واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
رییس جمهور در نشست مشترک دولت و مجلس:
نباید درباره آمار رسمی دولت تردید کرد/ دولت یازدهم دولت راستگویان است خبرگزاری رسا ـ رییس جمهور در نشست مشترک دولت و مجلس با نوید آینده ای بهتر برای اقتصاد کشور تصریح کرد: به هیچ وجه نباید کسی درباره آماری که از سوی دولت به صورت رسمی ارائه می شود تردید کند.
به گزارش خبرگزاری رسا، رییس جمهوری سه شنبه شب در پنجمین نشست مشترک دولت و مجلس با تبریک اعیاد قربان و غدیر با نوید آینده ای بهتر برای اقتصاد کشور تصریح کرد: به هیچ وجه نباید کسی درباره آماری که از سوی دولت به صورت رسمی ارائه می شود تردید کند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی با بیان اینکه امروز بحمدالله بسیار امیدوار تر از گذشته می توانیم درباره اقتصاد حرف بزنیم، گفت: دولت یازدهم دولت راستگویان است. طرح سوال کارشناسی مشکلی ندارد اما نباید درباره آمارهای رسمی دولت ، تردید شود.
رییس جمهوری با تشریح وضعیت اقتصاد دولت طی یکسال گذشته اظهارداشت: این دولت از روز اول گرفتار معضل رکود تورمی بود که عبور از آن در زمانی کوتاه بسیار صعب و دشوار می نمود.
دکتر روحانی افزود: به غیر از یکی دو سال اول انقلاب آن هم به خاطر شرایط کشور تورم بالای 40 درصد در سالهای 91 و 92 به همراه رکود، بی سابقه بود و برای عبور از این وضعیت لازم بود کشور در مسیر آرامش و ثبات اقتصادی در عرصه داخلی و کاهش تلاطم در روابط خارجی قرارگیرد.
رییس جمهوری اظهار داشت: کاهش تلاطم در روابط خارجی و ایجاد ثبات در اقتصاد داخلی وضعیتی را به وجود آورد که همان نقدینگی که قبلا صرف خرید ارز و طلا می شد و بانک مرکزی را به پایگاهی برای تولید و عرضه سکه تبدیل کرده بود، این بار به سمت بازار بورس و سپس بانکها گردش کنند و این سرآغاز گشایش در اقتصاد کشور بود.
دکتر روحانی گفت: جامعه در این شرایط به احساس آرامش و ثبات رسید و اطمینان یافت که دولت با رهنمودهای مقام معظم رهبری و حمایتهای مجلس و مردم قادر است مسائل خارجی را در مسیر حل و فصل قرار دهد و مجموعه این شرایط باعث شد بتوانیم به مردم قول دهیم که قادر هستیم تورم را مهار کنیم .
رییس جمهوری با بیان اینکه در همان شش ماهه دوم سال 92 آثار اولیه خروج از رکود شروع به نمایان شدن کرد، افزود: همه آمار و ارقام در عرصه های مختلف از نفت تا گمرکات این نوید را می داد که خروج کشور از رکود آغاز شده است.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه "وقتی در اقتصاد ثبات برقرار شود سرمایه گذاران و کارآفرینان خود به میدان می آیند "، گفت: همین مسئله باعث شد رشد منفی سرمایه گذاری در سالهای 91 و 92 به رشد 7/5 درصدی در سال 93 ارتقا یابد و این به معنای آن است که مسیر دولت در عرصه اقتصاد صحیح است.
رییس جمهوری گفت: برخی دوستان می گفتند که کاهش تورم در هنگام اجرای سیاست های خروج از رکود به مثابه سمی کشنده است اما دولت در حالی که نمی توانست از سیاستهای انبساطی کمک گرفته یا منابع و درآمد های ارزی خود را افزایش دهد و یا از تسهیلات خارجی استفاده کند، همزمان با کاهش تورم سیاست های خروج از رکود را نیز اجرا کرد که این به هیچ وجه کار آسانی نیست.
دکتر روحانی با بی سابقه توصیف کردن ارقام کاهش تورم ، اظهارداشت: همزمان با کاهش تورم ناچار بودیم در راستای مسیر توسعه ای کشور قیمت حاملهای انرژی را نیز اصلاح کنیم چرا که شرکتهای تولید انرژی دچار مشکل بودند و از سوی دیگر توازنی بین دریافتی ها و پرداختی ها در اجرای قانون هدفمند شدن یارانه ها برقرار نبود لذا اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی با وجود نظراتی که آن را با سیاست کاهش تورم ناهمخوان عنوان می کردند آغاز شد و نرخ حامل های انرژی به گونه ای اصلاح شد که تورم نیز همزمان کاهش یافت.
رییس جمهوری با بیان اینکه امروز می توانیم قول دهیم که تورم در پایان سال 93 زیر 20 درصد است، تصریح کرد: امروز با اطمینان می توان گفت که از رکود خارج شده ایم و هیچ تردیدی در این باره وجود ندارد.
دکتر روحانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دولت تصمیم گرفت از محل درآمد هدفمند کردن یارانه ها یکی از معضلات مهم اجتماعی را رفع کند، گفت:بسیاری از کشورهای دیگر نیز در عرصه سلامت عمومی ورود کردند و البته برخی از آنها نیز شکست خوردند اما دولت طرح تحول سلامت را با موفقیت اجرا کرد و علاوه بر کاهش قابل ملاحظه هزینه های درمان، نیازمندیهای بیماران را در خود بیمارستانها تامین کرد تا آسایش آنان بیش از پیش فراهم شود.
رییس جمهوری افزود: همچنین در حالی که پزشکان و متخصصان در خارج از ساعات اداری در بیمارستانهای دولتی نمی ماندند توانستیم کاری کنیم که در تمام ساعات شبانه روز در کنار بیماران حضور داشته باشند و از سوی دیگر اقدامات بسیار مفید و موثری برای رفاه حال بیماران در مناطق محروم انجام دادیم.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه در زمینه بودجه دولت توانست پس از سالها لایحه را در زمان قانونی تقدیم مجلس کند، اظهار داشت: امروز که با شما سخن می گویم همه بودجه عمرانی نیمه اول سال استانها پرداخت شده و تخصیص بودجه های عمرانی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است .
رییس جمهوری تصریح کرد: دولت بانکها را برای افزایش کمک به اقتصاد و صنعت تجهیز کرد تا بتوانند مشکل سرمایه در گردش بخش صنعت را رفع کنند و امسال تا به حال 59 درصد منابع بانکی به عنوان سرمایه در گردش و به صورت تسهیلات به تولید کنندگان و صنعتگران پرداخت شده است.
دکتر روحانی با بیان اینکه باید مهار تورم توام با خروج از رکود را به همگان تبریک بگوییم، گفت: این کار عظیم با حمایت نمایندگان و همراهی مردم و کارآفرینان انجام شده و امروز استانی نیست که به آن سفر کنیم و سرمایه گذاران آن استان برای فعالیت و سرمایه گذاری اعلام آمادگی نکنند.
خبر تکمیل می شود.
۱۳۹۳/۷/۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]