تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834285493
چرا نام امیرالمؤمنین علی (ع)در قرآن نیامده است؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
چرا نام "امیرالمؤمنین علی (ع)"در قرآن نیامده است؟
امام علی(ع) پس از جنگ نهروان در خطبهای که ایراد کردند، فرمودند: من در قرآن اسمهایی دارم که آن اسامی خاص من است و شما باید در این زمینه پرهیز کنید تا مبادا مغلوب شوید که اگر این اتفاق افتاد شما گمراه خواهید شد.
به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران، آیتالله سیدمحمدمهدی میرباقری رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم به بیان برخی نکات پیرامون «ویژگیهای امیرالمؤمنین علی بی ابیطالب(ع) به روایت خودشان» پرداخته است که در ادامه به آن اشاره میشود:
*هنگامی که علی(ع) از علی(ع) میگوید
جابر جعفی از امام باقر(ع) نقل کرده است که: «خَطَبَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ بِالْکُوفَةِ بَعْدَ مُنْصَرَفِهِ مِنَ النَّهْرَوَان» حضرت از جنگ نهروان بر میگشتند که به ایشان خبر رسید «وَ بَلَغَهُ أَنَّ مُعَاوِیَةَ یَسُبُّهُ وَ یَلْعَنُهُ وَ یَقْتُلُ أَصْحَابَه» که معاویه به صورت علنی بنای سب و لعن حضرت را گذاشته و اصحابش را به قتل میرساند.
«فَقَامَ خَطِیباً»، امام در آنجا خطبهای خواندند که نقل شده از آخرین خطبههای حضرت بود، «فَحَمِدَ اللَّهَ وَ أَثْنَى عَلَیْهِ وَ صَلَّى عَلَى رَسُولِ اللَّهِ صَ و ذَکَرَ مَا أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَى نَبِیِّهِ وَ عَلَیْه»، پس حمد و سپاس خدا را کردند و درود بر رسولش فرستادند و آنچه خدا از نعمت به نبیش و به ایشان داده را بر شمردند.
«ثُمَّ قَالَ لَوْ لَا آیَةٌ فِی کِتَابِ اللَّهِ مَا ذَکَرْتُ مَا أَنَا ذَاکِرُهُ فِی مَقَامِی هَذَا»، بعد فرمودند: اگر نبود یک آیه در کتاب خدای متعال، این اموری را که میخواهم در باب مقامات خودم ذکر کنم را نمیگفتم و آن آیه این است: «وَ أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّکَ فَحَدِّثْ»(ضحی/۱۱)، من باید آنچه را که خدا به من داده بگویم تا شناخته بشوم.
بعد نعمتهای خدا را حمد کردند و فرمودند: «یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّهُ بَلَغَنِی مَا بَلَغَنِی وَ إِنِّی أَرَانِی قَدِ اقْتَرَبَ أَجَلِی وَ کَأَنِّی بِکُمْ وَ قَدْ جَهِلْتُمْ أَمْرِی»، این اخبار به من رسیده و احساس میکنم که به اجل نزدیک هستم و احساس میکنم که هنوز مرا نشناختهاید.
«وَ إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمْ مَا تَرَکَهُ رَسُولُ اللَّهِ ص کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی»، من بین شما همان دو چیزی را می گذارم که پیامبر گذاشته است، کتاب و عترت خودم که همان عترت نبی اکرم است. بعد حضرت فرمودند: «یَا أَیُّهَا النَّاسُ لَعَلَّکُمْ لَا تَسْمَعُونَ قَائِلًا یَقُولُ مِثْلَ قَوْلِی بَعْدِی إِلَّا مُفْتَر»، این مطالبی را که من راجع به خودم میگویم اگر کسی بعد از من ادعا کرد، حتماً دروغگو است.
بعد شروع کردند و مقامات خودشان را بیان کردند تا این فراز «أَلَا وَ إِنِّی مَخْصُوصٌ فِی الْقُرْآنِ بِأَسْمَاءٍ احْذَرُوا أَنْ تَغْلِبُوا عَلَیْهَا فَتَضِلُّوا فِی دِینِکُم»، من در قرآن اسامی دارم که آن اسامی خاص من است و شما باید در این زمینه پرهیز کنید تا مبادا مغلوب شوید؛ یعنی دیگران این اسامی را برای کس دیگری بیان کنند و شما بپذیرید و مغلوب دیگران شوید؛ که اگر این اتفاق افتاد شما گمراه خواهید شد.
چون میدانید که امیرالمؤمنین در نهج البلاغه فرمودند: «هر چه در فضایل من بود، وارونه کردند و آن را بر دیگران نوشتند»، بعد حضرت(ع) یک سری آیات را که در آن اسامی ایشان با عناوین خاص آمده بیان کردند، که من فقط به این ها اشاره ای می کنم.
* أَنَا الْمُؤَذِّنُ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ/ مؤذن صحنه قیامت
«أَنَا الْمُؤَذِّنُ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ»، آن مؤذنی که خبر الهی را در دنیا و آخرت ابلاغ می کند، من هستم و بعد حضرت این آیه مبارک را خواندند: «فَأَذَّنَ مُؤَذِّنٌ بَیْنَهُمْ أَنْ لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِین(اعراف/۴۴)»، در این آیه بحث در مورد قیامت است که وقتی جهنمیان از بهشتیان جدا می شوند، مؤذنی بین بهشتیان و جهنمیان اعلام می کند که لعنت خدا بر ظالمین باشد.
تفصیل آیه این است: «وَ نَزَعْنَا مَا فىِ صُدُورِهِم مِّنْ غِلٍّ تَجرِى مِن تحتهِمُ الْأَنهار»(اعراف/۴۳)، بهشتیان وارد بهشت میشوند و خداوند قلوبشان را نسبت به هم پاک میکند و هر چه که نگرانی و غلی از هم داشتهاند، چون نفسانی نبوده است، خدا آن را بر میدارد تا میرسد به آنجا که «وَ نَادَى أَصحابُ الجنَّةِ أَصحابَ النَّار» اصحاب بهشت به اصحاب نار ندا میدهند که ما آنچه خدا به ما وعده داده بود را یافتیم، آیا شما هم به تهدیدهایی که به شما داده شده بود رسیدید؟
«قَالُواْ نَعَمْ فَأَذَّنَ مُؤَذِّنُ بَیْنهمْ أَن لَّعْنَةُ اللَّهِ عَلىَ الظَّالِمِین»، ندا آمد: بله و بعد مؤذنی ندا میدهد که لعنت خدا بر ظالمین باد که این مؤذن صحنه قیامت، امیرالمؤمنین(ع) است. بعد فرمودند: «وَ أَذانٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ» (توبه/۳) فَأَنَا ذَلِکَ الْأَذَان، آن اذانی هم که خدا در سوره توبه فرموده من هستم.
تفصیل آیه این است که در روز حج اکبر قرار شد کسی برود و پیغام پیامبر(ص) را برای مشرکان ببرد، مفاد این پیغام این بود که از این به بعد دیگر حق رفت و آمد به مکه را ندارید و همه عهدهایی که با هم بسته بودیم به پایان رسیده است. بردن این پیغام کار بسیار کار دشواری بود که پیامبر(ص) آن را به حضرت امیر(ع) واگذار کردند و حضرت هم این کار را انجام دادند.
*و أَنَا الْمُحْسِنُ
این ظاهر کار است، ولی باطنش از این هم بالاتر است، خود این اذان و اعلام در حقیقت وجودی ایشان مجسم شد و همین باعث شد که این اعلام صورت بگیرد و الا این مطلب به این راحتی قابل اعلام کردن نبود. بعد فرمودند: «و أَنَا الْمُحْسِنُ»، من آن محسنی هستم که خداوند فرمود: «وَ الَّذینَ جاهَدُوا فینا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنا وَ إِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنینَ»(عنکبوت/۶۹)، کسانی که در راه خدا مجاهده می کنند، ما آنها را هدایت می کنیم و خداوند با محسنین است. پس اینکه در روایت است «الحق مع علیّ»، یعنی همین
محسن حقیقی امیرالمؤمنین(ع) است و بقیه شعاع ایشان هستند، حسکانی که از اعلام قرن پنجم و حنفی مذهب است، کتابی به عنوان شواهد التنزیل دارد که در آن آیاتی که تفسیر به امیرالمؤمنین(ع) شده است را جمع کرده است. او در این کتاب روایاتی را از ابن عباس نقل میکند، از جمله آنکه میگوید: «هیچ آیهای نیست که در آن خطاب به مؤمنین شده باشد، مگر اینکه امیرالمؤمنین امیر آنها است و اصل خطاب متوجه ایشان است». خطاب به تبع ایشان به بقیه مؤمنین میرسد، یعنی اینکه وقتی میفرماید: «یا ایها الذین آمنوا» این گونه نیست که به تک تک مؤمنین خطاب شده باشد، بلکه خطاب به اصل ولی میشود و بعد به تبع ایشان آنها هم مورد خطاب قرار میگیرند.
*وَ أَنَا ذُو الْقَلْبِ
بعد فرمودند: «وَ أَنَا ذُو الْقَلْبِ فَیَقُولُ اللَّهُ- إِنَّ فِی ذلِکَ لَذِکْرى لِمَنْ کانَ لَهُ قَلْب»(ق/۳۶) آن کسی که قرآن آن را صاحب قلب میداند من هستم؛ یعنی قلبی که حقایق الهی در آن منعکس می شود و اذکار الهی در آن است امیرالمؤمنین است.
*وَ أَنَا الذَّاکِرُ
«وَ أَنَا الذَّاکِرُ یَقُولُ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ- الَّذِینَ یَذْکُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِم»(آل عمران/۱۹۱) ذاکری که در قرآن آمده من هستم. «إِنَّ فىِ خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ اخْتِلَافِ الَّیْلِ وَ النهَّارِ لایَاتٍ لّأوْلىِ الْأَلْبَاب» اولوالالباب کسانی هستند که دائم در حال ذکر هستند. هیچ غفلتی ندارند و حتی در خواب هم ذاکر هستند.
*وَ نَحْنُ أَصْحَابُ الْأَعْرَاف
«وَ نَحْنُ أَصْحَابُ الْأَعْرَاف …، یَقُولُ اللَّهُ عَزَّوَجَلَ- وَ عَلَى الْأَعْرافِ رِجالٌ یَعْرِفُونَ کُلًّا بِسِیماهُم»(اعراف/۴۸) اصحاب اعراف افرادی هستند که در قیامت با سیما افراد را میشناسند؛ در ظاهر همه سرشت گذشته و آینده افراد را میبینند. حضرت میفرماید: ما اعراف هستیم «أَنَا وَ عَمِّی وَ أَخِی وَ ابْنُ عَمِّی»، من و رسول خدا و برادرم و پسرعمویم حمزه سیدالشهدا.
*أَنَا الصِّهْرُ/ وَ أَنَا الْأُذُن الْوَاعِیَةُ
«أَنَا الصِّهْرُ یَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ- وَ هُوَ الَّذِی خَلَقَ مِنَ الْماءِ بَشَراً فَجَعَلَهُ نَسَباً وَ صِهْرا»(فرقان/۵۴) که اینها باید در جای خودش معنا شود. باز فرمودند: «وَ أَنَا الْأُذُن الْوَاعِیَةُ یَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَ- وَ تَعِیَها أُذُنٌ واعِیَة»(حاقة/۱۲) من آن گوش شنوایی هستم،که ظرفی است که همه حقایق در آن واقع میشود. حضرت همه وجودشان اذن است و کلام الهی را دریافت میکند.
در مورد تذکراتی که قرآن میدهد، گوشهایی هستند که ظرفیت دارند و وعای این پند و اندرزها هستند و حضرت فرمود: من اذن واعیة هستم که کلام الهی را میشنوم.
*وَ أَنَا السَّلَمُ لِرَسُولِهِ
بعد فرمود: «وَ أَنَا السَّلَمُ لِرَسُولِهِ یَقُولُ اللَّهُ عَزَّوَجَلَ وَ رَجُلًا سَلَماً لِرَجُل(زمر/۲۹)»، من تسلیم محض رسول الله هستم، و آن مثلی که در قرآن است و میفرماید که یک کسی است که شرکای متشاکس دارد و کس دیگری هم است که تسلیم یک نفر بیشتر نیست، (البته ظاهر آیه در مورد موحدین و مشرکین است. موحد فقط تسلیم خداست ولی مشرک تسلیم آلهه متعدد است.) آن رجلی که «رَجُلًا سَلَماً لِرَجُل» من هستم.
*وَ مِنْ وُلْدِی مَهْدِیُّ هَذِهِ الْأُمَّة/ بِمَحَبَّتِی امْتَحَنَ اللَّهُ الْمُؤْمِنِین
بعد از ذکر فضائلشان میفرمایند: «وَ مِنْ وُلْدِی مَهْدِیُّ هَذِهِ الْأُمَّة»، یکی از فرزندان من حضرت مهدی(عج) است که همه هدایت به دست او واقع میشود، بعد هم فرمودند: «أَلَا وَ قَدْ جُعِلْتُ مِحْنَتَکُمْ بِبُغْضِی یُعْرَفُ الْمُنَافِقُونَ وَ بِمَحَبَّتِی امْتَحَنَ اللَّهُ الْمُؤْمِنِین»، من موضوع امتحان مؤمنین هستم و با محبت و بغض من مؤمنین و منافقین شناخته میشوند.
*چرا نام حضرت امیر(ع) در قرآن نیامده است؟
بعضی میگویند: چرا اسم حضرت امیر(ع) در قرآن نیامده است؟ در جواب میگوییم اگر اسمی میخواهید که اهل دل آن را ببینند و بفهمند و با آن اسامی راهشان را پیدا کنند و شئون حضرت را بفهمند و به آن شئون متمسک بشوند، این اسامی اختصاصاً برای ایشان است و در قرآن هم آمده است.
لذا از همین روایت مرحوم بحرانی صاحب تفسیر البرهان الهام گرفتهاند و کتابی به نام «اللوامع النورانیة فی اسماء علی و اهل بیته» نوشتهاند و قریب هزار آیه را در این کتاب آوردهاند.
*فارس
ابن حجر عسقلانی که از متعصبین عامه است در «سوائق المحرقه» از ابن عباس نقل میکند که ۳۰۰ آیه در مورد امیرالمؤمنین در قرآن است که ۷۰ آیه آن فضایل منحصر به فرد امیرالمؤمنین(ع) را نقل میکند و هر فضیلتی که برای دیگران ذکر شده، امیرالمؤمنین(ع) در آن شریک هستند، بعد از ابن عباس نقل می کند که هیچ کسی نیست، الا اینکه قرآن نسبت به او یک توبیخی دارد الا امیرالمؤمنین که همه جا مدح شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
پای درس اخلاق آیتالله میرباقری/9 مؤذن روز قیامت کیست/ چرا نام امیرالمؤمنین(ع) در قرآن نیامده است
پای درس اخلاق آیتالله میرباقری 9مؤذن روز قیامت کیست چرا نام امیرالمؤمنین ع در قرآن نیامده استامام علی ع پس از جنگ نهروان در خطبهای که ایراد کردند فرمودند من در قرآن اسمهایی دارم که آن اسامی خاص من است و شما باید در این زمینه پرهیز کنید تا مبادا مغلوب شوید که اگر این اتفابهمناسبت هفته دفاع مقدس تقدیم میشود پیوند آموزههای قرآنی با جهاد در برنامه «مجال عروج» رادیو قرآن
بهمناسبت هفته دفاع مقدس تقدیم میشودپیوند آموزههای قرآنی با جهاد در برنامه مجال عروج رادیو قرآنبرنامه مجال عروج در هفته دفاع مقدس به بیان پیوند آموزههای قرآنی با جهاد حق علیه باطل میپردازد به گزارش خبرگزاری فارس روابط عمومی رادیو قرآن اعلام کرد همزمان با آغاز هفته دفاع مقدیادداشت/ محمد رجبی چیستی تعلیم و تربیت جدید و چرایی ظهور آن
یادداشت محمد رجبیچیستی تعلیم و تربیت جدید و چرایی ظهور آنمحمد رجبی از اساتید حکمت و فلسفه مینویسد در دوره جدید تاریخ که از رنسانس اروپا آغاز شده و تاکنون تداوم دارد نیستانگاری و موجودبینی بشر به نحو بیسابقهای مضاعف و تشدید شد و به صورت زبوناندیشی و خودپرستی غریبی که متضمچرا امام حسین علیه السلام خانواده خود را به کربلا برد؟
چرا امام حسین علیه السلام خانواده خود را به کربلا برد عمل امام حسین علیه السلام نیاز به تفسیر و تبیین دارد همان گونه که قرآن نیاز به آن دارد نیاز به تفسیر و تحلیل داشتن یک عمل نشانگر رمز و رازدار بودن و پیچیده بودن آن می باشد به گونه ای که وقتی به آن نگاه می شود سۆال های متعدسامی یوسف: همیشه این سوال را ازمن می پرسند که چرا در زادگاهت،ایران برنامه نداری؟
سامی یوسف همیشه این سوال را ازمن می پرسند که چرا در زادگاهت ایران برنامه نداری سامی یوسف خواننده معروف در گفت وگو با روزنامه شرق با اشاره به اینکه در ایران به دنیا آمده و تا سه سالگی نیز در این کشور زندگی کرده است گفت من عاشق ایران هستم و آرزومندم که کشور زادگاهم را بهزودی ببچرا آزاده نامداری و فرزاد حسنی جدا شدند؟
تحلیل روانشناسی ازدواج و طلاق دو مجری مشهور چرا آزاده نامداری و فرزاد حسنی جدا شدند تاریخ انتشار یکشنبه 6 مهر 1393 ساعت 14 03 | شماره خبر 1661552361535967153 تعداد بازدید 15 هنوز آزاده نامداری و فرزاد حسنی شمع یک سالگی ازدواجشان را فوت نکرده بودند که خبر طلاقشان در محافلرئیس هیأت پایش شورای توسعه در گفتوگو با فارس مطرح کرد وضع نامناسب فعالیتهای قرآنی در دانشگاهها/ اشتیاق دانش
رئیس هیأت پایش شورای توسعه در گفتوگو با فارس مطرح کردوضع نامناسب فعالیتهای قرآنی در دانشگاهها اشتیاق دانشجویان بالاسترئیس هیأت پایش شورای توسعه با اشاره به اشتیاق بالای دانشجویان به فعالیت قرآنی سطح آن را در دانشگاهها نامطلوب ارزیابی کرد و گفت منابعی که در اختیار مجموعههبازنویسی نمایشنامههای قرآنی برای انتشار در قالب کتاب
فرهنگ و ادب ادیبات ایران بازنویسی نمایشنامههای قرآنی برای انتشار در قالب کتاب علیاکبر حلیمی از گردآوری و بازنویسی 5 نمایشنامه از نمایشنامههای قرآنی کودک و نوجوان خود برای انتشار در قالب یک کتاب خبر داد علیاکبر حلیمی نمایشنامهنویس در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلاقرائتی در افتتاحیه بیستوسومین دوره مسابقات درسهایی از قرآن: رفتار منکران ولایت علی(ع) شبیه رفتار بنیاسرائیل
قرائتی در افتتاحیه بیستوسومین دوره مسابقات درسهایی از قرآن رفتار منکران ولایت علی ع شبیه رفتار بنیاسرائیل با یوسف و موسی ع استحجتالاسلام قرائتی با اشاره به رفتار بنیاسرائیل با یوسف ع و موسی ع رفتار منکران واقعه غدیر را با آنها یکسان دانست به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرکوششی به فارس خبر داد تمدید نامنویسی مسابقات قرآن «نورالهدی» تا 20 مهرماه
کوششی به فارس خبر دادتمدید نامنویسی مسابقات قرآن نورالهدی تا 20 مهرماهمدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور با اشاره به استقبال مردم از مسابقات تفسیر قرآن نورالهدی گفت ثبتنام در هفتمین دوره این مسابقات تا 20 مهرماه تمدید شد به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارسوحید فرجی در گفتوگو با فارس عنوان کرد قربانیان جنگ ویتنام در مستند «عنصر نارنجی»/ روایتی از جنایت آمریکا در ج
وحید فرجی در گفتوگو با فارس عنوان کردقربانیان جنگ ویتنام در مستند عنصر نارنجی روایتی از جنایت آمریکا در جنگ علیه ویتنام تصاویرمستند عنصر نارنجی روایتی است از قربانیان کوچک و بزرگ جنگ ویتنام و جنایاتی که از سوی آمریکا علیه مردم این کشور صورت گرفت وحید فرجی کارگردان مستند عآغاز پخش برنامه تلویزیونی علی ضیاء از شنبه
آغاز پخش برنامه تلویزیونی علی ضیاء از شنبه تاریخ انتشار جمعه 11 مهر 1393 ساعت 07 30 | شماره خبر 1667103440481429052 تعداد بازدید 0 پ پ برنامه گفتگو محور شبانه با عنوان بعضیا به تهیهکنندگی و اجرای سید علی ضیاء از شنبه 12 مهر پخش خود را در شبکه سه سیما آغاز میکند پخش &lبرنامه ویژه وزارت بهداشت برای فعال تر کردن کانون های دانشجویی قرآن و عترت
یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۲ سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت باتاکید بر لزوم توجه به فعالیت های کانون های دانشجویی گفت در سال تحصیلی جدید برنامه ویژه ای برای فعالتر کردن کانون های قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی داریم که به زودی ابلاغ خواهد شد به گزارش سرویس دانشگاهی ا«مبارزههای ارزشمند» هفته آینده منتشر میشود وزیر سابق دفاع آمریکا هم در کتابش از اوباما انتقاد کرد/
مبارزههای ارزشمند هفته آینده منتشر میشودوزیر سابق دفاع آمریکا هم در کتابش از اوباما انتقاد کرد چرا علیه سوریه نجنگیدی لئون پانهتا وزیر دفاع سابق آمریکا در کتاب جدید خود تحت عنوان مبارزههای ارزشمند که هفته آینده منتشر میشود از سیاستهای دولت اوباما بالاخص در رابطه با دو کشچرا عرفات را اینگونه نامیدند؟
فلسفه اعمال حج 5 چرا عرفات را اینگونه نامیدند حضرت آدم و حوّا پس از رانده شدن از بهشت در اين مكان يكديگر را يافتند و با هم آشنا شدند تعارفا به همين جهت اين سرزمين عرفات نام گرفت به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران شهر مكه روز هشتم ذي حجه حال و هواي ديگري داردخرمیان در گفتوگو با فارس: راز فهم قرآن در نام آن نهفته است/ کتابی برای خواندن
خرمیان در گفتوگو با فارس راز فهم قرآن در نام آن نهفته است کتابی برای خواندنقاری بینالمللی قرآن با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره رواج تدبر آموزش عمومی و انس همگانی با قرآن کریم را مطالبه کردهاند گفت همانطور که از اسم قرآن برمیآید کتابی است برای تلاوت یعنی پلهتصويب محورهاي تفصيلي کلان برنامه هاي ملي در حوزه آموزش عالي قرآني
۳۱ شهريور ۱۳۹۳ ۱۲ ۵۵ب ظ تصويب محورهاي تفصيلي کلان برنامه هاي ملي در حوزه آموزش عالي قرآني هشتمين نشست کارگروه توسعه آموزش عالي به رياست دکتر جعفر ميلي منفرد معاون آموزشي وزير علوم و با حضور اعضاي کارگروه برگزار شد به گزارش خبرگزاري موج در اين نشست محورهاي تفصيلي برنامه هاي مل-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها