تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را با اعتقاد و دوستى محمد و آل پاكش و با تسليم در ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820857561




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکیل کمیته شیمی‌‌درمانی/ آمار ۲ برابری مرگ بر اثر سرطان نسبت به حوادث


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تشکیل کمیته شیمی‌‌درمانی/ آمار ۲ برابری مرگ بر اثر سرطان نسبت به حوادث
رئیس انجمن آنکولوژی ایران از تشکیل کمیته شیمی‌‌درمانی و ارائه داروهای با قیمت مناسب به بیماران خبر داد و گفت: سرطان معده شایع‌ترین سرطان در کشور است اما نیمی از این بیماران در مراحل پیشرفته مراجعه می‌کنند.
به گزارش نامه نیوز، محمدرضا قوام نصیری در نهمین همایش کلینیکال آنکولوژی در کتابخانه ملی گفت: سرطان برخلاف سونامی این طور نیست که با شیوع کم شروع شده، زیاد شود و سپس کاهش یابد بلکه طبق آمارهای معتبر دنیا، سرطان‌ها رو به افزایش هستند و 50 درصد آنها قابل پیشگیری و درمان هستند بنابراین شباهتی با سونامی ندارند.

وی افزود: عنوان سونامی که به سرطان نسبت داده می‌شود به علت ضعف کاری خودمان و عدم فرهنگسازی مناسب است همچنین نگرش عمیقی نسبت به وضعیت بهداشت و درمان وجود ندارد.

وی ادامه داد: در کشورهای پیشرفته بودجه دولت صرف بهداشت، درمان، پژوهش و آموزش می‌شود و سرطان که بیماری‌های دیگر را نیز تحت‌الشعاع قرار می‌دهد در جایگاه خاصی قرار دارد در کشور ما نیز به سرطان اهمیت داده می‌شود اما مشکلات دیگری باعث می‌شود تا مانند کاهش مرگ و میر در حوادث، سرطان کاهش نیابد.

قوام نصیری افزود: 25 هزار کشته بر اثر حوادث رانندگی در سال داشتیم در حالی که طبق آمار وزارت بهداشت در سال 89، 45 هزار نفر سالانه به دلیل سرطان فوت می‌کنند و این به معنی دو برابر کشته‌های حوادث است و با اینکه مسئولان مطلع هستند اما آنطور که شایسته است مبنای کار قرار نمی‌دهند.

رئیس انجمن آنکولوژی ایران ادامه داد: اگر درمان‌های ضروری در مراحل ابتدایی انجام شود از دستگاه‌های رادیوتراپی به روز، داروهای شیمی‌درمانی مناسب و مراکز مجهز درمانی و دولتی استفاده شود، میزان مرگ و میر بر اثر سرطان به نصف کاهش می‌یابد.

وی گفت: نیروی انسانی کافی برای کنترل سرطان در کشور وجود دارد اما آنچه که نیاز داریم تجهیزات و داروهای شیمی درمانی مناسب است.

وی ادامه داد: هم اکنون داروهای با کیفیت در دسترس است اما اینکه در سازمان‌های بیمه‌گر جای بگیرند و تعرفه داشته باشند، هنوز زمان لازم است.

رئیس انجمن آنکولوژی ایران ادامه داد: همچنین ثبت موارد بدخیم سرطان در کشور به خوبی انجام نمی‌شود و وزارت بهداشت باید ثبت و تشکیل کمیته بدخیم موارد سرطانی را جدی بگیرد.

قوام نصیری گفت: همچنین دستورالعمل آموزشی آنکولوژی 8 سال است که در وزارت بهداشت معطل مانده است و با اینکه وزیر بهداشت قبلی آن را به امضا رساند اما معاونت آموزشی برای آن کاری نکرد و رادیوتراپیست‌های ما نمی‌دانند که اجازه شیمی‌درمانی دارند یا نه و آینده رزیدنت‌های ما مشخص نیست.

وی افزود: اگر مشکلی این دستورالعمل دارد، وزارت بهداشت می‌تواند اعضای انجمن را بخواهد و در مورد مشکل صحبت شود؛ البته وضعمان نسبت به گذشته که مافیای شیمی‌ درمانی و داروهای هندی و پاکستانی وجود داشت در امان هستیم اما باید با جدیت دنبال شود.

وی از تشکیل کمیته شیمی‌ درمانی و ارائه داروهای با قیمت مناسب به بیماران خبر داد و گفت: سرطان معده شایع‌ترین سرطان در کشور است  اما نیمی از این بیماران در مراحل پیشرفته مراجعه می‌کنند.




منبع: فارس


۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن