واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ مهر ۱۳۹۳ (۲۲:۳۲ب.ظ)
رويدادهاي بينالمللي زمينه مناسبي براي تقويت صنعت گردشگري است معاون گردشگري گفت: رويدادهاي بينالمللي زمينه مناسبي براي تقويت صنعت گردشگري است.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد در نشست خبري سمپوزيوم بينالمللي سازمان ملل متحد براي زمينهسازي گردشگري پايدار، گفت: پويايي و اثرگذاري حوزه گردشگري نيازمند توجه به محتوا و عمق فعاليتهاي اين حوزه در صحنه داخلي و خارحي است.
وي ادامه داد: در حوزه بين المللي سازمان هاي اثرگذاري هستند که مي توانند حامي فکري و محتوايي ما در بخش گردشگري باشند، سازمان ملل متحد و بخشهاي تابعه اين سازمان داراي چنين ويژگي هستند و ما بايد از فرصتها و امکانات اين سازمان براي تقويت جايگاه گردشگري در کشور بهرهگيري کنيم.
رحماني موحد تصريح کرد: سمپوزيوم سازمان ملل در راستاي استفاده از سياستهاي بخشهاي مختلف در برنامهريزي توسعه محلي و ملي و به ميزباني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، مشارکت بخش امور اقتصادي و اجتماعي سازمان ملل متحد (UNDESA) و همکاري وزارت امور خارجه برگزار ميشود.
معاون گردشگري يادآور شد: سمپوزيوم به نوعي از نشست گفته ميشود که مباحث علمي مورد بحث قرار ميگيرد و در اين سمپوزيوم، موضوع توسعه گردشگري پايدار مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد، مواردي از جمله جوامع محلي، جوامع شهري و محيط زيست در ارتباط با اين موضوع مطرح خواهد شد.
وي افزود: دستگاههاي مختلفي از آغاز برنامهريزي محتوايي اين سمپوزيوم با سازمان ميراث فرهنگي همکاري داشتهاند که از جمله مهمترين آنها ميتوان به مشارکت وزارت امور خارجه اشاره کرد.
رحماني موحد با اشاره به اينکه سمپوزيوم بينالمللي توسعه گردشگري پايدار فرصت مناسبي براي تقويت گردشگري کشور است، افزود: اين سمپوزيوم با حضور مقامات بلندمرتبه کشور برگزار خواهد شد، معاون دبيرکل سازمان ملل متحد، 22 کارشناس اقتصادي (UNDESA)، مقامات گردشگري کشورها و نماينده بانک جهاني در اين رويداد بينالمللي حضور خواهند داشت.
معاون گردشگري با اعلام خبر حضور احتمالي رئيسجمهور در مراسم افتتاحيه اين مراسم، گفت: سايت اطلاعرساني سمپوزيوم بينالمللي توسعه گردشگري پايدار به آدرس www.unstsd.com براي اطلاعرساني در رابطه با پنلهاي تخصصي و برنامه نهايي اين مراسم طراحي شده و در دسترس علاقهمندان است.
رحماني موحد با اشاره به اينکه برنامههاي اين سمپوزيوم بينالمللي در تعامل مستقيم با سازمان ملل و UNDESA تهيه و تنظيم شده است، ادامه داد: مسائل مربوط به ميهمانان، مديران پنلها، ورود و خروج ميهمانان و پنلهاي تخصصي با همکاري و مشارکت سازمان ملل متحد انجام شده است.
وي تصريح کرد: محور اصلي سمپوزيوم حضور کشورها نيست و براساس فراخواني که سازمان ملل متحد اعلام کرده کشورها و کارشناسان علاقهمند به حضور در اين رويداد مهم حضور خود را اعلام کردهاند.
معاون گردشگري با اعلام اين خبر که 22 کشور براي حضور در اين سمپوزيوم اعلام آمادگي کردهاند، يادآور شد: مقامات و کارشناسان گردشگري 22 کشور از جمله آمريکا، فيليپين، سريلانکا، ارمنستان، هند، ماداگاسکار، آلمان، ژاپن، کامبوج و کره جنوبي در اين مراسم حضور دارند.
رحماني موحد با اشاره به نحوه برگزاري اين سمپوزيوم، ادامه داد: در برنامهاي که در سطح بينالمللي و با مشارکت يک سازمان بينالمللي برگزار ميشود، اجراي ضوابط بينالمللي ضرورت دارد، در اين سمپوزيوم مباحث و موضوعات نظري و عملي مورد بحث و تبادل نظر قرار ميگيرد و نحوه برگزاري آن با يک نشست و کنگره متفاوت است.
وي همچنين برگزاري مراسم بينالمللي در کشور را نيازمند مصوبه دولت دانست و گفت: سهم سازمان ميراث فرهنگي در برگزاري اين سمپوزيوم بين 100 تا 150 ميليون تومان است و ساير هزينهها از محل ورود بخش خصوصي به اين رويداد مهم تأمين شده است تا هزينههاي دولت در اين زمينه کاهش پيدا کند.
معاون گردشگري در ادامه به اهداف برگزاري سمپوزيوم اشاره کرد و افزود: تبادل اطلاعات، بررسي و تجريه و تحليل روند موجود در تقاضاي گردشگري منطقهاي و بينالمللي، تحليل تقاضاي موجود و مقايسه نگرشهاي جايگزين براي تغيير راهبرد بازاريابي از جمله اهداف برگزاري اين رويداد بينالمللي است.
رحماني موحد، سازمان ايراني مجامع بينالمللي وزارت امور خارجه را به عنوان مکان برگزاري سمپوزيوم معرفي کرد و گفت: شناسايي مناطق و پروژه هاي گردشگري داراي پتانسيل براي مشارکت بين المللي از ديگر اهداف مهم برگزاري اين سمپوزيوم است.
يادآور ميشود، سمپوزيوم بينالمللي سازمان ملل متحد براي زمينهسازي گردشگري پايدار 16-14 اکتبر 2014 برابر با 24-22 مهرماه سال جاري به ميزباني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در سازمان ايراني مجامع بين المللي وزارت امور خارجه برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]