تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان مؤمن، در پشت دل اوست و دل منافق، در پشت زبان او، زيرا مؤمن هرگاه بخواهد سخنى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798650768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه از همسر مضطربم حمایت کنم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چگونه از همسر مضطربم حمایت کنم؟
ندادن نقش و مسیولیت های مختلف به او این امر را القا می کند که چیزی برای ترس ونگرانی وجود دارد و شرایط عادی نیست.
به گزارش نامه نیوز ، داشتن همسر مضطرب یا دارای اختلال اضطرابی می تواند سخت باشد.در چنین شرایطی زوجین ممکن است در نقشهایی که دوست ندارند بیابند مثل نقش محافظ ،سازشگر و تسلی دهنده .


همسران افراد مضطرب گاهی باید مسیولیت اضافه ای را بر دوش خود تحمل کنند و ازرفتن به خیلی از مکانها و داشتن بسیاری از فعالیت ها که باعث تحریک اضطراب همسرشان می گردد صرف نظر کنند.


گاهی برخی همسران که با عشق زندگی مشترکشان را شروع می کنند با قرار گرفتن در چنین شرایطی دچار خشم وناراحتی و یاس می شوند چون تمام رویاهای خود را برای زندگی مشترکشان تحت الشعاع اضطراب همسرشان می یابند.


ما در این مطلب پنج راه برای مواجهه بهتر با این شرایط مطرح می کنیم.


1-دانشتان را در مورد اضطراب افزایش دهید.هر چقدر که می توانید دانشتان را راجع به بیماری اضطراب افزایش دهید.مثل دانستن انواع مختلف این بیماری .این امر می تواند شما را به درک بهتر شرایط همسرتان و پیش بینی عکس العمل های او کمک کند.


البته ممکن است که همسر شما با هیچ یک از دسته بندی های موجود تطابق کامل نداشته باشد.اما به هر حال داشتن دانش در این مورد می تواند کیفیت زندگی شما و همسرتان را بهبود بخشد.


2-از کنار آمدن با اضطراب همسرتان خودداری کنید.همسران معمولا با وفق دادن خود و کنار آمدن کامل با شرایط خود را در نقش قهرمان و منجی قرار می دهند.و برای اینکه زندگی را برای همسر بیمارشان راحت تر کنند تمامی نقش ها .و مسیولیت های زندگی را به عهده می گیرند.


اما باید بدانید که با این کار شانس مواجهه و درمان بیماری را از همسرشان می گیرند.همچنین ندادن نقش و مسیولیت های مختلف به او این امر را القا می کند که چیزی برای ترس ونگرانی وجود دارد و شرایط عادی نیست.


3-حد و مرز تعیین کنید.همسر شما ممکن است به خواسته اش برای کنار آمدن شما با شرایط او ادامه دهد مثلا اینکه شما همیشه رانندگی کنید یا اینکه همیشه پیش او در خانه بمانید.اما شما نیز حق زندگی دارید.در این شرایط باید به او چنین مساله ای را یاد آوری کنید که شما میخواهید و نیاز دارید که گاهی به علایق خود برسید.


روانشناسان استفاده از عبارت "من"برای اینکه خواسته شما بهتر مورد پذیرش همسرتان قرارگیرد را توصیه می کنند.یا برای بیان شرایط او از عبارات تشدید کننده نگرانی او استفاده نکنید و خود را در صحبت ها در کنار او نشان دهید.


مثلا به جای اینکه بگویید:"تو بسیار نگران این هستی که دیگران در مورد تو چه فکری می کنند."می توانید از عبارت:"من دلواپسم که ترس تو از آنچه دیگران در موردت فکر می کنند تو را در کارت عقب بیندازد."یا به جای اینکه بگویید:"در محیط کار اینقدر به من زنگ نزن."بگویید:"خیلی خوب است اگر قبل از تماس با من در محیط کار از روش های کنترل اضطرابی برای کاهش نگرانی هایت استفاده کنی.


4-با هم تمرینات آرامش بخش(ریلکسیشن)انجام دهید.روش ها و تکنیک های آرامش بخش متفاوتی وجود دارد که شما می توانید در کنار هم از آنها استفاده کنید.تمرین اسکن بدن می تواند از جمله تمرینات دو نفره خوب باشد زیرا یک نفر می تواند تمرین را هدایت کند.در این تمرین بخش های مختلف بدن یکی یکی رها سازی می شود.


5-به مراقبت از خود توجه کنید.زندگی با یک همسر نگران فشار زیادی بر روابط و محیط خانه شما وارد می کند.برنامه ریزی برای مراقبت و توجه به خود شما را در بهبود و خنثی کردن فشار ها یاری می دهد.مراقبت هایی مثل ورزش ،روشهای آرامش دهنده ذهن ومشاوره های تخصصی می تواند برای شما بسیار مفید باشد.


منبع:psychcentral.com


گروه ترجمه خانواده ايرانی






۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن