تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850240399




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارشناس میراث فرهنگی ناملموس:نگاه ایرانیان به طبیعت، دوستدارانه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناس میراث فرهنگی ناملموس:نگاه ایرانیان به طبیعت، دوستدارانه است اصفهان - ایرنا - مدیرکل ثبت آثار تاریخی و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی سازمان میراث فرهنگی با اشاره به شیوه بهره گیری ایرانیان از منابع طبیعی گفت: نوع نگاه ایرانیان به طبیعت همواره دوستدارانه و پرستارانه بوده است.


به گزارش ایرنا، " فرهاد نظری " عصر جمعه در سخنانی در مجمع عمومی اجلاس بین المللی میراث فرهنگی ناملموس در هتل عباسی اصفهان گفت: حفظ منابع زیستی و بهره برداری صحیح از این منابع از ویژگیهای مردم ایران در طول تاریخ بوده که این نگاه باید الگوی امروز جامعه ما باشد تا نسلهای آینده بتوانند همچنان از مواهب منابع طبیعی و محیط زیست سالم بهره شوند .
وی که با موضوع " نقش میراث فرهنگی ناملموس در حفظ پایداری محیط زیست ایران " سخن می گفت، تاکید کرد: برای داشتن محیط سالم و پایدار باید مروری بر تاریخ ایران داشته باشیم.
این کارشناس میراث فرهنگی با اشاره به نقش محیط زیست در ادامه حیات جوامع گفت: منابع زیستی تجدید پذیر نیست و یا اینکه تجدید پذیری آنها طولانی مدت است لذا ادامه روند استفاده بی رویه از این منابع منجر به نابودی محیط زیست می شود.
مدیرکل ثبت آثار تاریخی و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی سازمان میراث فرهنگی با سیستم قنات برای انتقال آب به سرزمین های بیابانی و دشت ها یکی از روشهای پسندیده و بهینه آبیاری در ایران بوده و نسلهای گذشته زحمات زیادی را در این خصوص متحمل می شدند .
نظری مدیریت منابع زیستی را از دیگر ویژگیهای مردم ایران در استفاده صحیح از منابع طبیعی برشمرد و گفت: ساختن سدها، آب انبارها و یخچال ها از نمونه هایی است که نشان می دهد مردم ایران برای بهره گیری از طبیعت ، مدیریت خوبی داشته اند.
این کارشناس میراث فرهنگی، بهره گیری از موقعیت های جغرافیایی را سومین ویژگی ایرانیان در بهره برداری از طبیعت برشمرد و گفت: ساختن شهر " سیراف " در کنار خلیج فارس به منظور بهره گیری از مزیت استراتژیک این مناطق نمونه ای از این ویژگی است .
نظری استفاده از انرژی پاک را از دیگر مدیریت ایرانیان برای بهره گیری از طبیعت بیان کرد و افزود: ساخت بادگیر در شهرهایی مثل اصفهان ، یزد و کاشان به منظور خنک کردن و استفاده از باد در شرق ایران برای ساختن آسیاب های بادی نوعی بهره گیری سالم از محیط طبیعی بوده است .
اجلاس و جشنواره بین المللی میراث فرهنگی ناملموس به همت شهرداری اصفهان با حضور شخصیتهای فرهنگی ایران و کشورهای مختلف جهان صبح پنجشنبه در اصفهان آغاز بکار کرد و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.
صلح و دوستی برای همه ملتهای جهان " پیام اصلی این نشست جهانی است و یکی از اهدف آن معرفی داشته ها، ذخائر و ارزشهای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به جهانیان است .
اجلاس و جشنواره بین المللی میراث فرهنگی ناملموس تلاش می کند از راه گفتگوی فرهنگی میان مناطق و فرهنگ های مختلف و متنوع، سبب ایجاد و پی ریزی صلح، مبتنی بر تفاهم و درک مشترک شود.
توسعه پایدار محلی، مواجهه با چالشهای ناشی از پدیده جهانی سازی و تلاش برای حفظ تنوع فرهنگی، افزایش ظرفیت یگانگی و وحدت، تدوین و اجرای سیاست های توسعه ای و فرهنگی متوازن و نیز سازگاری و صلح فرهنگی از جمله اهداف سازمان میراث فرهنگی ناملموس (ICCN )است.
این رویداد مهم فرهنگی که در بخشهای مختلف شامل اجلاس مجمع عمومی، اجلاس بانوان ، جشنواره ها و نمایشگاه های جنبی در هتل عباسی اصفهان در حال برگزاری است فرصتی مناسب برای آشنایی مردم جهان با داشته های غنی فرهنگی ناملموس ، ارزشهای انسانی، گنجینه های گرانسنگ فرهنگی و میراث گرانبهای هنر و معماری ایران زمین و استان اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران ارزیابی می شود .
به گفته کارشناسان میراث فرهنگی ، استان اصفهان با برخوداری از غنی ترین میراث فرهنگی ملموس و غیر ملموس از قابلیتهای عظیمی در اثر گذاریهای فرهنگی برخوردار است و اینگونه اجلاسها می تواند منبعی عظیم برای ترویج و تبیین ارزشهای انسانی و میراث فرهنگی ناملموس برای جهانیان باشد .
میراث فرهنگی ناملموس به جنبه های غیر فیزیکی شامل بخشی از فرهنگ ماست که به شکل شفاهی و سینه به سینه به ما به ارث رسیده است. این موارد شامل ارزش های اجتماعی، سنت ها، آداب و رسوم و روش ها، باورهای زیبایی شناسانه و معنوی، بیان هنری، زبان و دیگر جنبه های کارکردهای انسانی است. به طور کلی حفظ میراث معنوی دشوارتر از حفظ میراث فرهنگی مادی است .
اجلاس و جشنواره بین المللی میراث فرهنگی ناملموس در ۳۰ دی ماه سال ۸۴، ۲۰ ژانویه ۲۰۰۶ با حضور ۳۰ کشور جهان و تلاش یونسکو به تصویب رسید و در ۳۱ فروردین سال ۸۵، ۲۰ آوریل ۲۰۰۶ برای کشورهای عضو لازم الاجرا شد.
از سال ۲۰۰۸ به بعد کشورهای مختلف توانستند پرونده های خود را در بخش « فهرست میراث فرهنگی ناملموس به ثبت برسانند. تا کنون ۳۲۷ اثر از کشورهای عضو در این بخش ها به ثبت رسیده است
پ/ 7134/ 7132 / 556 /1596


18/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن