تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شيعيان ما كسانى‏اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى‏كنند، در راه دوستى ما به يكديگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826293714




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیروی انتظامی امروزه بیش از ۳۰۰ عضو هیات علمی و ۱۶ نشریه علمی و پژوهشی دارد/نیروی انتظامی از مردمی‌ترین سازمان‌ها است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: فرمانده نیروی انتظامی در گفتگوی ویژه خبری:
نیروی انتظامی امروزه بیش از ۳۰۰ عضو هیات علمی و ۱۶ نشریه علمی و پژوهشی دارد/نیروی انتظامی از مردمی‌ترین سازمان‌ها است
سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به منظور بررسی عملکرد نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت و آرامش اجتماعی در برنامه گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه ۱۶ مهر ماه حضور یافت.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران ؛سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که به منظور بررسی عملکرد نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت و آرامش اجتماعی در برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب چهارشنبه ۱۶ مهر ماه حضور یافته بود در پاسخ به اولین سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه پلیس دانش بنیان چیست و تا به امروز چه کارهایی در این حوزه انجام شده ،ضمن تبریک اعیاد مبارکه و هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: امروزه هر موسسه، بنگاه و سازمانی که بخواهد پیشتاز و سرآمد باشد و خصوصا در حوزه رقابت از دیگر موسسات و سازمان‌های رقیب عقب نماند،چاره‌ای ندارد جز اینکه در مسیر علمی و دانش بنیانی حرکت کند.

وی ادامه داد: امروز شرکت‌های پیشتاز در حوزه‌های مختلف موسسات و شرکت‌هایی هستند که بخش آرنده یعنی بخش پژوهش و توسعه آن‌ها خوب کار می‌کند و همواره می‌توانند هم نقاط ضعف خود را شناسایی کنند و هم ابتکارات و نوآوری‌هایی داشته باشند و فاصله خود را با رقیبان یا کم کنند، یا حفظ کنند و یا پیشی بگیرند.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در جامعه علمی امروز اساسا امکان ندارد سازمانی با تکیه بر روش‌های سنتی حفظ وضع موجود کند.

سردار احمدی مقدم اضافه کرد: در روش علمی هر سازمانی ابتدا باید اهدافی را برای خود مشخص و امکانات موجحود را برآورد کند و نیروی انتظامی با اهداف مطلوب و امکانات موجود باید یک نقشه راهی داشته باشد که به آن راهبرد گفته می‌شود که طراحی این راهبرد نیز خود نیاز به علم و آموزش دارد ،یعنی یک سازمان با ارزیابی وضع موجود خود و تعیین نقشه راه و ایستگاه‌هایی که باید در راه پیموده شود و نظام ارزیابی حرکت باید در مسیر درست خود حرکت کند و این موضوع نیز نیازمند ساختارهای علمی است یعنی این مراکز علمی باید در درون هر سازمانی خصوصا نیروی انتظامی به وجود آید.

* امروز نیروی انتظامی بیش از ۳۰۰ عضو هیات علمی دارد

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: شاید در ابتدا اعضای هیات علمی نیروی انتظامی از عدد انگشتان دست بالا نمی‌رفت ولی امروز ما بیش از ۳۰۰ عضو هیات علمی داریم و بیش از ۱۸۰۰ همکار علمی دانشگاهی در حوزه‌های مختلف با ما همکاری می‌کنند.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد:در حال حاضر نیروی انتظامی ۱۶ نشریه علمی پژوهشی دارد که شاید دانشگاه‌های بزرگ نیز به این آمار دست نیافته باشند.

سردار احمدی مقدم با بیان اینکه مسیرهای ذکر شده در نیروی انتظامی تا حد زیادی پیموده شده و امروز ما می‌توانیم ادعا کنیم که برای هر تصمیم گیری در نیروی انتظامی،برای ارزیابی عملکرد و تعیین راهبردهای آتی خودمان فعالیت خود را طی می‌کنیم اظهار داشت: این به این معنی است که در نیروی انتظامی تصمیم سازی‌ها از مسیر علمی انجام می‌شود و در مسیر اجرا نیز کنترل‌های لازم صورت می‌گیرد و در همه معاونت‌ها و استان‌های ما ۶۰ دفتر استقرار یافته که کار‌ها را کنترل و ارزیابی می‌کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: در مباحث اجتماعی آخرین موضع ما سنجش و سلامت سازمانی و ارزیابی فساد سازمانی است که در ایران شاید ما به عنوان اولین سازمان گام شجاعانه‌ای در این راستا برداشته‌ایم.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: راهبرد ما این است که باید با تلاش خود نواقص و اشکالات را مشخص و به راه‌های پیشی گرفتن از چالش‌ها و مشکلات برسیم که در این زمینه می‌توان به فعالیت نیروی انتظامی در زمینه IT  اشاره کرد، یک زمانی ما عقب افتاده‌ترین سازمان در کشور در این زمینه بودیم، اما امروز اگر ادعا نکنیم پیشرفته‌ترین نیستیم ولی می‌توانیم بگوییم که در رده پیشتاز‌ها قرار داریم.

* نیروی انتظامی از مردمی‌ترین سازمان‌ها است

سردار احمدی مقدم در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه رویکرد اجتماعی نیروی انتظامی چیست؟ پاسخ داد: نیروی انتظامی یک واحد اجتماعی است و واحدی است که بدون مردم مفهومی ندارد وهمه خدماتش برای مردم است.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی هست چون مردم نیاز به امنیت دارند و قانون نیز نیاز به مراقبت و هدایت ؛برخورد با هنجارشکنان نیاز به یک بازوی اجتماعی قوی دارد و طبیتا هیچ پلیسی نمی‌تواند بدون حضور مردم خصوصا در کشور ما که جوهره نظام یک جوهره مردمی است ،موفق باشد.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: علت آنکه نظام جمهوری اسلامی ایران توانسته از مشکلات سربلند بیرون بیاید به دلیل آن است که حکومت و مردم همانند تار و پود می‌مانند و از یکدیگر قابل تفکیک نیستند.

سردار احمدی مقدم با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی از مردمی‌ترین سازمان‌ها است ادامه داد: شعار امسال ما تلاش جهادی،کارآمدی و اقتدار است و مفهومش این است که اقتدار ماحصل تلاش، مجاهدت و کارآمدی است.

وی با بیان اینکه علت وجودی ما مردم هستند تصریح کرد بر این اساس ما باید به مطالبات و نیازهای آن‌ها پاسخ دهیم و دائما باید نگاه آن‌ها را به خودمان مورد ارزیابی و سنجش قرار دهیم و این ارزیابی را نیز در عملکرد خود تاثیر دهیم.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه به لزوم مشارکت اجتماعی در حوزه فعالیت‌های نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: در این حوزه ما شاهد حضور بسیا رخوب مردم هستیم و از ظرفیت‌هایی مانند پلیس افتخاری،پلیس جوان و فرهنگیار ترافیک و انواع و اقسام صوری که برای مشارکت مردم در برقراری امنیت تدوین شده از آن استفاده می‌شود.

سردار احمدی مقدم اظهار داشت: در حوزه سایبری نیز سعی مان این است که به مردم آموزش دهیم که چگونه از فرزندان، اموال و آبروی خود حفاظت کنند لذا امروزه بدون اینکه مردم در صحنه باشند امنیت قابل تامین نیست.

وی با اشاره به اینکه میزان اعتماد مردم به پلیس به گفتمان بین مردم و پلیس برمی گردد تصریح کرد: اگر مردم به ما اعتماد داشته باشند هر چه بگوییم قبول می‌کنند؛ولی اگر احساس کنند پلیس حرف راست نمی‌زند این اعتماد از بین می‌رود و حرف پلیس بی‌اعتماد می‌شود.

* مبنای مشارکت پذیری اجتماعی ایجاد رضایت و اعتماد در مردم است

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: مبنای مشارکت پذیری اجتماعی ایجاد رضایت و اعتماد در مردم است و در حوزه فرهنگی نیز سعی شده تصویر سازی مطلوبی از پلیس صورت گیرد و ذهن‌ها را نسبت به عملکردهای پلیس اصلاح کند،ضمن اینکه اقدامات فرهنگی در این حوزه سبب می‌شود ماموران نیروی انتظامی نیز خود را به الگوهای مورد نظر جامعه نزدیک کنند؛لذا امروزه نیروی انتظامی توانسته گام‌های موثری در برقراری ارتباط و استفاده از ظرفیت‌های مردم بردارد.

سردار احمدی مقدم در پاسخ به این سوال که نیروی انتظامی در موضع مرز‌ها و انسداد مرز‌ها چه مشکلاتی داشت هم توفیقات در این حوزه چه بوده است گفت: اگر ما بخواهیم مشکلات را فهرست کنیم مشکلات بسیار است؛ اما وظیفه مدیران این است که بتوانند با مشکلات موجود مسائل خود را حل کنند.

وی ادامه داد: بنده با پذیرش مشکلات این مسئولیت را پذیرفتم و باید در قبال وظایف خود پاسخگو باشم، در موضوع مرز‌ها در زمان ادغام نیروی انتظامی در سال ۷۰ که تازه جنگ تمام شده بود و مرزهای ما عمدتا دفاعی بود.


* تا پایان سال ۹۳ واحدهای مرزی در مرزهای شرقی و غربی استقرار خواهد یافت

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: مدت‌ها در دهه ۷۰ ارتش و سپاه رفتند و مرز‌ها را تحویل گرفتند و شاید تا سال ۸۰ هنوز یگان‌های دفاعی حضور پررنگی در مرز‌ها داشتند اما از آنجا به بعد نیروی انتظامی با تشکیل هنگ‌های مرزی و بعد در ۵ سال اخیر با تشکیل فرماندهی مرزبانی به صورت فرماندهی یکپارچه یک حضور سامان یافته‌ای را در مرز‌ها پیدا کرد.

سردار احمدی مقدم با اشاره به اینکه حدود۶ سال قبل طرح جامعی برای انسداد مرز‌ها دادیم گفت: در این طرح ۱۰۰ هزار نیرو تقاضا شد به اضافه ۳ هزار میلیارد تومان پول که البته تامین نشد و فکر می‌کنم اکنون حدود ۷۰ هزار مجموع نیروی مرزبانی ما است که در مقایسه با ابتدا که ادغامی نشده بود به ۱۵ هزار نفر هم نمی‌رسید که این یک ارتقا قابل توجهی است.

وی گفت: مجموع اعتباراتی که به مرز‌ها رفته درست است که مرز‌ها هنوز ایده آل نیست؛ اما مناطق اندکی باقی مانده که راه ندارد و حاکمیت ما هنوز در منطقه صفر مرزی گسترش نیافته ولی پیشرفت خوبی داشته‌ایم.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه افزود: فکر می‌کنم تا پایان سال ۹۳ مرزهای شرقی و غربی که عمدتا توسط تهدیدهای گروه‌های تروریستی، قاچاق انسان، مواد مخدر، مشروبات الکلی از این مرز‌ها است واحدهای مرزی ما در آنجا استقرار خواهد یافت.

سردار احمدی مقدم با تاکید بر اینکه با روند موجود تا پایان برنامه ششم زیرساخت‌ها طول خواهد کشید،اظهار داشت: یعنی استقرار موانع مرزی،راه آسفالت،آب، برق، تجهیزات الکترونیکی، تاسیسات، رادار، دوربین و انواع وسایل دیگر طول خواهد کشید.

وی در ادامه تصریح کرد: اما نسبت به مثلا ۶ سال پیش که کار را در مرزبانی شروع کردیم ارزیابی ما این بود که کنترل ما در مرز‌ها اگر کنترل مطلوب را ۱۰۰ بگیریم ۲۵ درصد بود اما امروز به ۷۰ تا ۸۰ درصد رسیده است و هیچ‌گاه ۱۰۰ درصد امکان پذیر نخواهد بود زیرا در هر صورت مرز‌ها به نوعی آسیب پذیر هستند.

* امروز فعالیت گروه‌های تروریستی تنها به مناطق صفر مرزی محدود می‌شود

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: نتیجه فعالیت‌های ما این شد که گروه‌های تروریستی فعالیتشان در مناطق صفر مرزی محدود شد و نه اینکه مانند گذشته صد‌ها کیلومتر با خودرو، سلاح، تیربار، دوشکا، ضدهوایی به داخل مرز‌ها تا نزدیکی‌های کرمان، یزد و سمیرم بیایند.

سردار احمدی مقدم افزود: در عاشورای چند سال پیش در سمیرم با گروه‌های مسلح درگیر شدیم که آن‌ها تا اطراف تهران نیز می‌آمدند حتی حدود ۱۴ سال پیش صدای خمپاره‌های درگیری با اشرار در اطراف مشهد در حرم شنیده می‌شد و انشاءالله امروز با تکمیل مرز‌ها دیگر از شرارت‌های این گروه‌ها مصون خواهیم ماند.

خبر درحال تکمیل است







تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن