واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۰:۳۲ق.ظ)
عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه: آنژين گلو مهمترين بيماري شايع در مدارس در فصل پاييز است يک متخصص بيماري هاي عفوني آنژين گلو را مهمترين بيماري شايع در مدارس همزمان با بازگشايي مدرسه و آغاز فصل پاييز دانست و گفت: رعايت بهداشت فردي و شست و شوي مناسب دست ها در پيشگيري از بيماري در مدارس مؤثر است.
به گزارش خبرگزاري موج از کرمانشاه، دکتر بابک صياد اظهار کرد: در فصل بازگشايي مدارس و با آغاز فصل سرما چون تعداد زيادي دانش آموز با هم يک جا جمع مي شوند، امکان شيوع بيماري هاي ويروسي و باکتريال بيشتر مي شود.
وي انواع گلودرد و آنژين گلو را مهمترين بيماري شايع در مدرسه خواند و ادامه داد: آنژينهاي گلو به دو نوع اصلي ويروسي و باکتريال تقسيم مي شوند که نوع باکتريايي آن از اهميت بيشتري برخوردار است.
اين پزشک متخصص افزود: آنژين گلوي باکتريايي که عمدتا با آنژين چرکي شناخته مي شود با گلودرد شديد و يا تب همراه است و در صورتي که درمان آنتي بيوتيکي مناسبي براي آن نباشد مي تواند منجر به تب روماتيسمي (روماتسيم قلبي) شود و در آينده مشکلات دريچه قلب را ايجاد کند.
صياد خاطرنشان کرد: اين بيماري در سن 5 تا 15 سال شيوع بيشتري دارد.
وي با تأکيد بر اينکه آنژين چرکي نيز مانند ساير بيماري هاي تنفسي از طريق ذرات تنفسي سرفه و عطسه به ديگران منتقل مي شود، تصريح کرد: چون در محيط مدرسه تعداد زيادي دانش آموز با هم يک جا تجمع دارند، اين بيماري به راحتي مي تواند بين دانش آموزان حساس منتقل شود.
صياد گلودردهاي ويروسي و انواع سرماخوردگي ها را از ديگر بيماري هاي فصل بازگشايي مدارس عنوان و خاطرنشان کرد: از بعد از مهر ماه نيز شاهد شيوع آنفلونزاهاي فصلي در مدارس هستيم که اولين نشانه اپيدمي آن غيبت تعداد زيادي از دانش آموزان همراه با هم است.
اين متخصص بيماري هاي عفوني در خصوص چگونگي پيشگيري از بيماري ها در مدارس، رعايت بهداشت فردي و شست و شوي مناسب دست ها را مهمترين راهکار بر شمرد و از خانواده ها خواست فرزند بيمار خود را براي درمان مناسب نزد پزشک ببرند تا در صورت نياز براي استراحت در خانه بماند و ديگران را نيز مبتلا نکند.
وي گفت: لازم است در مدارس تهويه مناسب وجود داشته باشد و گاهي در کلاس هاي درس گوشه پنجره ها باز ماند.
صياد به انواع مسمويت هاي غذايي شايع در مدارس هم اشاره کرد و اظهار کرد: در برخي موارد دانش آموزان از بوفه مدارس خوراکي و يا غذاي آماده تهيه مي کنند که به دليل ماندن زياد مي تواند منجر به مسموميت شود.
به گفته اين پزشک متخصص توصيه مي شود دانش آموزان هيچ خوراکي را از بيرون خانه تهيه نکنند و از خانه خوراکي و لقمه همراه داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]