی مطالب در روز پایانی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: دو نشست مشترک نیز بین علمای ایرانی و یمنی در این همایش برگزار می شود.
الهی خراسانی گفت: شرکت کنندگان یمنی این همایش همچنین از آرامگاه "یحیی بن زید" در میامی واقع در 50 کیلومتری شمال شرق مشهد و آرامگاه "ناصرالحق" در آمل دیدن خواهند کرد.
وی بازدید از موزه ها و گنجینه ارزشمند نسخ خطی آستان قدس رضوی و شرکت در نماز جمعه در جوار مرقد مطهر امام هشتم (ع) را از دیگر برنامه های پیش بینی شده در حاشیه این همایش برشمرد.
مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: علاوه بر آن در حاشیه این همایش نمایشگاهی از کتابها و نسخ خطی مربوط به فرقه زیدیه و آثار قلمی علمای زیدیه موجود در کتابخانه آستان قدس رضوی برپا می شود.
حجت الاسلام الهی خراسانی اظهار کرد: در روزهای برگزاری این همایش، یک شماره از روزنامه قدس العربیه و ویژه نامه اداره کل روابط عمومی آستان قدس رضوی به زبان عربی به معرفی کشور یمن، رخدادهای اخیر آن و جایگاه فرقه زیدیه در این کشور اختصاص می یابد.
وی گفت: برگزارکنندگان این همایش امیدوار هستند با برقراری ارتباط و معرفی چهره های برجسته دو اندیشه امامیه و زیدیه، اجرای مصاحبه های علمی و تخصصی و اهدای کتابها و نرم افزارهای مناسب، زمینه ارتباط مستمر میان این دو جریان شیعی فراهم شود.
وی افزود: دفتر رهبر معظم انقلاب، جامعه المصطفی العالمیه، دفتر تبلیغات اسلامی، حوزه های علمیه مشهد و قم، معاونت فرهنگی آستان قدس رضوی در برگزاری کمیسیون ها و برنامه های این همایش همکاری و مشارکت دارند.
وی با بیان اینکه 180 نفر از فعالان حوزه و دانشگاه در این همایش حضور دارند، گفت: از 70 نفر مهمان یمنی شرکت کننده در این همایش نیز 20 نفر از شخصیت های برجسته و انقلابی این کشور می باشند.
وی با تاکید بر اهمیت برگزاری همایش مزبور گفت: این همایش نمودی از گفت و گو های بین مذاهب و فرق شیعی براساس سنت حضرت امام رضا (ع) است و یک فرصت تاریخی و تمدنی به شمار می رود.
7489 / 664


19/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن