محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843758877
نسخههایی برای از پا درآوردن ویروسهای فصل زرد
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
گفت وگو با متخصص گوش و حلق و بینی نسخههایی برای از پا درآوردن ویروسهای فصل زرد
فصل پاییز که آغاز میشود، ویروسهای جدید فرصت پیدا میکنند تا میهمان بدن افرادی شوند که سیستم ایمنیشان ضعیفتر است و بیشتر مستعد بیماریهای فصلی هستند. بروز بیماریهایی چون سرماخوردگی، آنفلوانزا، سینوزیت و... در فصل سرما جدید نیست و همیشه در این فصل شایع بوده است اما برخورد درست و به کار گرفتن شیوههای اصولی، تفکیک بیماریها از هم و ارائه درمانهای مفید حائز اهمیت است که بیشتر باید به آن توجه داشته باشیم. با دکتر ابراهیم رزمپا (متخصص گوش و حلق و بینی و استاد دانشگاه) در خصوص تمهیداتی که باید در این فصل به کار گرفت، به گفتوگو نشستهایم تا عوامل تأثیرگذار در بروز بیماریهای فصل سرد را بررسی کنیم.
جام جم سرا: با توجه به اینکه در فصل پاییز بیماریهایی چون سرماخوردگی و.... شیوع پیدا میکند، افراد باید به چه مسائلی بیشتر اهمیت دهند؟
در فصل پاییز بویژه والبته پس از آن فصل زمستان که هوا سردتر است، افراد معمولاً با دو مسأله عمده روبهرو هستند؛ نخستین مسأله بحث ویروسهای این فصول است که باید مدنظر قرار داد زیرا تغییرات درجه هوا در این دو فصل زیاد است و در برخی ساعات روز، هوا بشدت گرم و در برخی ساعتهای دیگر، هوا بشدت سرد میشود. این سرد بودن و گرمی هوا خیلی سریع اتفاق میافتد. از این رو وقتی یک فرد در معرض هوای سرد قرار میگیرد، درجه حرارت بدن به طور ناگهانی تغییر میکند و چون این تغییرات درجه هوا طیف وسیعی دارد، باعث میشود بدن نیز واکنشهایی از خود نشان داده و در مقابل این تغییرات ناگهانی ممکن است مقاومت سیستم ایمنی بدن کاهش پیدا کند بنابراین در چنین حالتی فرد مستعد بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و... میشود. دومین بحثی که در این فصل بسیار مهم است، وجود هوای خشک در محیطهای بسته است. در این دو فصل افراد برای گرم کردن هوای خانه از وسایل گرمایشی استفاده میکنند و خشکی هوا باعث میشود تا قدرت دفاعی مخاط تنفسی و بینی کاهش پیدا کند و افراد مستعد بیماریهای فصلی شوند.
* خشکی هوا عامل تأثیرگذار در بروز بیماریهای ویروسی در این فصل است. این عامل چه تأثیراتی روی بدن دارد؟
مخاط فوقانی تنفسی یک فیزیولوژی نرمال دارد و یک مکانیسم دفاعی برای بدن به شمار میآید، بنابراین زمانی که هوای محیط خشک میشود، این خشکی باعث ایجاد اختلال در بدن شده و مقاومت فیزیولوژیکی مخاط فوقانی تنفسی را کاهش میدهد و بدن افراد مستعد ابتلا به انواع بیماریهای ویروسی در این فصل میشود. یکی دیگر از شایعترین مشکلات این فصل، عفونتهای ویروسی است. البته در فصل پاییز زمینه آلرژی و بروز آن با توجه به تغییرات فصلی عود میکند و کسانی که مستعد آلرژی هستند، زودتر دچار مشکلات عفونت فوقانی تنفسی میشوند.
* چرا عفونتهای سینوس، گلو درد، عفونتهای گوش و... در این فصل شایعتر است؟
در این فصل علاوه بر سرماخوردگی و آنفلوانزا مشکلاتی چون گلودرد، آنژین چرکی، عفونتهای گوش و سینوس شیوع زیادی پیدا میکند که به علت تغییرات هوا و خشکی محیط رخ میدهد و آن دسته از افرادی که به عفونتهای فوقانی تنفسی مبتلا هستند، در این فصل با تشدید علائم بیماری خیلی سریع به آلرژی و بیماریهای ویروسی مبتلا میشوند. البته دلایل عمده دیگری نیز وجود دارد. مهمترین علت، تشخیص ندادن بموقع بیماری و تفکیک بیماریها به شمار میرود و علاوه بر این دو بیماری شایع در فصل سرد، عفونتهای مربوط به سینوزیت و گوش زمینه بروز پیدا میکنند.
* برخی افراد با شروع فصل سرما و افزایش بیماریهای عفونی و ویروسی از مشکلاتی چون ترشحات پشت حلق شکایت میکنند. این مشکلات به چه علت بروز پیدا میکند؟
متخصصان ترشحات پشت حلق یا بینی را تحت عنوان PND معرفی میکنند که این مشکل علتهای مختلفی دارد. در حالت عادی و در شرایطی که فرد در سلامت کامل به سر میبرد و هیچ گونه علائمی از بیماری در وی وجود ندارد، این ترشحات بینی و سینوس با حرکت سلولهای مژک دار بتدریج از جلوی بینی به پشت حلق رانده میشوند و زمانی که فرد آب دهان خود را قورت میدهد، این ترشحات بدون اینکه فرد متوجه آن باشد، بلعیده میشود. بنابراین ترشحات بینی و حلق یک روند طبیعی در همه افراد است. اما زمانی که افراد از ترشحات پشت حلق و بینی شکایت میکنند، نشان دهنده یک بیماری است. وقتی که میزان این ترشحات غلیظتر از حد طبیعی باشد و فرد به صورت آشکار و بارز هنگام قورت دادن آب دهان این ترشحات را احساس کند و متوجه ترشح پشت حلقی شود، در این حالت دیگر نمیتوان آن را طبیعی دانست و نشان از یک بیماری عفونی یا ویروسی دارد. شایعترین مسائلی که به افزایش ترشحات پشت حلق و بینی منجر میشود، مشکلات آلرژیکی و عفونتهای فوقانی تنفسی است.
* در چه موارد دیگری فرد با ترشحات پشت حلق و بینی مواجه میشود؟
در بحث سینوزیت نیز افراد معمولاً چنین علائمی را احساس میکنند که اغلب با علائم سرماخوردگی و عود آلرژی قابل تفکیک و تشخیص نیست. زمانی که ترشحات پشت حلق افزایش پیدا کند اما عفونی نباشد نشان از آلرژی دارد و زمانی که فرد به سینوزیت مبتلا شده است، مخاط فوقانی تنفسی به میکروب آلوده شده و فرد ترشحات پشت حلق را احساس میکند. همچنین تغییر در رنگ و بو در ترشحات پشت حلق وقتی عفونی میشود، یکی از علائم سینوزیت مزمن به شمار میرود. در مواردی که عفونتها از حالت ویروسی به عفونی تبدیل میشود، آن زمان است که ماهیت ترشحات تغییر پیدا میکند و معمولاً غلیظتر میشود بنابراین در این گونه موارد اقدامات درمانی با توجه به ماهیت ترشح تفاوت دارد.
* تجویز و مصرف آنتیبیوتیکهای غیرضروری چه مشکلاتی را افزایش میدهد؟
کشور ما از نظر آمار مصرف آنتی بیوتیکها جزو کشورهای پرمصرف است که این اتفاق به دلیل خوددرمانی و اطلاعات ناکافی است. یکی از رایجترین کارها در کشور این است که افراد به محض بروز علائم اولیه سرماخوردگی، فوراً آنتی بیوتیک تهیه میکنند و چون آنتی بیوتیکها در کشور ارزان و فراوان است و براحتی در هر داروخانهای در دسترس قرار دارد، به همین علت مصرف سرانه آنتی بیوتیکها در کشورمان بالاتر از کشورهای دیگر است. در بحث خوددرمانی دیده میشود که برخی افراد اقدام به تهیه آنتی بیوتیک میکنند و بعد از مصرف چند عدد قرص، آن را قطع میکنند از این رو استفاده ناقص از آنتی بیوتیکها در درمان بیماریهای فصل پاییز باعث بروز مشکلات بیشتری میشود. زیرا این شیوه مصرف آنتی بیوتیک نه تنها تأثیری در بهبود روند بیماری ندارد، بلکه باعث پیدایش برخی میکروبها شده که به درمان مقاوم میشوند و بعد از مدتی مصرف این داروها در بدن فرد تأثیر بسزایی ندارد زیرا آنتی بیوتیکها تأثیرات عادی خود را از دست میدهند.
* در این راستا باید چه تمهیداتی صورت گیرد؟
یکی از تمهیدات مهم در این راستا این است که آنتی بیوتیکها براحتی و بدون نسخه پزشک در دسترس افراد قرار نگیرد و متخصصانی که چند آنتی بیوتیک مختلف را تجویز میکنند، به تداخلات دارویی توجه داشته باشند زیرا آن دسته از بیمارانی که همزمان چند آنتی بیوتیک را با هم مصرف میکنند، باید از این موضوع اطلاع پیدا کنند که تداخلات دارویی باعث میشود میکروبها در بدن تکثیر پیدا کرده و آنتی بیوتیک وقتی در چرخه درمانی قرار میگیرد، به جای تأثیر مثبت باعث میشود تا این چرخه درمانی متوقف شده و بدن توان دفاع را از خود نداشته باشد که در این حالت آنتی بیوتیکها باعث بیحرکتی و ثابت شدن میکروبها میشوند. بنابراین مصرف همزمان چند آنتی بیوتیک باعث میشود تا داروها اثر یکدیگر را خنثی کنند. استفاده از مایعات، بخور و مرطوب نگه داشتن هوا به میزان متعادل باعث میشود تا افراد در دوران بیماریهای فصلی به نتیجه مثبت دست پیدا کنند. همچنین استفاده از اصول تغذیهای مناسب و مصرف میوه و سبزیجات و مصرف غذاهای تازه باعث میشود سیستم ایمنی تقویت شود.
* دوره این بیماریها چند روزه است؟
معمولاً طول دوره سرماخوردگی ۳ تا ۵ روز است اما اگر بیش از ۵ روز این علائم طول کشید و حتی به ۱۰ روز رسید، احتمالاً فرد به آنفلوانزا یا آلرژی مبتلا شده است که باز هم تشخیص بیماری و نوع درمان باید توسط متخصص صورت گیرد.
* تزریق واکسن آنفلوانزا چقدر از بروز بیماریهای فصلی جلوگیری میکند؟
تزریق این واکسن برای افراد مسن و افرادی که به مشکلات قلبی، کلیوی و کبدی مبتلا هستند، توصیه میشود اما در بحث سرماخوردگی باید گفت چون ویروسهای سرماخوردگی متنوع هستند، این بیماری نیاز به تزریق واکسن ندارد چرا که تأثیر چندانی در بهبود این بیماری نخواهد داشت. (مهدیه شایگان/ایران)
سه شنبه 15 مهر 1393 10:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]
صفحات پیشنهادی
خریدهای فانتزی فصل زرد/ مهر دیگر بوی کاغذ کاهی نمی دهد
استانها جنوب اصفهان مهر گزارش می دهد خریدهای فانتزی فصل زرد مهر دیگر بوی کاغذ کاهی نمی دهد اصفهان – خبرگزاری مهر با آمدن فصل پاییز و صدای پای مدرسه خریدهای فانتزی این فصل چندرنگ آغاز می شود که بیشتر این خریدها را خرید هایی از نوع مهرماهی که مختص دانش آموزان است تشکیل می دتدابیر فصل پاییز از دیدگاه طب سنتی/ پاییز و مضرات آب سرد
تدابیر فصل پاییز از دیدگاه طب سنتی پاییز و مضرات آب سرد جامعه > سلامت - تسنیم نوشت یک متخصص گفت حمام با آب سرد موجب بسته شدن منافذ بدن میشود و مانع تبخیر و تجمع مواد درون بدن و ایجاد نزلهها میشود البته این کار در تمام فصول مضر است ولی در فصل پایدر فصل سرما عسل بخورید
سهشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۰۷ اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیمکنندگی قند بدن استفاده میکنند به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اگرچه طعمدهندههای بسیاری برای غذاها وجود دارند اما عسل جزو خوردنیهایی است که علاوه بر طعم و مزه دلچسب خواص تغذیهزردچوبه ، حال عقل را خوب می کند
زردچوبه حال عقل را خوب می کند تحقیقات جدید نشان داده است زردچوبه اثر مفیدی بر کاهش و درمان زوال عقل دارد آفتاب در مطالعه جدیدی که در آلمان انجام شد نشان داد که یک ماده اصلی در ادویه زردچوبه می تواند به بازسازی سلول های عصبی مغز کمک کند دکتر ماریا آدل روگر گفت این جالب است کمتخصص پوست و مو تشریح کرد اقدامات لازم برای پیشگیری از خشکی پوست در فصل پاییز/کرمهای مرطوب کننده و تغذیه مناس
متخصص پوست و مو تشریح کرداقدامات لازم برای پیشگیری از خشکی پوست در فصل پاییز کرمهای مرطوب کننده و تغذیه مناسب عوامل پیشگیری کنندهیک متخصص پوست و مو ضمن برشمردن اقدامات لازم برای جلوگیری از خشکی پوست در فصل پاییز گفت استفاده از کرمهای مرطوب کننده صابونهای گلیسیرینه در استحمانکات بسیار مهم در مراقبت از پوست در فصل پاییز
نکات بسیار مهم در مراقبت از پوست در فصل پاییز حتماً میدانید که نگهداری از پوست در فصلهای مختلف سال باید متناسب با همان فصل باشد حتماً میدانید که نگهداری از پوست در فصلهای مختلف سال باید متناسب با همان فصل باشد با شروع فصل پاییز یکی از شایعترین اتفاقاتی که برای افراد میافکنترل یک سرطان بدخیم با کمک زردچوبه
کنترل یک سرطان بدخیم با کمک زردچوبه زردچوبه حاوی ماده فعالی به نام کورکومین است که میتواند از پیشرفت مزوتلیوما یا سرطان بدخیم غشای جداره ریهها جلوگیری کند زردچوبه حاوی ماده فعالی به نام کورکومین است که میتواند از پیشرفت مزوتلیوما یا سرطان بدخیم غشای جداره ریهها جلوگیرشد اقتصادی فصل اول سال 93 به 4.6 درصد رسید
بانک مرکزی رشد اقتصادی فصل اول سال 93 به 4 6 درصد رسید بانک مرکزی اعلام کرد تولید ناخالص داخلی کشور در فصل اول سال 1393 به 480491 میلیارد ریال رسید که نسبت به رقم مشابه فصل اول سال 1392 به میزان 4 6 درصد رشد نشان میدهد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد بر اساس محاسباتحل و فصل بیش از 60 درصد مشکلات تولید در بخش قطعهسازی
پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۵ معاون امور صنایع وزیر صنعت معدن و تجارت گفت با افزایش تولید در صنعت خودروسازی در شش ماه اول امسال حدود 60 تا 70 درصد مشکلات تولید در بخش قطعهسازی خودرو نسبت به یک سال و نیم گذشته حل شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکدر اولین روز فصل پاییز صورت گرفت مصرف ۲ میلیون و ۸۵۷ هزار متر مکعب آب در تهران
در اولین روز فصل پاییز صورت گرفتمصرف ۲ میلیون و ۸۵۷ هزار متر مکعب آب در تهراندر اولین روز پاییز و دو میلیون و ٨٥٧ هزار متر مکعب آب در تهران مصرف شد به گزارش خبرگزاری فارس با احتساب این میزان از مصرف در روز سهشنبه یکم مهرماه جمع مصرف آب از آغاز امسال به ٥٤٢ میلیون و ٦٨٠هزار مترشد اقتصادی کشور در فصل اول سال ۹۳ به ۴.۶ درصد رسید
رشد اقتصادی کشور در فصل اول سال ۹۳ به ۴ ۶ درصد رسید اقتصاد > اقتصاد کلان - بانک مرکزی اعلام کرد رشد اقتصادی کشور در فصل اول سال ۹۳ به ۴ ۶ درصد رسید به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر اساس محاسبات مقدماتی و اولیه اداره حسابرشد اقتصادی کشور در فصل اول سال 1393 به 4.6 درصد رسید
رشد اقتصادی کشور در فصل اول سال 1393 به 4 6 درصد رسید خبرگزاری پانا بانک مرکزی اعلام کرد رشد اقتصادی کشور در فصل اول سال ۹۳ به ۴ ۶ درصد رسید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳ مهر ساعت 10 10 به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر اساس محاسبات مقدماتی و ابازار خودرو وارد فصل رکود شد
بازار خودرو وارد فصل رکود شد   با فرا رسیدن فصل پاییز بازار خودرو نیز براساس عرف سالهای گذشته وارد فصل رکود خود شده است دورههای رونق و رکود بازار خودرو براساس فصول مختلف سال متفاوت است به طور معمول با آغاز فصل پاییز به دلیل بازگشایی مدارس و کاهش مسافرتهای خانوادگی بازارشایعه: تاریخ انتشار فصل سوم عنوان The Walking Dead اعلام شد
طبق تمامی اخباری که گذشته از فصل سوم عنوان The Walking Dead منتشر شده بود طرفداران این بازی پیش بینی و انتظار اعلام تاریخ انتشار این فصل از بازی را داشتند چندی پیش تاریخ انتشار بازی همراه با برخی شایعات جدید منتشر و اعلام شد بر اساس شایعات اعلام و منتشر شده به نظر مرونمایی بانک مرکزی از رشد اقتصادی در فصل اول 1393/ رشد4.6 درصدی برای اقتصاد
رونمایی بانک مرکزی از رشد اقتصادی در فصل اول 1393 رشد4 6 درصدی برای اقتصاد اقتصاد > اقتصاد کلان - بانک مرکزی اعلام کرد که رشد اقتصادی در سه ماهه نخست امسال به ۴ ۶ درصد رسید بر اساس تازه ترین گزارش بانک مرکزی در رابطه با رشد اقتصادی در سه ماهه نخست امسال ۴ ۶مازيار زارع: نيم فصل از فوتبال خداحافظي ميکنم
مازيار زارع نيم فصل از فوتبال خداحافظي ميکنم مازيار زارع کاپيتان ملوان که از اعتراض هواداران به شدت ناراحت است در پايان بازي در گفت و گويي کوتاه اعلام کرد قصد دارد از فوتبال خداحافظي کند به گزارش "ورزش سه" مازیار زارع گفت احتمال دارد از فردا سر تمرین نروم اگر هم قدر نیم فصل تیم را تقویت می کنیم / مربیگری کار زمان برد است
حمد درخشان در نیم فصل تیم را تقویت می کنیم مربیگری کار زمان برد است خبرگزاری پانا سرمربی پرسپولیس گفت مهم این است که ما هفته به هفته بهتر شویم و روند رو به جلویی داشته باشیم یادتان باشد مربیگری یک کار زمانبر است ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳ مهر ساعت 21 02 به گزارش خبرگزاری پانا حمید-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها