واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شورای عالی مهارت تشکیل می شود
کد خبر: ۴۴۰۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰ - 07 October 2014
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تشکیل شورای عالی مهارت برای انسجام بخشی به دو دانشگاه فنی و حرفه ای و جامع علمی و کاربردی خبرداد.
به گزارش ایرنا، جعفر میلی منفرد صبح امروز (سه شنبه) در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها در جمع خبرنگاران افزود: قرار است شورای عالی مهارت در سطح وزارت علوم تشکیل شود تا به این انسجام بخشی و هم افزایی بیش از پیش توجه شود که رئیس این شورا وزیر علوم و نایب رئیس آن معاون آموزشی وزارت علوم است و از صنایع و وزارتخانه های دیگر برای حضور در این شورا استفاده می شود.
وی گفت: یکی از اولویت های کشور توسعه کمی و کیفی گروه های مهارتی است.
میلی منفرد در پاسخ به سوالی درباره افزایش شهریه های دانشگاه ها، اظهار داشت: تمامی این افزایش ها مصوب هیات امنای خود دانشگاه هاست و با توجه به متوسط افزایش هایی که سال های قبل داشته اند و شرایط موجود هیات امنای این دانشگاه ها، ارقام موجود را تصویب کرده اند.
معاون آموزشی وزیر علوم در عین حال تصریح کرد که صندوق رفاه دانشجویان به عنوان پشتیبان مالی دانشجویان وظیفه دارد از آنها حمایت مالی کرده و این تعهدات را برعهده بگیرد.
میلی منفرد در پاسخ به سوال دیگری در خصوص احتمال ادغام دانشگاه فنی و حرفه ای و علمی و کاربردی، گفت: یکی از اولویت های کشور توسعه کمی و کیفی گروه های مهارتی است تا بتوانیم جوانان این کشور را پس از گذراندن این دوره ها به توانمندی های مهارتی و صلاحیت های لازم در بخش های مهارتی و خدمات رسانی برسانیم.
وی با بیان اینکه این مساله وظیفه دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه علمی و کاربردی است، گفت: یکی از اولویت های دولت و وزارت علوم تقویت دوره های مهارتی و بالا بردن این دوره ها از نظر کمیت و کیفیت به خصوص بالا بردن سطح محتوا و سخت افزاری آنهاست.
میلی منفرد یادآور شد معرفی یک نفر (مسعود شفیعی) برای سرپرستی دانشگاه های فنی و حرفه ای و جامع علمی و کاربردی به دلیل انسجام بخشی و هم افزایی بیشتر این دو دانشگاه بوده است تا سیاستگذاری های مربوط به مهارت آموزی در آنها پیگیری شود.
میلی منفرد در پاسخ به سوال دیگری درخصوص مجوز جدید برای دانشگاه های تک جنسیتی از سوی وزارت علوم، اظهار داشت: در دوره قبل تعدادی دانشگاه های تک جنسیتی در کشور ایجاد شد، اما در یک سال گذشته برخی از مسوولان این دانشگاه ها با حضور در وزارت علوم خواستار مجوز برای پذیرش دانشجوی دختر و پسر در این موسسات و دانشگاه ها شدند که ما تاکنون درخواست آنها را نپذیرفته ایم.
وی ادامه داد: وزارت علوم به این دانشگاه ها اعلام کرده است با همان نگاهی که این مجموعه ها شکل گرفته و سیاست گذاری شده، باید اداره شوند.
میلی منفرد بیان اینکه بین هشت سال گذشته تعداد دانشگاه های غیرانتفاعی کشور از 80 به 356 واحد رسیده است، یادآور شد: همان طور که می دانید ورودی دوره کارشناسی دانشگاه ها کاهش یافته است و ما سعی کردیم کیفیت را خط قرمز فعالیت های خود قرار دهیم.
این مقام مسوول در وزارت علوم خاطرنشان کرد این وزارتخانه کمک کرده است تا کیفیت آموزشی در دانشگاه بیشتر مورد توجه قرار گیرد و به همین دلیل مجوز جدید را برای مرکز آموزش عالی دیگری صادر نکرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]