تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند! زبان را عذابى دهد كه هيچ يك از اعضاى ديگر را چنان عذابى ندهد. زبان گويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804539564




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم یک بیماری شایع: عفونت ادراری


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


علائم یک بیماری شایع: عفونت ادراری
عفونت دستگاه ادراری یا «یو. تی.‌ای» نوعی عفونت باکتریایی و یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها به شمار می‌رود که با اثر گذاشتن بر سیستم ادراری شامل کلیه‌ها، حالب‌ها، مثانه و مجرای ادرار و اختلال در آن‌ها، درد و سوزش را هنگام ادرار نصیب فرد مبتلا می‌کند. شایع‌ترین علت این عفونت هم آلودگی با میکروب‌های مدفوعی است که در زنان گستردگی بیشتری دارد. در این باره اطلاعات بیشتری را بخوانید.
جام جم سرا: این عفونت می‌تواند کل سیستم ادراری را مبتلا کند که عفونت مثانه از بقیه شایع‌تر است.
عوامل افزایش احتمال عفونت ادراری جنسیت، حاملگی، یائسگی، سن، مصرف کم مایعات، ادرار کردن بافاصله زیاد و طولانی و عدم دفع در هنگام نیاز، سطح پایین بهداشت و عدم رعایت مناسب اصول بهداشتی، اختلالات ساختمانی دستگاه ادراری، عوامل انسدادی مثل سنگ ادراری و بیماری‌های مزمن مانند دیابت در ابتلا به عفونت ادراری نقش دارند. همچنین ابتلا به بیماری‌هایی مانند بزرگی غده پروستات در مردان و چسبندگی رحمی و لگنی در زنان یا مصرف داروهایی که موجب ناتوانی در تخلیه کامل ادرار می‌شود، موجب ابتلا به عفونت‌های ادراری خواهد شد.
علائم ابتلا درد و سوزش هنگام ادرار کردن، تکرر ادرار، احساس فوریت در دفع ادرار، احساس باقی ماندن ادرار در مثانه پس از تخلیه ادرار، قطره قطره ادرار کردن، بی‌اختیاری ادرار، شب ادراری، کدر و غیره شفاف شدن یا تغییر رنگ ادرار، بدبو شدن ادرار، خون در ادرار، احساس سنگینی و فشار در لگن و پایین شکم، درد کمر و پهلو و کشاله ران، تب، تهوع و استفراغ، اسهال، بی‌اشتهایی، احساس ضعف و خستگی، گیجی و کاهش سطح هوشیاری از جمله علائم ابتلا به عفونت ادراری است.
توصیه‌هایی برای پیشگیری از عفونت ادراری کار‌شناسان دانشگاه علوم پزشکی تهران به بیماران توصیه می‌کنند که در صورت دستور پزشک مبنی بر انجام آزمایشات، سونوگرافی، عکس برداری و اسکن، به تصمیم پزشک اعتماد کرده و همه امور تشخیص و درمان باید کامل شود. به نقل از ایرنا، این کار‌شناسان همچنین به مردم توصیه می‌کنند برای پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های ادراری، روزانه حداقل هشت تا ۱۰ لیوان آب بنوشند. نشانه مایعات کافی در بدن، دفع ادرار شفاف و روشن (بی‌رنگ یا زرد کمرنگ) و حداقل یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار است. مصرف غلط آنتی بیوتیک‌ها نیز باعث مقاوم شدن میکروب‌ها و افزایش احتمال تکرار عفونت در آینده می‌شود. داشتن استراحت کافی، خودداری از انجام ورزش و کارهای سنگین و پرهیز از نوشیدن قهوه، نسکافه، شکلات، غذاهای پر ادویه، نوشیدنی‌های حاوی کافئین زیاد و نوشیدنی‌های گازدار از دیگر توصیه‌های کار‌شناسان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای جلوگیری از ابتلا به عفونت ادراری است. به گزارش جام جم سرا، برای پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های ادراری باید میوه‌ها و آب میوه‌های ترش و حاوی ویتامین ث بیشتر مصرف شود. همچنین افراد نباید ادرار خود را نگهدارند.
به گفته متخصصان علوم پزشکی تهران، علائم بیماری یک تا دو روز پس از شروع درمان شروع به بهبود می‌کنند، بنابراین هرگز درمان را خودسرانه قطع نکنید. در صورت بروز علائم جدید و اضافه شدن به علائم قبل، عدم بهبود علائم پس از دو روز، درد شدید پهلو‌ها، تهوع و استفراغ شدید، عدم توانایی خوردن و یا نوشیدن، بی‌حالی و کاهش سطح هوشیاری، عدم بهبود کامل پس از هر دو هفته، بروز ضایعات پوستی مثل کهیر که می‌تواند نشانه حساسیت به دارو باشد، باید به پزشک مراجعه شود.


شنبه 12 مهر 1393 10:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن