تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860496606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجدید نظر نظام بانکی در تامین نقدینگی واحدهای تولیدی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران خواستار شد : تجدید نظر نظام بانکی در تامین نقدینگی واحدهای تولیدی خبرگزاری پانا : رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران خواستار تجدید نظر در برخورد نظام بانکی برای تامین نقدینگی بخش تولید شدو افزود: درک مشکلات نظام بانکی باید بانگاه واقع بینانه صورت گیرد اما عطش تقاضای تسهیلات در کشور بالاست و عدم رفع گلوگاههای اقتصادی بخش تولید موجب شده تا این مشکلات روز به روز ابعاد جدیدتری داشته باشد .
۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر ساعت 08:30



یحیی آل اسحاق درگفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا با بیان اینکه بانکها مشکلاتی دارند و کفایت سرمایه آنها اندک بوده و مطالباتی دارندکه قادر به بازپس گیری آن نیستند ،عنوان کرد: عطش تقاضا بالاست و قیمت پول در بازار آزاد و بانکها به گونه ای است که تقاضای بالایی برای دریافت تسهیلات از سیستم بانکی وجود دارد به همین دلیل همه هجمه برای دریافت تسهیلات از این سیستم را دارند .
رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران خواستار تجدید نظر در برخورد نظام بانکی برای تامین نقدینگی بخش تولید شدو افزود: درک مشکلات نظام بانکی باید بانگاه واقع بینانه صورت گیرد اما عطش تقاضای تسهیلات در کشور بالاست و عدم رفع گلوگاههای اقتصادی بخش تولید موجب شده تا این مشکلات روز به روز ابعاد جدیدتری داشته باشد .
آل اسحاق بیان کرد: مجموعه علل و عوامل به گونه ای است که سرمایه گذاری ،سرمایه درگردش و منابع لازم برای توسعه با محدودیت هایی مواجه است که در کنار آن فعال نبودن بازار سرمایه و عدم رفع گلوگاههای اقتصادی بخش تولید موجب شده تا این مشکلات روز به روز ابعاد جدیدتری داشته باشد .
رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران عنوان کرد: سمینارهای بسیاری در کشور درخصوص موانع تولید و سرمایه گذاری برگزار شده که اگر به نتیجه برسد بخش عمده ای از مشکلات تولید در کشور قابل حل خواهد بود .
وی در پاسخ به این پرسش که آیا بانک مرکزی قادر خواهد بود بانکها را متقاعدبه انصراف از بنگاه داری و شرکت داری کند ، عنوان کرد: اقتدار بانک مرکزی بستگی به شرایطی دارد که برای آن ایجاد می شود و بانک مرکزی نهادی است که به حمایت قانون ،مجلس و دولت نیاز دارد .
آل اسحاق خاطرنشان کرد:اگر بانک مرکزی از اقتدار لازم برخوردار نباشد حمایت ها و تصمیم ها به جایی نخواهد رسید بنابراین احساس می شود بانک مرکزی از حوزه های مختلف جریانات سیاسی ،بخشی و گروهی تاثیرمی گیرد اما باید واقعیت را پذیرفت که بانک مرکزی نخ تسبیح اقتصاد است و اگر بانک مرکزی توانا ،مستقل ،برنده و ناظر باشد ، بخش عمده ای ازمشکلات کشور حل خواهد شد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن