تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834661746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نکته‌ای که بعد از ۴۰ سال تحقیق درباره زنان مشخص شد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نکته‌ای که بعد از ۴۰ سال تحقیق درباره زنان مشخص شد
نتایج پژوهشی 38 ساله در مورد زنان مشخص کرد که استرس، دمدمی‌ مزاج بودن و تمایلات عصبی، احتمال بیماری آلزایمر را در زندگی زنان دو برابر خواهد کرد.
آفتاب: نسیبه خانلرزاده در خبرآنلاین نوشت: پژوهشی تازه نشان می دهد در زنانی که در میان‌سالی حسود، دمدمی و نگران باشند، احتمال بیماری آلزایمر در سال‌های پیری دوبرابر دیگران خواهد بود.


به گزارش دیلی تلگراف، تحقیقی که بیشتر 4 دهه زندگی 800 زن را مورد بررسی قرار داده بود، نشان می‌دهد برای آنهایی که در آزمایش‌های شخصیتی به مقدار بیشتری دچار حالت عصبی و استرس هستند، احتمال بیشتری وجود دارد که در سن پیری دچار الزایمر شوند.


در شروع این تحقیق، شرکت‌کنندگان تحت یک سری تست‌های شخصیتی قرار گرفتند که انها را بر اساس یک "مقیاس روان‌رنجوری" مورد ارزیابی قرار می‌داد؛ و بعد از آزمایش‌های ویژگی‌هایی همچون اضطراب، حس گناه، پریشانی و جامعه پذیری به آنها امتیاز می‌داد.


اصطلاح روان رنجوری (neuroticism ) برای توصیف افرادی به کار می‌رود که به سادگی پریشان می‌شوند و ویژگی‌های شخصیتی همچون نگرانی، حسادت یا دمدمی‌ مزاج بودن دارند و بیشتر از دیگران احتمال دارد که خشم، گناه، حسادت، اضطراب یا افسردگی را از خود بروز دهند.


در آغاز این تحقیق که در دانشگاه گوتنبرگ انجام شد ، متوسط سن زنان 46 سال بود. بعد از 38 سال، 19 درصد این زنان به آلزایمر دچار شده‌اند.


این تحقیق نشان داد زنانی که بیشترین میزان روان رنجوری را داشتند و هنگام آزمایش اولیه، مقادیر بالایی از استرس را نشان می‌دادند، دو برابر بیشتر از افرادی که سطح استرس پایینی داشتند، دچار بیماری الزایمر می‌شوند.


این پژوهش که مقاله آن در ژورنال نورولوژی آنلاین منتشر شده، هیچ گونه ارتباط سببی بین ویژگی‌های شخصیتی و ابتلای به زوال عقل در آینده را ثابت نمی‌کند.


پژوهشگران می‌گویند افرادی که دمدمی مزاج بوده و رفتار روان‌ رنجوری دارند، احتمال کمتری دارد که سبک زندگی سالمی داشته باشند، در حالی که ورزش و رژیم سالم دو راه کلیدی برای حفاظت در مقابل زوال عقل است.


پژوهش‌های پیشین نشان داده‌اند که روان رنجوری و استرس می‌تواند با تغییرات هیپوکامپوس مغز که روی یادگیری، شناخت و حافظه تاثیر می‌گذارد، ارتباط داشته باشد.


پژوهش‌های دیگر، ویژگی‌های روان‌ رنجوری را با مقدار افزایش یافته درهم‌پیچیدگی تارهای عصبی در مغز در ارتباط دانسته‌اند که یکی از شاخص‌های بیماری آلزایمر است.


لنا یوهانسون از دانشگاه گوتنبرگ سوئد و سرپرست این پژوهش می‌گوید: «بیشتر پژوهش‌های آلزایمر به عواملی همچون آموزش، عوامل خطر‌آفرین برای خون و قلب، تومور مغزی، تاریخچه خانوادگی و ژنتیک اختصاص یافته‌اند. ویژگی‌های شخصیتی ممکن است روی خطر مبتلا شدن افراد به آلزایمر از طریق تاثیرش روی رفتار، سبک زندگی یا واکنش‌های با استرس تاثیر بگذراند».


علاوه بر این آزمایش‌های شخصیتی، از زنان درباره سطوح استرس‌شان سوال شد و از انها پرسیده شده که آیا وضعیت کار، سلامتی یا موقعیت خانوادگی شان باعث شده که انها برای دست کم یک ماه احساس استرس کنند یا نه؟


پاسخ‌ها از نمره صفر که در آن زنان هرگز احساس استرس نمی‌کردند تا نمره 5 که در آن، زنان به طور پیوسته در 5 سال گذشته دچار استرس بودند، نمره گذاری می‌شدند.


این پژوهش نشان داد که نمرات بالا برای روان رنجوری، به تنهایی برای افزایش معنی دار خطر زوال عقل کافی نیست. اما این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که افراد دارای بالاترین نمرات در آزمون‌ روان رنجوری و سطوح بالای استرس، دو برابر افرادی که کمترین نمرات را در این آزمایش‌ها دارند، با خطر ابتلا به آلزایمر مواجه هستند.


دکتر سایمون ریدلی سرپرست پژوهشکده الزایمر انگلستان می‌گوید: «پژوهش‌های مشاهده‌ای همانند این می‌توانند برای انتخاب روندهای سلامت مهم باشند، اما این نوع تحقیق نمی‌تواند به ما درباره علت و تاثیر آن چیزی بگوید. این پژوهش دراز مدت شواهد فعلی را در مورد این که استرس با خطر افزایش یافته الزایمر در ارتباط است تایید می‌کند، اما تحقیق بیشتر برای درک دلایل این ارتباط، و همچنین اثر برخی از ویژگی‌های شخصیتی که اینجا برجسته شده‌اند، مورد نیاز است»


به گفته وی، در اینجا دلایل خوبی برای هر شخص وجود دارد که سعی کند تا سطوح استرس‌ خود را کاهش دهد، اما این را هم می‌گوید که ازمایش‌های کنترل شده لازم است تا بدانیم که آیا انجام این کار می‌تواند به جلوگیری از الزایمر در مراحل بعدی زندگی کمک کند یا نه.


دکتر کلر والتون مدیر تحقیقات انجمن آلزایمر می‌گوید: «ما همه لحظاتی را داشته‌ایم که در آنها احساس استرس داشتیم و یا نگران بودیم، اما زنان مضطرب با خواندن این مقاله نباید به این فکر کنند که الزاما خطر بالاتری از آلزایمر آنها را تهدید می‌کند. این تحقیق نشان نمی‌دهد که روان‌رنجوری در زنان به تنهایی بتواند خطر بیماری آلزایمر را افزایش دهد، اما آنچه این تحقیق نشان می‌دهد این است که ویژگی‌های شخصیتی همانند روان‌رنجوری با تجربه استرس دراز مدت در ارتباط است.»


«این پژوهش جدیدترین مورد از مجموعه شواهدی است که بر مبنای آنها استرس طولانی‌ مدت باعث ابتلا به زوال عقل می‌شود، اما ما برای کشف این که آیا ویژگی‌های شخصیتی هم در این میان نقشی ایفا می‌کنند یا خیر، نیاز به تحقیق بیشتری داریم. به رغم این که نمی‌توانیم عوامل ایجاد استرس هر روزه را کنترل کنیم، اما می‌توانیم استراتژی‌هایی را برای غلبه بر آنها ارائه دهیم. ما همچنین داریم از پژوهشی پشتیبانی مالی می‌کنیم که کمک کند تا دریابیم که چگونه این امر می‌تواند به کاهش خطر زوال عقل کمک کند».




تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن